Scudo Sports

Xiaomi 10400 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı 21$

Enes Şahbaz

Daimi Üye
Tepki
179
Bisiklet
Cube
http://www.chinabuye.com/media/catalog/product/cache/1/image/400x400/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/6/3/63911.jpg

Uzun tur yapanlar için ideal olduğu için paylaşmak istedim. Telefonunuzu batarya kapasitenize göre 4-5 defa şarj eder, Türkiyede 100TL civarı (link)
Orjinali için (link) sitesinden kargoyu singapur post seçerek ( china post pil taşımadığı için gümrükten geri dönüyor ) sipariş verebilirsiniz aliexpressdeki çoğu ürünler sahte gerçek kapasiteli değil ordan sipariş vermeyiniz.

Chinabuye %5 indirim kodu: SORRY5

Ayrıntılı bilgi: (link)

Scudo
chine buy ın orijinal olduğunu nereden anladınız.
eleştirmek için değil varsa bir püf yada duyum onun için sordum.
bende düşünüyorum bu tarz bir şey çünkü

@Hamit E.
orjinalinin nasıl anlaşılacağı bu videoda var (link) chinabuye'nin gönderdiğide bu testlerden geçiyor, donanimhaberde çoğu kişi sipariş verdi teslim alan oldu %100 orjinal birde cihazla birlikte seri numarası gönderiliyor o kodlada xiaomi sitesinden doğrulama yapılıyor.

ihtiyacım olan bir ürün . Aliexpress den onlarca kez alışveriş yaptım ancak bu siteyi ilk defa duyuyorum güvenilir mi acaba ? Birde gerçekten 10400 mAh mı acaba çoğu böle yazıyor ancak S4 ü 2 kez bile dolduramıyor.

@enes, sen kullandın mı ürünü?

@Oğuz han T

Hepsiburada tarzı bir site singapur post seçerek sipariş geçerseniz sorun olmayacaktır, güvenebilirsiniz (link) burdaki açıklamadada yazdığı gibi %10 luk bir kayıp oluyor oda tüm markalarda oluyor, kesinlikle aliexpressden sipariş vermeyin çoğu ürün sahte.

@alper tok.

ben henüz kullanmadım postada türkiyeye giriş yaptı 3-4 gün içinde teslim edilir sanırım. Ama düşünmeden sipariş geçebilirsiniz marka gayet kaliteli xiaomi çinde apple gibi bilindik bir marka telefonları vs. var. donanimhaberdede baya alan var herkes memnün ayrıca hepsiburada yorumlarınıda okuyabilirsiniz.

Ürün elinize geçtiğinde deneyimlerinizi buradan paylaşırsanız sizin olum veya olumsuz yorumunuza göre bende sipariş verebilirim.

@Enes.Şahbaz

hepsiburada yorumları aldatıcı oluyor, kötü yorumları yayınlamıyorlar. aldığım (kazıklandığım) üründe de çok süper yorumlar vardı. donanımhaberdekiler iyiyse iyidir tabii, ancak eline geçince sen de 10kmah'lık olduğunu onaylarsan pek faydalı olacak almayı düşünenler için.

@alper tok.

@Oğuz han T

peki geldiginde bir testte ben yaparım.

Takipteyim. Genelde bu tarz olaylarda huyum değildir ama bu sefer bekleyeceğim. Eğer alan arkadaşlardaki ürünler problem çıkmazsa sipariş geçmeyi düşünüyorum. Çünkü acil ihtiyacım yok bekleyebilirim. Ama gerçekten müthiş bir fiyat. Bende siteyi ilk defa gördüm biraz kurcalayalım neler varmış :)

Merhabalar
Ben bu ürünü kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Çin'den bir başka site aracılığıyla aldım. Hatta cevremdekilere de siparis verip getirttim birkaç defa. Orijinal aldığınız sürece çok begeneceginize eminim.

Powerbank'ların amacı yedek güç kaynağı olduğu için ve bu tür cihazlara ihtiyaç duyanların çoğunun da doğada elektrikten uzak kaldığını göz önünde bulundurursak sadece elektrik kaynağı ile enerji depolayan powerbank'lar benim gözümde işlevsiz kalıyor. Bu formattaki 10000 mAh'lık powerbank bir yüzünden 3 günlük kamp benim için eziyete dönüştü. Cep telefonu, fotoğraf makinesi, ıvır zıvır derken şarja dair birşey kalmadı powerbank içinde.

Ben de gidip DX'ten hem güneş enerjisi ile hem de prizden depolama yapabilen (link) aldım. Gündüz bisiklet sürerken güneşten enerji topluyor. Bir köy kahvesi, lokanta gibi yerde durduğumda da takıyorum prize ve alternatif olarak oradan enerji biriktirmeye devam ediyor.

Powerbank'lar oldukça yararlı ürünler ancak kullanım amacına göre enerji depolayan türünü seçmek şart. Aksi halde pek yararlı olmuyorlar.

@çağrı can

çok kalitesiz birşeye benziyor hocam + fiyatı pahalı bu xiaominin kullandığı piller lg ve samsung

@Sefa

hocam 13800 mah olduğunu onaylayabilir misin? (benim aldığım 5600 mah 2000 mahlık performans belki sergiliyordu) güneş enerjisi ne kadar dolduruyor? etkili mi? ne kadar zamandır kullanıyorsun?

@alper tok.

2 aydır ara ara kullanıyorum ama tam bir doldur-boşalt yapmadım bu yüzden kapasitesi hakkında sağlık bir bilgi veremeyeceğim. Sitede 13800 mAh yazarken, cihazın arkasında 30000 mAh ibaresi var ki buna pek inanmıyorum doğal olarak. :D 13.800 olmasa da 8.000-9.000 mAh arası bir şeydir diye "tahmin" ediyorum.

@Sefa
Peki 1 saat falan gunesin altinda durursa kac mah depo edebiliyor birde goruntulerden pek bir guvenilir gelmedi bana bozulacak gibi duruyor sonucta 13800 mahlik bir guc var icindeki piller kalitesiz olursa tehlikede dogurabilir

Tapatalk kullanılarak iPhone'umdan gönderildi

peki bu cihaz bir telefonu yarım saatde %kaç dolduruyor.
her telefonda ayrı olabilir ama kullanan varsa söylesin. 3 aşşa 5 yukarı çoğunda aynıdır zaten.

Geri