EnginK.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.481
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
28 ocak2020de vermiştim. Bugün geldi.@Tutmosis89 Bir yılda mı geldi tarihleri mi karıştırdınız?
Benim şaşırdığım nokta ürünün halen İngilterede gözükürken bugün kapıma gelmesi. Galiba takıp sisteminde bir problem oldu. Diğer siparişime baktım, o çıkış yapmış.@Tutmosis89 Çok ilginç gerçekten stok problemi falan mı yaşandı?
28 aralık 2020 yani geride bıraktığımız ay olması gerekiyor sanırım ocak yazarak şaka yaptınız . Yoksa bir kargo 1 yıl bekleyemez28 ocak2020de vermiştim. Bugün geldi.
Türkiye'ye girebilmişse her halükarda elinize ulaşır orası UKİM yani uluslararsı posta işleme merkezi orada gümrük bedeli eklenecek kısa sürede ptt ile elinize ulaşır müsterih olun.Arkadaşlar, son wiggle alış verişim takip butonuna bastığımda "gümrükte tututluyor" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Pakette bir ayakkabı be bir pantolon vardı. Toplam 130 dolarlık bir paket. Başakşehir' de imiş. Ben İzmir' deyim.
Bu ne anlama geliyor. Bu paket şimdi gümrüğe mi takılmış? Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar, son wiggle alış verişim takip butonuna bastığımda "gümrükte tututluyor" şeklinde bir mesaj çıkıyor. Pakette bir ayakkabı be bir pantolon vardı. Toplam 130 dolarlık bir paket. Başakşehir' de imiş. Ben İzmir' deyim.
Bu ne anlama geliyor. Bu paket şimdi gümrüğe mi takılmış? Ne yapmam gerekiyor?
28$ tutarındaki paketim gümrüğe gelmiş. Fakat 55 tl gümrük vergisi uygulanmış. İçinde iç lastik, zincir ve ruble sökme anahtarları var. Vergi fazla gibi geldi bana, sizce de öyle mi?
82 dolarlık alış verişe 150.8 TL vergi 🤔😡28$ tutarındaki paketim gümrüğe gelmiş. Fakat 55 tl gümrük vergisi uygulanmış. İçinde iç lastik, zincir ve ruble sökme anahtarları var. Vergi fazla gibi geldi bana, sizce de öyle mi?
Bildiğim kadarı ile fatura tutarı üzerinden hesaplanır.Arkadaşlar merhaba, Wiggle üzerinden 20 adet iç lastik ve 2 adet dış lastik sipariş edeceğim. Siparişin toplam tutarı kargo dahil £91.70 tutuyor. Vergilendirme açısından 20 adet iç lastik almış olmam bir problem yaratır mı? Yani vergi ücreti hesaplanırken toplam sipariş tutarı mı baz alınıyor yoksa 20 adet iç lastik aldığım için işler değişecek mi?
254733 dosyayı görüntüle
Gümrük Vergisi | 30.0 TL |
---|---|
Damga Vergisi | 0.8 TL |
Gümrüğe Sunma Ücreti | 8.0 TL |
Yurtdışı İade Ücreti | 0.0 TL |
Toplam | 38.8 TL |
Daha önce hiç wiggle üzerinden alışveriş yapmadım Suunto Ambit 3 peak saat almayı düşünüyorum. 182$ fiyatı var. Yaklaşık ne kadar vergi öderim fikri olan var mı?
253597 dosyayı görüntüle