Scudo Sports

Wiggle

Scudo
@Carraro71
Teşekkür ederim hala kodumu göndermediler ama ben alacağım bisikleti bile seçtim :ssrtcbya:

@PoliceBike Mail adresinizi istemişler ilettiniz değil mi?

@Carraro71
Evet ilettim. Önümüzdeki hafta göndereceğiz kodu dediler. Tamam dedim ben de. :tskler:

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Merhaba,

wiggle dan trainer sipariş edeceğim ama bedava kargo seçeneği çıkmıyor. You have bulky items diyerek 29 dolar kargo ücreti gösteriyor. Bedava seçeneği kaldırıldı mı bilginiz var mı?

@Ozbf
Sanırım boyut büyük olduğu için öyle bi seçenek olmuyor.

Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum acaba vergi uygulanabilir mı? Birde adres olarak PTT gösterip oradan elden alabiliyor muyuz ?
(link)

@ophellia

$22’i geciyor, vergi uygulanir. Bildigim kadariyla da yapamiyorsunuz elden almayi.

@vetohan Teslimat adresi evi yazdığımızda ptt de dağıtıma çıkmadan aldım ben bir kaç defa evrak işlerinin bitiminde alınıyor diye biliyorum.

@vetohan
Ne kadar alırlar ki acaba ?

@ophellia Verdiğiniz linkteki lastik 1 adet eğer arka ve öne takmak için alacaksanız 44 eurodan %18 vergi ödersiniz. Tekini alırsanız da 22 eurodan %18 ödersiniz.

İngiltere kargolar için vergi hesaplaması yaklaşık %20 düşünülmeli ve gümrük vergisini de gümrük işlemlerinin bittiği günkü güncel döviz kurundan hesaplanacağını bilmek gerekiyor.

@Ozbf 80*120cm ebatinda zamanında siparişim olmuştu. Kargo falanda odememistim. Kutu büyüklüğü olmaması lazım. Sanırım artık ürün bazlı bedava kargo seçeneği sunuluyor.
Daha önceden trainer alan arkadaşlar daha net ve doğru cevap vereceklerdir.

@uniteamsah

Sanırım. Başka ürün seçip denediğimde takipsiz seçeneği çıkıyor ama ona da 4,74 dolar diyor. Bedava kargo ya kalktı ya da belirli ürünlerde var.

Ayın 7sinde gümrüğe, 10'nunda ise PTT PİM'e girdi ve 3 gündür bir güncelleme yok. Takipsiz bekleyen arkadaşlar rahat olsunlar, TR içindeki işlemler er ya da geç bitiyor ve kapınıza geliyor. Takipsiz almış olmanın belirsizliği kafa karıştırsa da böyle hareketsiz yatan kargonun bekleyişinin verdiği gıcık hisse tercih ederim. :)
Yani PTT gerçekten dayaklık bir firma, bırakın yurtdışı paketleri, Ankara'ya Salı günü ulaşan gönderdiğim kargo hala dağıtıma çıkmayı ya da şubeden alınmayı bekliyor. Mevzu PTT ise takipsiz kargo huzurdur xD

12sinde verdiğim sipariş bugün gümrüğü geçerek şehrime doğru yola çıkmış. 5 günde elimde olmuş olacaktı ki araya pazar girdiğinden 6 günde gelmiş olacak :rolleyes:

Benim gönderim böyle görünüyor. Gümrük ödemesinden dolayı beklemeye almışlar. İletişime geçmeye çalışmam gerekir mi? PTT getirince PTT memuruna
ödeyecem sanmıştım.

Adsız.png

@Leventİ mail gelmiş olması lazım bir kontrol edin. Orada hesap numarası ve ödemeniz gereken tutarı yatırınca, işlemi hallediyor aracı firma.

Geri