İnceleme Xiaomi Amazfit Pace Smartwatch GPS'li Akıllı Sporcu Saati

cckaraduman

Aktif Üye
Kayıt
28 Eylül 2017
Mesaj
102
Tepki
280
Yaş
38
Şehir
İzmir
İsim
Çetin Can Karaduman
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhabalar,

Forumu incelerken bu saat hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım ve dedim neden ben yazmıyorum :) Forumda da açtığım ilk başlık olacak bu, haydi hayırlısı... Özellikle paylaşmak istememin sebebi bu kadar özelliğe sahip olan Garmin ve Suunto gibi markaların saatlerinin 1500-3500TL civarlarında fiyatları varken bu saatin Türkiye satış fiyatının 550-650TL civarlarında olması. Ayrıca tam bir fiyat/performans ürünü ve gayet tutarlı ölçümler yapıyor. Nereden biliyorsun derseniz 3 haftadır saati her gün yürüyüşde ve bisiklet sürerken kullanıyorum :) Bol bol görselle size saati anlatmaya çalışacağım.

O zaman saatin bir görseli ile başlayalım :)

m_amazfit-pace-1.png


Tasarım:

Xiaomi firmasının aslında kendi ürettiği bir saat değil. Huami firmasının ortaklığıyla Amazfit markasıyla ortak yapımı olan "Pace" modeli olan bu saat İngilizce ve Çince olarak sadece 2 dilde satışa sunulmuş. Çin versiyonu "Xiaomi Amazfit Smartwatch" olarak, İngilizce olan versiyonu ise "Xiaomi Amazfit Pace" olarak ve "Amazfit Global versiyon" olarak satılmakta. Şimdilik başka dilde satışı olmasa da bazı yabancı arkadaşlar kendi dillerine çevrilmiş yazılımlarını üretmiş ama henüz Türkçe'si yok. Şahsi fikrim saatin oldukça sade ve şık, her türlü kıyafet ile uyumlu olduğu yönünde. Gündelikte kıyafetlerinizle de gayet uyumlu olduğunu düşünüyorum. Hatta kolumdan çıkarmıyorum. Her zaman şık görünüyor :) Saat gövdesi Polycarbonate + Zircona seramikten oluşuyor. Ekranı da çizilmez corning gorilla glass. Ama ben yinede bir ekran koruyucu taktım o şekilde kullanıyorum :)


xiaomi-amazfit-smartwatch-005.jpg


Saat 2 farklı kordon rengi ile satışa sunulmuş. Kırmızı (iç kısmı siyah) ve Siyah (iç kısmı kırmızı) rengi mevcut fakat üretici firma kişiye özel kordon seçip takma imkanını vermiş. 22mm genişliğe sahip herhangi bir kayışı saate takıp kullanabiliyorsunuz. Aşağıdaki görseller Aliexpress sitesinde kolayca bulunabilen bazı kayış örneklerine ait.


s-l300.jpg be1f3f18-477d-48a7-aa12-476db39da6c2.png 61SsvdKGnML._SX425_.jpg


Ayrıca bu saatte saat yüzünü (watchface) değiştirip istediğiniz gibi bir tasarım kullanabiliyorunuz, hatta biraz xml kodlaması biliyorsanız ve tasarım programlarıyla biraz haşir neşirseniz kendi tasarımlarınızı oluşturup kullanabiliyorsunuz. Aşağıdaki görselde benim yaptığım bir watchface'i görebilirsiniz.


IMG_4195.JPG

Ayrıca saatin kendi içerisinde de farklı seçenekler mevcut. Aşağıdakiler bunların bazıları.

gsmarena_002.jpg

Biraz internet araştırması ile de daha değişik watchface örnekleri bulmak mümkün. Genel olarak tasarım mevzusu böyle. Gelelim teknik özelliklere.

