teşekkür ederim sağolun haklısınız@İki teker bir dünya 8409
Maksimum 2 hafta içerisinde teslim edilir. Tahmini teslim tarihi sizi yanıltmasın, o tarihleri denk getirecek kalite ve eleman yeterliliği bizim ülkemizde bulunmamakta.
Ürün için vergi ödeme linki gönderdi DHL şimdi onu da ödedim. Kartımdan 2757.00 TL çekilmişti. Bunun yaklaşık 150 tl si kargo ücreti olarak düşünürsek 2600.00 TL üzerinden 445.00 TL vergi ödemiş oldum. DHL Cuma günü teslim edebileceğini söyledi. Her şey tahminimden daha hızlı işliyor şimdilik.Bugün DHL den sms geldi ürünüz DHL tarafından teslim alındı diye. Gümrüğe tabi olmadığı takdirde tahmini teslimat 19 Eylül diye de not eklemişler. Gümrüklü olacağı için süreç biraz uzayacak.
Ürün TR ye giriş yapmış.
18.09.2019 tarihinde DHL kategori3 birimine satın aldığımı gösteren evrakları, kimlik önyüzünü ve yetki belgesini mail olarak attım.
Beklemedeyim.
Merhaba, bende wiggledan ürün aldım ve parcelforceyle geliyor. 11 inden UK dan gönderilmiş gözüküyor (exported ibaresi var takip sayfasında) sonrasında her hangi bir güncelleme yok. Sizde takip sayfası ne durumda acaba ?teşekkür ederim sağolun haklısınız![]()
Parcelforce ile gelen gönderiler (link) den takip edilebiliyor.Merhaba, bende wiggledan ürün aldım ve parcelforceyle geliyor. 11 inden UK dan gönderilmiş gözüküyor (exported ibaresi var takip sayfasında) sonrasında her hangi bir güncelleme yok. Sizde takip sayfası ne durumda acaba ?
Parcelforcenin verdiği takip kodunu ptt takip sistemine girdiğimde çıkmıyorParcelforce ile gelen gönderiler (link) den takip edilebiliyor.
3200 e mal olmuş hocam. Hayırlı olsun. Bire bir aynı modeli bulamadım ama en yakın benzer model 5900 tl Türkiye’de.Ürün için vergi ödeme linki gönderdi DHL şimdi onu da ödedim. Kartımdan 2757.00 TL çekilmişti. Bunun yaklaşık 150 tl si kargo ücreti olarak düşünürsek 2600.00 TL üzerinden 445.00 TL vergi ödemiş oldum. DHL Cuma günü teslim edebileceğini söyledi. Her şey tahminimden daha hızlı işliyor şimdilik.
Beklemedeyim ama ürünün geliceğini sanmıyorum muhtemelen çalındı. 1 hafta önce exported durumundaydı hâla aynı@Browlyn
Takip numarasının başında EK, devamında 9 tane rakam ve en sonunda GB bulunuyor. Numarayı buradan paylaşmayın. Ürün uluslararası sevkiyata verilerek Türkiye'ye sevk edilmiş ise, ptt üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Aksi durumda herhangi bir bilgi çıkmaz. Şu an için beklemeniz gerekiyor.
(link)
Az sabır. 1 hafta çok sayılmaz. takipli paketlerin kaybolması zor. çinden gelen takipsiz paket değil buBeklemedeyim ama ürünün geliceğini sanmıyorum muhtemelen çalındı. 1 hafta önce exported durumundaydı hâla aynı![]()
Paket transitteyken haber olmasa böyle düşünmem ama exported aşaması diğer alanlarda 1 gün sürmüş hepAz sabır. 1 hafta çok sayılmaz. takipli paketlerin kaybolması zor. çinden gelen takipsiz paket değil bu![]()
Şimdi wiggleyla görüştük. Parcelforce ile bir soruşturma açtıklarını söyledi, anormal bir durum varmış. 2 gün içinde bana bir kararla dönüceklermiş.@Browlyn
wiggle’dan 4 kez jant seti aldım, buna prime’da dahil. Herhangi bir kişi paketinize el koyamaz merak etmeyin. Ayrıca her paket 1 gün içerisinde sevk edilmez, firmaların belli sevkiyat günleri var. Size gelen gönderi ise ebat olarak büyük olacağı için gecikmeler normal. 2 hafta içerisinde (cumartesi,pazar hariç) teslim edilir. Beklemeniz gerekiyor.
Sanırım bir sorun var ve wiggle bizleri oyalıyor 48 saat diyip. Takipte kalalım instagram adım tahaihtiyar haberleşelim.Benimde ayın üçünde parcel force ile gönderilen siparişden haber yok. Wiggle 48 saat sonra tekrar mail attın dedi ama wiggle dan geri dönüş yapan olmadı. Asıl garip olan ptt bunun dağıtımını yapacaksa ptt den takip yapılamıyor.
@çelikyürekli kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz acaba ? Ben normal ayakkabılarım da 46 numara giyiyorum ve bir çoğunun kulak kısmında cm bazında 30 cm yazıyor ama bazı ayakkabılara 1 küçük yada 1 büyük giyiyorum. Geçen hafta dhb mtb ayakkabı siparişi verdim onda 47 numarayı aldım. Beden tablosunda 47 için : 303mm, 48 için : 310 mm yazıyordu. Ayak tabanı mı ölçtüğümde 295mm çıkıyor. Fizik marka 47 numara ayakkabı giydiğimde çok küçük miktar boşluk kalmıştı. Bakalım wiggle'da teslim tarihi olarak 12 Eylül yazıyor gelince göreceğim nasıl olacak. Aldığım ayakkabının gri rengi 2 hafta önce 37 dolardı, kaçırdım ve 52 dolara çıktı öyle olunca siyahını aldım. Az önce baktım tüm indirimleri bitmiş ve 77 dolar olmuş.
ayakkabı : (link)
dhb mtb beden tablosu
208728 dosyayı görüntüle
Ürünün son hali fotoğraftadırÜrün için vergi ödeme linki gönderdi DHL şimdi onu da ödedim. Kartımdan 2757.00 TL çekilmişti. Bunun yaklaşık 150 tl si kargo ücreti olarak düşünürsek 2600.00 TL üzerinden 445.00 TL vergi ödemiş oldum. DHL Cuma günü teslim edebileceğini söyledi. Her şey tahminimden daha hızlı işliyor şimdilik.