Scudo Sports

Wiggle

Aman hocam ne yaptınız.

Kaç numara giyiyorsunuz Shimano da çoğu zaman 1 numara büyüğü yeterlidir. Ben 40 giyiyorum 41 numara shimano ayakkabım var.

Scudo
Aman hocam ne yaptınız.

Kaç numara giyiyorsunuz Shimano da çoğu zaman 1 numara büyüğü yeterlidir. Ben 40 giyiyorum 41 numara shimano ayakkabım var.

Normalde 48 giyiyorum. 2 veya 3 numara büyük olacak.

49 numara Shimano da söylemeniz gereken kesinlikle almayın derim.

(link)

Şöyle birşey buldum size uygun.

Hocam teşekkür ederim ama link sepete yönlendiği boş çıkıyor.

Tekrar deneyin düzelttim.

@çelikyürekli

Ürün sevk edilmediyse iptal edin, aksi durumda ürünün gelmesini geçtim, geri firmaya ulaşması çok daha uzun sürüyor. Ayakkabı ayağınıza büyük gelecek kısmına hiç girmek istemezdim ama şu durumda kullanamayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
İptal ediyorum. Teşekkür ederim. Umarım indirim kodunu silmez.

Paketledik gönderdik diyor, bakalım n'olacak. Çift çorap mı yapsam acaba :)

@çelikyürekli 3 çorapta giyseniz ayak sağlığınız çok daha önemli. Sürüşlerde en ufak bir ağrı yada ayakkabı içerisindeki boşluk sizi çok rahatsız eder.
Ürünü teslim almadan iade edin, teslim alıp siz gönderirseniz kargo ücreti size ait olur ve geri gitmesi çok uzun sürüyor. Wiggle’a lens iade etmiştim oradan biliyorum.

Başa gelen çekilir diyip denemekten yanayım. Bence yeterince sıkı bağlarsam sorun çıkarmama ihtimali var.

Vallahi Cihan Bey illaki deneyeceğim diye ısrar ediyorsunuz ama tecrübelerime dayanarak ayaklarınıza yazık diyorum.

Denemeden göndermek ile deneyip göndermek arasındaki farkı bilmiyorum. Var mı kaydadeğer bir zaman farkı?

Yukarıda @erdlylmz Bey yeterince açık yazmış zaten. Deneyip gönderirseniz kargo size ait oluyor ve süre uzun oluyor diye.

Kargo ücretini göze aldım diyelim ki, 10 dolar civarını geçeceğini sanmam. Süre olarak nasıl fark edeceğini anlayamadım. Aynı adamlar aynı yoldan götürmeyecek mi?

Birinde iade mal prosedürü olacak diğerinde Türkiye den giden mal prosedürü olacak. Demek ki iade mal prosedürü daha kısa bir süreç.

@çelikyürekli Türkiye’den çıkana kadar aynı adamlar götürmeyecekler. Normal gönderi seçerseniz en az 2-3 hafta ukim’e gitmesi sürüyor. Hızlı gönderininde ücreti yüksek. Şu kadarını yazayım, sadece 2 sayfa evrakı Almanya’ya 2 yıl önce 60tl ödeyerek yolladım, ulaşması 1 ay sürdü. Wiggle’a gözlük lensi iade ettim, parayı geri almam 1 ay sonra oldu. Karar sizin.

Kargo ücretini göze aldım diyelim ki, 10 dolar civarını geçeceğini sanmam. Süre olarak nasıl fark edeceğini anlayamadım. Aynı adamlar aynı yoldan götürmeyecek mi?
Teslim alırsanız gümrük vergisini de ödeyeceksiniz ve geri alamayacaksınız

6 eylülde wiggle dan birkaç ürün siparişi vermiştim.PTT kargo hareketlerinde İstanbul Başakşehir PİM de takılınca müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum.Geri dönüş olarak adres bilgisi yetersiz olduğundan ürününüz çıkış ülkesine iade edilmiştir diye mail gönderdiler.Bundan sonra ne yapmalıyım sizce ?

@mummy01

İşini ultra, süper, deluxe, müthiş yapan gümrük çalışanlar olduğu için paketin üzerinde yer alan telefon numarasını zahmet edip arayamıyor veya kurum bir mesaj gönderip durumu alıcıya bildiremiyor. Sorun varsa milattan önce ki kara düzen de posta yolu ile bildiri göndererek yada gelen paketi geri göndererek çözmeye çalışıyorlar. Gerçi çalışandan önce gümrük bakanlığı ne işle meşgul bunu sorgulamak lazım!

Vatandaş para ödemiş, zaman harcamış, bir hevesle ürün satın almış, 15-20 gün beklemiş zerre misali umurlarında değil.

Yaptıkları en iyi şeyi yazayım da haklarını teslim etmiş olayım. Gelen paketleri gelişi güzel küçük büyük demeden kaldırıp atmak, paketleri açıp içlerini bir güzel çorba misali karıştırmak, köpük korumalı ise o köpükleri kırmak, sonra ptt bantları ile bantlayıp en yakın posta dağıtım merkezine yollamak, bazen de adres yetersiz diye yollamamak.

Şikayet edince de yeterli ve kaliteli personel yok diyorlar. Bir kaç tane müdüre 5-10 bin tl maaş vereceğine, adam akıllı personel al kardeşim. Burası gümrük bakanlığına bağlı devletin kurumu mu yoksa özel meskun mahal mi!

Vergiyi çatır çatır alırken, damga vergisi diye bir şey icat edip ona bile vergi alırken her şey güzel. Istampa mürekkebinin parasını bile alıyorlar yani yuh artık. Daha da yazarım ama şimdilik bu kadar.

Hiç bir şekilde ne telefonla ne tebligat yoluyla tarafıma ulaşıldı.PTT kargo ile gelmesin die özellikle takipsiz sipariş verdim ama parcelforce ordan da ptt kargoya verilmiş ürün.Müşteri hizmetlerine neden tarafıma bilgi verilmedi sonuçta mail adresim var telefonum var diyorum siz onu ekstra olarak belirtmeniz gerekirdi deniyor.Kargo takip sorgulamasında adresim aslında net ama bir şekilde adres yetersiz hop geri iade bu kadar saçma ilkel bir durumla ilk defa karşılaştım.Artık wiggle la iletişime geçip ya ücret iadesi ya da tekrar gönderi talep edecem.Boşa geçen zaman da cabası adamlar 3 günde ürünü yolladılar 2 haftada türkiye de teslim alamadım.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Geri