Teknik Özellikler:

Amazfit sitesindeki verilen teknik özellikler şu şekilde:
  • Ekran boyutu: 1.34'' / 320x300 px
  • Ekran tipi: Her zaman açık transflective color LCD touch screen
  • Ağarlık: 1.9 oz / 54.5 g
  • İşlemci: 1.2 GHz Core
  • Hafıza: 4GB Toplam
  • RAM: 512 MB
  • Bağlantı: Bluetooth 4.0 / BLE + WiFi
  • Batarya ömrü: 5 gün düzenli kullanım / 11 gün temel kullanım
  • Suya dayanıklılık: IP67, suya ve toza dayanıklı
  • Nabız sensörü: Optical (PPG)
  • GPS + GLONASS
Bunun dışında sensörler: İvme sensörü, gyroscope, jeomanyetik sensör, ışık sensörü.

Ekran boyut ve çözünürlük olarak gayet iyi ve okunaklı. Ekranda sürekli saat görseli mevcut. Saati görmek için herhangi bir tuşa basma veya ekrana dokunmak gibi bir müdahale gerekmiyor. Ama pil kullanımını uzatmak için saat bekleme konumundayken ekrandaki saat görseli indekslenmiş renklere indirgeniyor. Bu da görselin piksellenmiş gibi bir versiyonunu oluşturuyor. Demek istediğimi aşağıdaki görselde inceleyebilirsiniz.

IMG_4214.JPG

Bu ekranın şöyle güzel bir özelliği var o da özelliklerde bahsi geçen transflective olma durumu. Bu nedemek derseniz bu ekran ne kadar aydınlık ortamda ise o kadar iyi görünebiliyor. Yani açık havada çok net bir şekilde saat ekranını görebiliyorsunuz. Karanlıkta da ekran arka aydınlatması yeterli ancak şahsi fikrime göre otomatik aydınlatmaya aldığınızda olması gerektiğinden az aydınlatma yaptığı için bazen görmekte sıkıntı oluyor. Ekran otomatik dışında 5 kademeli arka ışık ayarına sahip. Kendiniz istediğiniz parlaklığı seçip bu sorunu çözebiliyorsunuz. Ekran dokunmatiği çok hassas değil bazen bir kaç kez tekrar dokunmanız gerekebiliyor.

Amazfit pace akıllı saat bluetooth ve wifi üzerinden bağlantı kurabiliyor. Wifi üzerinden saatin yazılım güncellemelerini bulup indirilebiliyor ancak bunun dışında bir işe yaradığını daha görmedim. Bluetooth üzerinden ise telefonunuzla ve bluetooth kulaklık yada hoparlör ile bağlantı kurabiliyor. Telefon ile senkronize etme işlemlerinizi amazfit uygulaması ile gerçekleştiriyorsunuz. Bundan daha sonra bahsedeceğim. Şuan asıl bahsetmek istediğim şu: Teknik özelliklere dikkat ederseniz 4gb hafıza mevcut. Bu hafızaya mp3 dosyalarınızı yükleyip direk saat üzerinden, bluetooth ile bağladığınız kulaklığınız veya hoparlörden müzik dinleyebiliyorsunuz. Telefonunuzu aradan çıkarmış ve telefonunuz şarjını yememiş oluyorsunuz. Ayrıca saate gelen son yazılım güncellemesiyle telefonunuzdaki müzik çaları saat üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

IMG_4164.JPG

Batarya ömrü ise kendi sitelerinde verdikleri gibi düzenli kullanımda 5 gün değil. Ben maksimum 4 gün kullanabildim ki her gün yürüyüşlerim de ve bisiklet turlarım da GPS açtım ve aktivitemi takip ettim. Tabi saat bunu yaparken aynı zamanda anlık olarak nabız ölçüyor ve bilgisini ekranda gösteriyor. Bu durumda bence 4 gün de gayet yeterli.

Nabız ölçmek demişken, saat altında bulunan optik ppg nabız sensörleriyle ölçüm yapıyor.

