Scudo Sports

Wiggle

Şimdi ptt kargoya gittim.İlk dağıtım deposu.Gözlerime inanamadım.Ben böyle bir alış veriş çılgınlığı görmedim.Koskoca alanda binlerce ürün
üst üste adamlar yazı asmışlar 5,6,7,8,9 Aralıkta gelen ürünleriniz için bekleyiniz diye.Adama sordum ürünü dedi ki şu dağın içinde.Cumartesi ye kadar ayıklanır abi dedi.Allah yardımcınız olsun dedik artık geri döndük.Şu bir gerçek milletçe manyak alış veriş yapmışız :D

Scudo
@scottrek Dediğiniz gibi yoğunlar, konuyla ilgilenen bir arkadaşla konuştum benzer durumu anlattı. Benimde 20'sinde tek seferde sipariş ettiğim ürünler 2 farklı pakete ayrılmış şekilde geldi. Biri teslim edilirken diğer paket onun bir hafta peşinden geldi. Üstelik vergilendirmeyide farklı paketler üzerine yapmışlardı =) devlet her türlü alır bu parayı diyerek itiraz etmedim ve kabul ettim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Arkadaşlar, wiggle.com ve wiggle.co.uk üzerinden kargo ile birlikte yaklaşık 53 dolarlık bir alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat niyeyse bir türlü kartımı hesaba ekleyemiyorum ve ödemeyi bitiremiyorum. Bir sürü farkla hesapla birlikte 3,4 kredi ve banka kartıyla bir sürü farklı cihaz üzerinden denedim ancak bir türlü ödemeyi tamamlayamıyorum. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda çerezleri temizlememi ve 24 saat sonra denememi söylediler ancak hiçbiri işte yaramadı. Yaklaşık bir haftadan uzun süredir deniyorum ancak olmuyor. Daha önce bu hatayı yaşayan oldu mu? Veya satın almada daha önce alışveriş yapanlardan bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Artık son çare olarak parayı birinin hesabına göndersem benim yerime alışverişi tamamlayabilir mi?

Aynı sorunla bende karşılaştım fakat hiç bir çözüm bulamadım. Son çare olarak yurtdışında yaşayan arkadaşımın paypal hesabıyla ödeme yaptım.

@tolga.91 ne yazık ki öyle bir imkanım da yok hiçbir şekilde yapamıyorum ödeme çok saçma.

Arkadaşlar, wiggle.com ve wiggle.co.uk üzerinden kargo ile birlikte yaklaşık 53 dolarlık bir alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat niyeyse bir türlü kartımı hesaba ekleyemiyorum ve ödemeyi bitiremiyorum. Bir sürü farkla hesapla birlikte 3,4 kredi ve banka kartıyla bir sürü farklı cihaz üzerinden denedim ancak bir türlü ödemeyi tamamlayamıyorum. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda çerezleri temizlememi ve 24 saat sonra denememi söylediler ancak hiçbiri işte yaramadı. Yaklaşık bir haftadan uzun süredir deniyorum ancak olmuyor. Daha önce bu hatayı yaşayan oldu mu? Veya satın almada daha önce alışveriş yapanlardan bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Artık son çare olarak parayı birinin hesabına göndersem benim yerime alışverişi tamamlayabilir mi?
Bazen bana da oluyor.Sonra kendiliğinden düzeliyor her ne hikmetse.Umarım düzelir.

@emresis hata mesajini, bankaya iletseniz, islemin red olma sebebini sorsaniz. Cozum uretilebilir mi?

@Fırat İler bankayla görüştüğümde kartımdan yana herhangi bir sıkıntı olmadığını ve işlemin gözüktüğünü ancak siteden dolayı tamamlanamadığını söylediler. Zaten trekkinn ve amazon gibi sitelerden daha önce alışveriş de yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Ödeme yaparken hediye seçeneğini seçen var mı - This is a gift (we will not put the invoice in the box) - ? Herhangi bir fark oluşur mu ?

birşey sormak istiyorum yurtdışından jant seti siparişi veren oldu mu hiç gümrüğe falan takılır mı sipariş versek

birşey sormak istiyorum yurtdışından jant seti siparişi veren oldu mu hiç gümrüğe falan takılır mı sipariş versek
Wiggle dan zonda jant seti almıştım bir sıkıntı çıkmadı.

