Oğuz K.
Üye
- Tepki
- 168
- İsim
- Oğuz
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Uzun zaman gectikten sonra lastikleri tekrardan gonderdiler, ilave biraz vergi odeyecegiz artik😒Ancak kutunun icinden tubeless sealant cikmasina ragmen lastikler cikmadi
Kesilen vergi kadar hesabınıza kupon tanımlasalar, böylece hatalarını giderirler.Uzun zaman gectikten sonra lastikleri tekrardan gonderdiler, ilave biraz vergi odeyecegiz artik😒
Vergi mağduriyetimi belirttim, bir şey teklif etmediler. Ben de talep etmedim.Kesilen vergi kadar hesabınıza kupon tanımlasalar, böylece hatalarını giderirler.
Takipli verdiyseniz siparişinizi değişen bişey olmaz muhtemelen.. prosedür aynı işliyor. Takipsizde de ptt ile kapıda ödeme şeklinde. Bu arada çok hızlılarBirkaç aydır wiggle’dan sipariş vermemiştim. Genelde takipli kargo tercih ederim ve skynet üzerinden gelirdi. Bu sefer fedex’e verilmiş gibi gözüküyor. Fedex ile teslimat alan oldu mu ? Skynette ne güzel yurtiçi temsilcisine vergisini gönderip teslim alıyorduk. Acaba fedex’te prosedür nasıl bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Birkaç aydır wiggle’dan sipariş vermemiştim. Genelde takipli kargo tercih ederim ve skynet üzerinden gelirdi. Bu sefer fedex’e verilmiş gibi gözüküyor. Fedex ile teslimat alan oldu mu ? Skynette ne güzel yurtiçi temsilcisine vergisini gönderip teslim alıyorduk. Acaba fedex’te prosedür nasıl bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Takipli kargomun fedexe verildiğini ilk defa gördüm wiggle’da. O beni şaşırttı biraz. İlk başta büyük boyutlu kargo olduğu için düşündüm ama baktım ki sizin ayakkabı da büyük bir gönderim olmadığı halde fedexe verilmiş.benim de aynı şekilde fedex ile geliyor, son durum olarak da custom cleared olarak gözüküyor.Ama benimle herhangi bir iletişim olmadı.
Merhaba, Wiggle güvenilir bir kuruluştur. Gümrük vergisi ise İngiltere çıkışlı ürünler için yüzde 20 oranındadır.Wiggle'dan 450 Dolarlık bir alışverişde ne kadar bir Gümrük vergisi çıkabilir?
Ayrıca Firma Güvenilir bir firmamıdır, Üründe herhangi bir problem olduğunda tepkisi nasıl?
Ben de DHB taytla ilgili benzer bjr deneyim yaşadım. Emin olmamakla birlikte ozellikle kendi markalarinda extra yardimci olduklarini düşünüyorum. Ama sebep ne olursa olsun iyi müşteri hizmetleri candır.Yaklaşık 1 hafta önce Prime Life Line Race lastiklerimin kenarlarında iplik atması olduğunu farkettim. Resimlerle birlikte Wiggle gönderi numaramla beraber bir mail attım. Acaba garantiye girer mi diye sordum. İsterseniz hediye kuponu, dilerseniz yeni lastikler gönderelim diye cevap yazdılar. Bu kadar kısa sürede taaa İngiltere den sorunumu halleden firmaya hediye kuponu tanımlayın sizden alışverişe devam mesajı verdim. Km lerce uzaktan beni üzmeyen Wiggle teşekkürler.
hocam selamlar. aldığınız jant seti için ödediğiniz vergi ne kadar oldu? ayrıca gönderi ücretsiz değil mi zaten isterse 15kg yazsın bi önemi varmı? süreçle ilgili kısa bilgi verebilirseniz memnun olurumTakipli kargomun fedexe verildiğini ilk defa gördüm wiggle’da. O beni şaşırttı biraz. İlk başta büyük boyutlu kargo olduğu için düşündüm ama baktım ki sizin ayakkabı da büyük bir gönderim olmadığı halde fedexe verilmiş.
Ek olarak, 1590 gr jant setinin paket ağırlığının, gönderi detaylarında 4,5 kg olması da ayrı bir ilginç. Gelişmeleri göreceğiz![]()