IMG_4157.JPG

Suya dayanıklılık konusuna gelirsek evet suya dayanıklı fakat bir yere kadar. Evet su sıçramalarına, yağmura dayanıklı. İnternette su dolu bardağın içinde bekletildiği halde çalıştığı videolar görebilirsiniz fakat, birçok kullanıcı suya yoğun bir şekilde maruz kalan saatlerinin bozulduğunu internette çeşitli yerlerde belirtmişler. Hatta içini açıp inceleyip suya maruz kalmadan dolayı arızalandığı tespit edilmiş. Yani bu saatle denize yada duşa giremezsiniz.

Gelelim asıl önemli kısma :)

Özellikler:

Aktivite ve spor takibi:

Amazfit son güncellemesi ile aktivite listesine bisiklet ve kapalı alan bisiklet aktiviteleri eklendi. Bizi de en çok ilgilendiren kısmı bu :) Aktivite listesi ise şu şekilde:

Koşu
Yürüyüş
Kapalı alan koşu (koşu bandın da)
Bisiklet
Kapalı alan bisiklet (trainer ile yapılan antrenman yada kondisyon bisikleti)
Patika koşusu
Eliptik aleti

IMG_4173.JPG IMG_4174.JPG IMG_4175.JPG

Daha öncede bahsettiğim gibi açık alanda yapılan aktivitelerde GPS devreye giriyor. Bunun için tamamen açık bir alanda olmanız GPS in doğru konum alabilmesi için önemli. Bina içinde çalıştırdığınız zaman çoğunlukla GPS'e bağlanamıyor, bağlanırsada gps aktivite sırasında saçma sapan davranıyor. İsterseniz GPS verisini atlayıp aktiviteye başlamanızda mümkün.

Aktiviteye başladığınızda ekranda bazı verileri izleyebiliyorsunuz.

xiaomi-amazfit-smartwatch-012.jpg

Bu ekranda toplam aktivite süresini, yaktığınız kalori miktarını, katettiğiniz mesafeyi, kalp ritminizi, tırmanış miktarını ve hızınızı anlık olarak gösteriyor. Kalp ritmini ölçerken de belli ritm bölgelerinde bölge ismini belirtiyor. 90 civarı üzerine çıkıldığında yağ yakımı bölgesinde olduğunuzu, 130 civarlarını geçtiğinizde aerobik bölgede, yanlış hatırlamıyorsam 180 civarlarında unaerobik bölgede olduğunuzu gösteriyor. hatta kalp ritminiz tehlikeli seviyelere geldiğinde titreşim ve ekranda bir uyarıyla size bunu bildiriyor. "Civarında"diye belirtmemin sebebi tam hangi ritmde bu bilgileri verdiğini hatırlayamamam :koptum: Aktivite sırasında her katettiğiniz kilometrede titreyerek 1 km daha katettiğiniz size bildiriyor. Aynı zamanda ekranda ekranda o an kaçıncı kilometreyi tamamladığınızı da bir bildirimle gösteriyor. Aktivite sonlandıktan sonra aktivite detaylarını saatinizden görüntüleyebiliyorsunuz.

IMG_4176.JPG IMG_4177.JPG IMG_4178.JPG

*Not: Burada mileage yazdığına bakmayın km olarak gösteriyor. Bu ekran dışında heryerde km olarak yazıyor zaten ama burayı yazılımı yaparken atlamışlar sanırım :)

IMG_4179.JPG IMG_4180.JPG IMG_4181.JPG IMG_4182.JPG IMG_4183.JPG IMG_4184.JPG IMG_4185.JPG
Her hafta sonunda saat haftalık aktivite raporu oluşturuyor ve saat ve telefonunuzdaki uygulama üzerinden aktivitelerinizi haftalık olarak inceleyebiliyorsunuz.

Hava durumu:

Saati telefonunuz ile bluetooth üzerinden bağladığınızda saat üzerinden hava durumuna bakmanız mümkün oluyor. Haftalık hava durumunu görebiliyorsunuz ve herhangi bir gün üzerine dokunduğunuzda günlük daha detaylı bilgiye (nem, rüzgar gücü, uv ışınlarının gücü) de ulaşabiliyorsunuz.

