@Koray Kuşçu 9-10 sayfa geri gittim aslında. Göremedim demek. Cevabınıza teşekkürler. Bu durumda aynen dediğiniz gibi boşuna takipli kargoya para ödemişim.
Aynı durumla karşı karşıyayım şu an. Maile onay vererek cevapladım. Daha sonra Solmaz nakliyatı aradım tekrar teyit ettim. Kargonun Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğiz dedi. Skynet'ten baktığımda " Beklemede - Gerekli Alıcı Kimliği / Vergi Numarası " yazıyor.
Düzeltme (yeni gelişme): Bu gün de " Beklemede - Gerekli Alıcı Kimliği / Vergi Numarası " yazınca tekrar Solmaz Nakliyat'ı aradım. Ordan Skynet'e bakan arkadaşa aktardılar. Yine görüşmüştük böyle böyle bir bilgi yazıyor dedim. TC'nizi verin mail atalım dediler. Öyle deyince dün de görüşmüştük dün halletseydik keşke dedim. Gözümden kaçtı herhalde falan dedi. Bu gün Cuma, pazartesi ürün Türkiye'ye ulaşmış olur dedi. Boşu boşuna 2 gündür bir mail-telefon trafiği yapmış oldum. Wiggle'a da konuyu iletince sabırlı olun ya da kargo bilgilerini paylaşıp klişe cevaplar verdiler. Neyse fazla uzatmayayım; Söyleyeceğim şu; kargonuz Skynet'e verildiyse sürekli takip etmek durumundasınız. Ayrıca kesinlikle arkadaşların da dediği gibi; Takipli kargo seçmenin hiç bir mantığı yok. Havaya para vermiş gibi olursunuz.