Scudo Sports

Wiggle

Ayakkabıyı sipariş verdikten itibaren 10.günde teslim aldım siparişimi. Merlin'e kıyasla yarı yarıya fark ediyor teslim süresi, yani Wiggle daha çabuk.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
20 Nisan'da verdiğim sipariş, en ucuz kargolama ile bugün geldi.

30 nisanda sipariş verdiğim ayakkabılar bugün yola çıkmış, fedex'in sitesinde gönderildi olarak yazıyor, sürecin devamı nasıl olacak bakalım, ilk siparişim çünkü wiggle üzerinden.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Takipsiz şekilde conti gp5000 leri sipariş verdim.
Ve takip kodu geldi😀 bu sefer kaybolmaz umarım.

• Hahaha
Tepkiler: yavuzkosar
Uzun zaman gectikten sonra lastikleri tekrardan gonderdiler, ilave biraz vergi odeyecegiz artik😒
Kesilen vergi kadar hesabınıza kupon tanımlasalar, böylece hatalarını giderirler.

Kesilen vergi kadar hesabınıza kupon tanımlasalar, böylece hatalarını giderirler.
Vergi mağduriyetimi belirttim, bir şey teklif etmediler. Ben de talep etmedim.

Benimde aldığım ürün şu an gümrükte diye gözüküyor, vergi için onlar mı bana ulaşıyorlar

Birkaç aydır wiggle’dan sipariş vermemiştim. Genelde takipli kargo tercih ederim ve skynet üzerinden gelirdi. Bu sefer fedex’e verilmiş gibi gözüküyor. Fedex ile teslimat alan oldu mu ? Skynette ne güzel yurtiçi temsilcisine vergisini gönderip teslim alıyorduk. Acaba fedex’te prosedür nasıl bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Birkaç aydır wiggle’dan sipariş vermemiştim. Genelde takipli kargo tercih ederim ve skynet üzerinden gelirdi. Bu sefer fedex’e verilmiş gibi gözüküyor. Fedex ile teslimat alan oldu mu ? Skynette ne güzel yurtiçi temsilcisine vergisini gönderip teslim alıyorduk. Acaba fedex’te prosedür nasıl bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Takipli verdiyseniz siparişinizi değişen bişey olmaz muhtemelen.. prosedür aynı işliyor. Takipsizde de ptt ile kapıda ödeme şeklinde. Bu arada çok hızlılar

benim de aynı şekilde fedex ile geliyor, son durum olarak da custom cleared olarak gözüküyor.Ama benimle herhangi bir iletişim olmadı.

Sonu NL ile biten gonderilerinizi ptt'den takip edebilirsiniz.

benim de aynı şekilde fedex ile geliyor, son durum olarak da custom cleared olarak gözüküyor.Ama benimle herhangi bir iletişim olmadı.
Takipli kargomun fedexe verildiğini ilk defa gördüm wiggle’da. O beni şaşırttı biraz. İlk başta büyük boyutlu kargo olduğu için düşündüm ama baktım ki sizin ayakkabı da büyük bir gönderim olmadığı halde fedexe verilmiş.

Ek olarak, 1590 gr jant setinin paket ağırlığının, gönderi detaylarında 4,5 kg olması da ayrı bir ilginç. Gelişmeleri göreceğiz :)

Wiggle'dan 450 Dolarlık bir alışverişde ne kadar bir Gümrük vergisi çıkabilir?
Ayrıca Firma Güvenilir bir firmamıdır, Üründe herhangi bir problem olduğunda tepkisi nasıl?

Wiggle'dan 450 Dolarlık bir alışverişde ne kadar bir Gümrük vergisi çıkabilir?
Ayrıca Firma Güvenilir bir firmamıdır, Üründe herhangi bir problem olduğunda tepkisi nasıl?
Merhaba, Wiggle güvenilir bir kuruluştur. Gümrük vergisi ise İngiltere çıkışlı ürünler için yüzde 20 oranındadır.

• Beğen
Tepkiler: DEMİRLEBLEBİ
Yaklaşık 1 hafta önce Prime Life Line Race lastiklerimin kenarlarında iplik atması olduğunu farkettim. Resimlerle birlikte Wiggle gönderi numaramla beraber bir mail attım. Acaba garantiye girer mi diye sordum. İsterseniz hediye kuponu, dilerseniz yeni lastikler gönderelim diye cevap yazdılar. Bu kadar kısa sürede taaa İngiltere den sorunumu halleden firmaya hediye kuponu tanımlayın sizden alışverişe devam mesajı verdim. Km lerce uzaktan beni üzmeyen Wiggle teşekkürler.

Yaklaşık 1 hafta önce Prime Life Line Race lastiklerimin kenarlarında iplik atması olduğunu farkettim. Resimlerle birlikte Wiggle gönderi numaramla beraber bir mail attım. Acaba garantiye girer mi diye sordum. İsterseniz hediye kuponu, dilerseniz yeni lastikler gönderelim diye cevap yazdılar. Bu kadar kısa sürede taaa İngiltere den sorunumu halleden firmaya hediye kuponu tanımlayın sizden alışverişe devam mesajı verdim. Km lerce uzaktan beni üzmeyen Wiggle teşekkürler.
Ben de DHB taytla ilgili benzer bjr deneyim yaşadım. Emin olmamakla birlikte ozellikle kendi markalarinda extra yardimci olduklarini düşünüyorum. Ama sebep ne olursa olsun iyi müşteri hizmetleri candır.

Takipli kargomun fedexe verildiğini ilk defa gördüm wiggle’da. O beni şaşırttı biraz. İlk başta büyük boyutlu kargo olduğu için düşündüm ama baktım ki sizin ayakkabı da büyük bir gönderim olmadığı halde fedexe verilmiş.

Ek olarak, 1590 gr jant setinin paket ağırlığının, gönderi detaylarında 4,5 kg olması da ayrı bir ilginç. Gelişmeleri göreceğiz :)
hocam selamlar. aldığınız jant seti için ödediğiniz vergi ne kadar oldu? ayrıca gönderi ücretsiz değil mi zaten isterse 15kg yazsın bi önemi varmı? süreçle ilgili kısa bilgi verebilirseniz memnun olurum

Merhaba dostlar,
Wiggle üzerinden trainer satın almıştım 1.5 sene önce, şimdi arıza yaptı ve adamlarla konıuştum bize gönderin dedi RMA numarası verdi, ücretsiz göndermek istesem nereden gönderebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Ben wiggle dan ne aldıysam ptt kargo ile geldi,pttye bir danışın,ama bizim gümrüğe gelene kadar Dhl gibi firmalar taşıyor.Yada canlı desteğe bağlanın onlar sizi yönlendirir herhalde.

Geri