IMG_4158.JPG

Bildirimler:

Saat telefonunuza gelen bildirimleri bir titreşim eşliğinde ekranında gösteriyor. Bu bildirimler Telefonunuza gelen mesajlardan tutun telefonunuza kurulu oyunların bildirimlerine kadar herşeyi içeriyor. Tabi telefondaki her bildirimi saatte görmenin can sıkıcı olabileceğini düşünmüşler ki telefon uygulaması üzerinden hangi uygulamanın bildirimlerini görmek istediğinizi seçebiliyorsunuz. Bu arada gelen aramaları saat ekranında görebiliyorsunuz ve bu aramaları sessize alma yada reddetme işlemini saat üzerinden yapabiliyorsunuz fakat aramaya yanıt veremiyorsunuz çnkü saat üzerinde bir mikrofon yok.

IMG_4152.JPG

Adım sayma:

Amazfit Pace sürekli olarak adımınızı sayıyor ve bu sayma işlemini kol hareketnizden değil gerçekten attığınız adıma göre sayıyor ve oldukça doğru ölçüm yapıyor. Saat günlük hedef olarak 8000 adım olarak ayarlı geliyor. Bu hedefi istediğiniz rakama kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Hedefin yarısına geldiğinizde titreşim ve ekranda bir uyarı ile sizi motive edici bir bildirim yapıyor.

IMG_4159.JPG

Kalp ritmi:

Saat isterseniz sürekli yada siz ölç dediğinizde kalp ritminizi ölçebiliyor. Bu özellik kullanılırken dikkat edilmesi gereken saat kayışının sıkıca takılmış olması. Yoksa aşağıda gördüğünüz gibi ölçümler hatalı olabiliyor. Bianda 45'e düşmedi yoksa kalp ritmim :D

IMG_4160.JPG

Uyku takibi:

Benim en sevdiğim özelliklerden biri de saat gece uykunuzu takip ediyor. Kaç saat derin uyku kaç saat hafif uyku uyuduğunuzu hatta ne zaman uyandığınızı görebiliyorsunuz.

IMG_4161.JPG IMG_4162.JPG

Alarm:

Amazfit'in ayıca alarmı da mevcut. Tabi dahili bir hoparlörü yok uyandırma işlemini titreyerek yapıyor. Bu titreşim şiddeti içinde bir ayar mevcut saatte. Şahsen orta şiddette beni uyandırmayı başarıyor ama benim uykum çok derin değildir, kolay uyanırım :)

IMG_4163.JPG

Pusula:

Saatte bir pusula da mevcut.

IMG_4165.JPG

Training center:

Amazfit pace kendi training center'ına sahip. Buradan ister başlangıç seviyesinde olun ister maraton'a hazırlanıyor olun size göre bir antrenman seçeneği sunuyor.

IMG_4167.JPG IMG_4168.JPG IMG_4169.JPG

Ayrıca zamanlayıcı ve kronometre gibi özelliklerde mevcut.

Telefon uygulaması:

Amazfit Pace'in hem Android hem de IOS işletim sistemleri için bir uygulaması mevcut. Ben bir iphone kullanıcısı olarak uygulamadan memnun değilim açıkçası. Çok stabil çalışmıyor. Sizi biraz uğraşıtırıyor senkronize ederken vs işlemlerde ama 1-2 tekrar denemeden sonrada bu işlemleri gerçekleştiriyor. Yani çok fazla da uğraştırmıyor yine de. Deneme şansım olmadı ama gözlemlediğim kadarılya android cihazlarda sorunsuz çalışıyor. Bu uygulama özelliklerine gelirsek saatin elde ettiği bilgileri uygulamadan da gözlemleyebiliyorsunuz. Ayrıca watchface'inizi buradan da değiştirebiliyorsunuz.

