Scudo Sports

Wiggle

@Gringo1903

Evet mesajı yazdıktan sonra mail geldi :) Hallettim teşekkürler. İnternette arama yapınca çıkmıyor. Bi anahtar kelime ekleyelim buna:

On Hold - Consignee to pay charges

@Leventİ

Scudo
Wiggle'dan hep takipli kargo ile satın alıyordum, bu sefer takipsiz kargo ile satın aldım. Takiplide tahmini teslimat tarihi 18 Aralık, takipsizde 19 Aralıkdı. Skynet diye bir firmayla gönderdiler. Cuma günü Skynet'den ödemem gereken gümrük vergisi ile ilgili mail gönderdiler. Hemen eft yapıp dekontu mail olarak geri döndüm. Ayın 17'si yani dün kargo elime ulaştı. Takipsiz almak daha avantajlı sanırım. En son seferinde takiplide belirttikleri tarihte kargo Türkiye'ye girmiş İstanbul'da 5 gün beklemişti.

Arkadaşlar wiggle android uygulamasını indirdim uygulama girişinde lokasyon istiyor türkiye veya avrupa ülkeleri tarzında seçenek yok türkiye için neyi seçeceğiz

2B6FDA0D-1786-4705-84C7-0A110F8680C0.jpeg

22 kasimda yola cikan paketim, 17 aralikta geldi. Koli baya hasar gormus durumdaydi ama urunlerde bir problem yoktu. Gerci hassas urunler siparis etmis olsam, problem cikma ihtimali yuksekti.
Bir koli nasil bu hale geliyor anlamis degilim.

@Ziya On Road
wiggle'da mı chainreaction gibi skynet ile göndermeye başlamış yoksa? eğer öyleyse bence kötü olmuş.

@soner83 ilk defa takipsiz alışveriş yaptım ve skynet ile gonderdi. Ben gönderim hızından memnun oldu.

Ben de takipsiz aldım, skynet ile geliyor. İstanbul'a kadar baya hızlı ulaştı, buradan sonra da bi gecikme olmazsa gönderim hızı çok iyi. Takip de edilebiliyor.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Leventİ
Nasıl takip ettiniz acaba?Hangi numarayla?

@mehmet.tWiggle ın sipariş bilgi sayfasında takip numarası ve takip etmek için bir link var.
81f7e36880e09947c7af59da246b8381.jpg

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@Leventİ
Teşekkürler. Bendeki görüntü böyle değil.

3 aralıkta verdiğim siparişi 13 aralıkta teslim yazmasına rağmen kargo elime hâlâ ulaşmadı...

@iskender şerit
Şu sıralar o tarihin tutması zor, malum yılbaşı ve noel dönemi. Ama er ya da geç gelir. 30'unda takipli yola çıkan ürün daha dün gümrükten çıktı :)

Sizinkiler baya gecikmiş. Benim 13 Aralıkta yola çıkan siparişim bugün İstanbul'dan çıktı görünüyor.

10'unda verdiğim siparişi şimdi aldım.

ben 3 ayrı siparişim gelmedi. 1tanesini geri yolladılar 6 günde geldi. diğer ikisi için para iadesi yaptılar. gelmeyenlerin içine fatura koydurtmamıştım belki de ondan gelmedi. kargolar takipsizdi bu arada. 2 aralıkta siparişini verdiğim eldivende gelmedi. wiggle'a üşüyoruz reis yazdım 29 aralığa kadar bekle kardeşim diye cevap verdi.

2 saat sonra edit: eldiven geldi :)=

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
1 Aralık’ta verdiğim takipsiz sipariş az önce sağ salim elime ulaştı. Yalnız Wiggle 10$ iade yapacaktı o hala kartıma ulaşmadı. Darısı bekleyen arkadaşların başına.

22 gündür takipli ve takipsiz beklediğim 2 kadro da sonunda bugün geldi :D Takip olan kayıtlara göre 3 kere gümrüğe girdi çıktı. Ne aradılar anlamadım!
Bir de bugünkü wiggle canlı yayında öğrendim ki tüm kargolara haribo paketleri koyuyorlarmış ki kutularından birinde çıktı diğerinden çıkmadı. Daha önceki siparişlerde de çıkmamıştı. Buradan ne anlıyoruz Gümrük çalışanları haribo seviyorlar! xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

• Beğen
Tepkiler: Express dağcısı
Wiggle’dan en büyük siparişimi vermiş bulunmaktayım. Cube Axial GTC Pro bisikleti aldım. Normalde bayan bisikleti ama detaylı kadro geometrisi erkekle aynı. Fiyat olarak da 660 pound bir fiyatı var. Daha önce de söylemiştim 500 pound indirimle birlikte 160 pounda Karbon kadro bir bisiklet aldım. Sitede çok güzel indirimler var tavsiye ederim. Özellikle cube marka bayan yol bisikletleri fena indirimde ve kadro geometrisi erkekle aynı.

Geri