Ödeme yaparken hediye seçeneğini seçen var mı - This is a gift (we will not put the invoice in the box) - ? Herhangi bir fark oluşur mu ?
Hediye olunca faturayı yanına koymayıp ya ayrı gönderirler yada mail ile atarlar.
Gümrüğe takılır mı derken gümrük vergisi ödersiniz. Yasaklı bir ürün olmadığı sürece gümrükte kalma durumu olmaz. Biraz kutu ebatı büyürse belki faturalarınız ile gümrüğe çağrılabiliyorsunuz trainer alan arkadaşım gümrüğe gitmek zorunda kalmıştı.

@Fys 4 kere jant aldım hiç bir sorun olmuyor. Vergiyi ödeyip teslim alıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Fys
@smtdgncy aranızdaki hukuk mu desem, kara cuma yoğunluğu mu bilemedim ama posta kutunuza ve junk iletilere bakmayı unutmayın derim...
Dün akşam sipariş verdim ve ücretsiz teslimat seçmiştim. Bugün sevk edilmiş görünüyor ama mail gelmedi bana. Gerçi ilk siparişim değil o yüzden olabilir mi?
Evet bana mail gelmeden ürünler direk gönderildi ve ürünler bugün elime ulaştı.

Bu telefon numarasını geçen hafta aradım onlar şu numarayı aramamı söyledi: 0212 465 55 19
Bu numarayı aradım ürünleriniz gönderi alış merkezinde daha gümrüğü ulaşmamış görünüyor dediler. Yoğunluktan dolayı gecikme olabilir dediler. Bakalım bekliyorum.
Bu arada Wiggle ile de iletişime geçtim, onlar da bulunduğunuz bölgedeki dağıtıcı ile görüşün diyor. Ancak ürünler ayın 23'üne kadar elinize ulaşmaz ise bizimle iletişime geçin diyorlar. İlk defa bu kadar gecikti kargo işi :/
Ürünleri bu sabah ptt adresime kadar getirdi, ödemeyi yapıp ürünleri teslim aldım. Sanırım yılbaşı dolayısı ile bir gecikme oldu.
Birde wiggle paketin içine haribo koyup göndermiş :)

Arkadaşlar, wiggle'dan Avrupa'daki bir adrese sipariş veren var mı? Mesela İtalya'ya kaç günde ulaşır, teslimatta herhangi bir ücret ödeniyor mu?

Heeyytt aldım ürünleri.İlçenin ptt kargosuna vermişler oradan hemen aldım.Çok iyi oldu.Ürünlerin videoları yakında kanalım da olacak :)

Hediye olunca faturayı yanına koymayıp ya ayrı gönderirler yada mail ile atarlar.

Faturayi yanina koymayacaklarini soylemisler zaten secenekte, ben baska farklilik olur mu onu sormustum mesela hediye kutusu gibi bisey oluyor mu, urun gumruge geldiginde kutuda fatura olmayinca internetten denk bi fiyat mi baz alirlar, ne olur ?

@Fys 4 kere jant aldım hiç bir sorun olmuyor. Vergiyi ödeyip teslim alıyorsunuz.
çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için 1500 doları geçmemek kaydıyla herhangi bir jant seti siparişi verebiliriz o halde doğru mudur bir de hocam konuyla alakasız olarak profiliniz açıksa özelden jant setleriyle alakalı bir soru sorabilir miyim teşekkürler

@Fys Kargo hariç bedel 1500 euro altında olduğu sürece sorun yaşamazsınız. Mesaj gönderebilirsiniz tabi ki, bilgim dahilinde ise seve seve yardımcı olurum.

buarada mtb siparişi veren oldu mu wiggle ya da merlinden bir kaç aya mtb de siparişi vermeyi planlıyorum teşekkürler

Geri