IMG_4222.PNG IMG_4223.PNG

Amazfit'in bir diğer güzel özelliğide Strava ile senkronize olması :) uygulama üzerinden strava ile eşleşme yaptığınızda strava profilinize otomatik olarak son aktiviteniz kaydoluyor. Yalnız bunu yaparkende bütün aktiviteleriniz yürüyüş olsun bisiklet olsun stravaya koşu olarak geçiyor. Strava heabınıza giderek aktiviteyi düzenleyip doğru aktiviteye ayarlamınız gerekiyor :) o kadar kusuru da olsun :D

IMG_4224.PNG

Kutu ve kutu içeriği:

Ben bir grafik tasarımcı olduğum için ambalaj tasarımı gibi şeylerde benim ürün alırken takıldığım şeylerden biri açıkçası :D Amazfit pace'in gayet güzel bir ambalaj tasarımı var.

IMG_4205.JPG IMG_4206.JPG

*Not: Bu resimler dik normalde ama buraya yüklerken nedense yan döndü.

Ayrıca kutu üzerinde telefon uygulamasının reddot 2017 de ödül aldığını gösteren bir ibare eklemişler :)

IMG_4207.JPG

Dışındaki şeffaf kapağı kaldırıp saati aldığınızda arkasında şöle bir manzarayla karşılaşıyorsnuz :) Güzelce açın yazıyor (hayvan gibi parçalamadan çıkarın, tasarıma saygı duyun demek istediler herhalde :koptum:)

IMG_4208.JPG

Bunun altında ise şarj ünitesi ve şarj kablosuna ulaşacağımız kapaklar ile karşılaşıyoruz.

IMG_4210.JPG
IMG_4211.JPG

Şarj kablosunu aynı zamanda bilgisayarınızdan veri transferi içinde kullanıyoruz. Mp3 ve watchface dosyalarınızı saate atmak yada gpx data dosyalarınızı bilgisayara aktarmak için kullanabiliyoruz. Şarj kablosu artık android telefonlarda standart hale gelen kablodan olduğundan ben çıkarmadım. etrafta yeterince kablo var :D ama güzel sağlam bir kablo. Saati şarj ederken şarj ünitesine yerleştirip şarj ediyoruz. Tabi veri transferi içinde aynı şekilde fakat bu durum hakkında sevmediğim bir şey var. Usb üzerinden saati bilgisayara bağladığınızda şarj oluyor alet. Burda sıkıntı ne derseniz ben saate her dosya atmak istediğimde saati tekrar şarja takmak zorunda kalıyorum. Bu da pil ömrünü azaltıcak birşey. Wirelless ve bluetooth özelliği olan bir saatte neden kablosuz veri aktarımı yok anlayamadım.

IMG_4198.JPG IMG_4199.JPG IMG_4201.JPG IMG_4202.JPG

Sonuç olarak bu saat başta da belirttiğim gibi tam bir fiyat/performans ürünü. Çin malı deyip küçük görmemek lazım. Benim gibi pimpirikli bir adam bile beğendiyse bir göz atın derim. :) Ölçümleri gayet düzgün yapan tutarlı bir saat. Bahsettiğim küçük kusurları da düzeltirlerse şahane bir saat olacak.

Evet benim anlatıcaklarım bu kadar :) Biraz uzun oldu ama elimden geldiğince detaylı tanıtmaya çalıştım. Umarım sıkıcı olmamıştır. Sorunuz olursa, bilgim dahilinde olan konularda seve seve cevap verebilirim. Aklıma bir şeyler gelirse ve saati deneyimledikçe başka durumlarla karşılaşırsam size buradan aktarırım.
 
Scudo

Cenk Akbulut

Daimi Üye
Kayıt
19 Mayıs 2013
Mesaj
219
Tepki
255
Şehir
İstanbul
Bisiklet
b'Twin
Bir Xiaomi fanboy olarak dün ürünlerini incelerken buna rastladım ve hayran kalmıştım.

Böylesi detaylı ve bol fotoğraflı bir inceleme de üstüne gelince çok sevindim. Elinize emeğinize sağlık hocam, bütün olumlu olumsuz yönlerinden bahsetmişsiniz.

Saatin fiyatı gerçekten özelliklerine göre çok uygun. Alacak olsam beni tek tedirgin edecek şey arıza durumunda ne yapacağım olurdu herhalde. Bu arada kendi yaptığınız saat tasarımı da harika olmuş, olur da bir gün saati alırsam tasarımınızı da kullanmak isterim :D
 
  • Beğen
Tepkiler: cckaraduman

cckaraduman

Aktif Üye
Kayıt
28 Eylül 2017
Mesaj
102
Tepki
280
Yaş
38
Şehir
İzmir
İsim
Çetin Can Karaduman
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@Cenk Akbulut Teşekkürler beğenmenize sevindim :) Yaptığım daha farklı tasarımlarda mevcut isteyen olursa seve seve paylaşırım tabi.
 

isamorgil

Daimi Üye
Kayıt
13 Mart 2014
Mesaj
381
Tepki
617
Şehir
istanbul
İsim
isa morgil
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
başarılı ürün , çok güzel bir inceleme olmuş @cckaraduman . Teşekkür ederiz.
 

srdrmrs

Forum Bağımlısı
Kayıt
9 Haziran 2014
Mesaj
2.098
Tepki
6.023
Yaş
37
Şehir
istanbul
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Canyon
Valla bende garmin vivosmart var kağıt üstünde xiaominin bir farkını görmedim. gayet güzel duruyor.
 

macerakolik

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Ekim 2006
Mesaj
3.858
Tepki
2.696
Şehir
Esenyurt-İstanbul
İsim
Soner
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garmin fenix 5 kullanıyorum ama tanıtımınızı çok beğendim. Saatte çok güzel duruyor. İlgimi çekmedi desem yalan olur. Xiaomi aksiyon kamerası kullanıyorum çok memnunum. son zamanlarda Xiamio çok yol kat etti ve müthiş ürünler çıkarıyor. Bununda iyi olacağı aşikar. Uzun süreli kullanımlarınızıda paylaşırsınız. Stravaya aktiviteyi hep koşu olarak atma sıkıntısı yanlış hatırlamıyorsam ilk gün bende de vardı. Hemen akabinde güncelleme varmış onu yapınca düzelmiş. Bunda da düzelecektir diye düşünüyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: cckaraduman

cckaraduman

Aktif Üye
Kayıt
28 Eylül 2017
Mesaj
102
Tepki
280
Yaş
38
Şehir
İzmir
İsim
Çetin Can Karaduman
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@soneryen Strava ile ilgili olan ve bahsettiğim diğer problemleri Amazfit'e mail attım :) Bakalım bir sonraki güncellemede belkide düzeltirler.
 
  • Beğen
Tepkiler: macerakolik

Edip D.

HTFU!
Kayıt
12 Haziran 2011
Mesaj
3.625
Tepki
5.376
Şehir
Sarıyer, İstanbul
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Diğer
Güzel bir inceleme olmuş, ellerinize sağlık.

Ek bilgi; dışarıdan bir verici (kalp ritim, hız/kadans, adım vs.) kabul etmiyormuş cihaz. Ne bluetooth ne de ANT+ olarak.
 

macerakolik

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Ekim 2006
Mesaj
3.858
Tepki
2.696
Şehir
Esenyurt-İstanbul
İsim
Soner
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@cckaraduman
Kesinlikle düzelir. Düzgündürde belki Stravaya da güncelleme gelimce bozulmuş olabilir

@Edip Dinçer
İşte bu sensör kullanacaklara büyük sıkıntı ama sensör takmadan kullanan çok kişide görmedim desem yalan olur
 

C.Koc

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Temmuz 2014
Mesaj
980
Tepki
1.085
Şehir
Marmaris
İsim
Cem
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Nerden satın aldınız ?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

eness

//**
Kayıt
18 Ekim 2013
Mesaj
189
Tepki
227
Şehir
Ankara
İsim
Enes
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İnceleme için teşekkürler.
 

cckaraduman

Aktif Üye
Kayıt
28 Eylül 2017
Mesaj
102
Tepki
280
Yaş
38
Şehir
İzmir
İsim
Çetin Can Karaduman
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@C.Koc n11.com üzerinden satın aldım. Bana en uygun fiyatı orada bulabildim. Faturalı gönderdiler ama garanti konusu tabi ne kadar geçerlidir bilemiyorum.
 

salih67

Daimi Üye
Kayıt
20 Şubat 2017
Mesaj
219
Tepki
454
Yaş
57
Şehir
33
İsim
salih
Bisiklet
Orbea
İnceleme gayet güzel olmuş.
Yaklaşık iki haftadır bu ürünü kullanıyorum.
Bence f/p ürünü.

Akıllı telefon ve saat eşleşmesi için telefonun ingilizce olması gerekiyor.
Sonrasında telefonun dilini türkçeye çeviriyorum, ancak bu zamanda bağlantı sorunu çıkıyor.
Çözümü bulana kadar telefonu ingilizce kullanmak durumundayım
 

cckaraduman

Aktif Üye
Kayıt
28 Eylül 2017
Mesaj
102
Tepki
280
Yaş
38
Şehir
İzmir
İsim
Çetin Can Karaduman
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@salih67 Evet bu bilgiyi paylaşmayı unutmuşum ben. Ek bilgi için teşekkürler. :harika:
 

erdal41

Üye
Kayıt
3 Nisan 2017
Mesaj
44
Tepki
29
Yaş
38
Şehir
kocaeli/kartepe
İsim
erdal
Bisiklet
Cannondale
Elinize sağlık mükemmel bir inceleme olmuş:harika:
 
  • Beğen
Tepkiler: cckaraduman

Hiko

Aktif Üye
Kayıt
16 Haziran 2015
Mesaj
130
Tepki
116
Yaş
38
Şehir
Ankara
Bisiklet
Carraro
Detaylı inceleme için çok teşekkürler.

Suunto Ambit 3 Sport saatim var ancak bu saati kıskanmadım desem yalan olur. Fiyat/performans oranının çok iyi değil, mükemmel olduğunu düşünüyorum. "%5 civarı sapma benim için çok önemli değil" diyen herkes - ki pek çok amatör sporcuyu kapsayacaktır bu tanımlama sanırım - bu saati aldıktan sonra "iyi ki daha fazlasını diğer markalara vermemişim" diye gönül rahatlığıyla bu saatin tadını çıkaracaktır. :)
 

isamorgil

Daimi Üye
Kayıt
13 Mart 2014
Mesaj
381
Tepki
617
Şehir
istanbul
İsim
isa morgil
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
benim gibi sipariş arifesindeki biri için çok önemli bir bilgi oldu. sorun çözülene kadar almamaya karar verdim. uğraşamam öyle şeylerle :)

sorun çözüldüğünde buraları yeşillendirirsiniz artık :)
 
  • Beğen
Tepkiler: semçanta

salih67

Daimi Üye
Kayıt
20 Şubat 2017
Mesaj
219
Tepki
454
Yaş
57
Şehir
33
İsim
salih
Bisiklet
Orbea
Farkli platformlarda sorunu cozdugunu soyleyenler var. Telefonu ingilizce kullanmak Benim icin sorun teskil etmiyor.
 

efe öner

Üye
Kayıt
25 Mart 2013
Mesaj
2
Tepki
10
Şehir
İzmir
Bisiklet
Ghost
Giriş seviyesi için güzel bir saat olmuş, incelemeniz için de emeklerinize sağlık. Fenix 3 kullanıyorum ve birçok özelliği aynı gözüküyor. Burada almayı düşünenleri aydınlatmak için bir bisiklet turunuzun gps verilerini ve saatin gösterdiğini karşılaştırarak aktarırsanız çok yardımcı olacaktır. İyi günlerde kullanın.
 
  • Beğen
Tepkiler: cckaraduman