Scudo Sports

Whistle Modoc yardım

Sanberk E

Forum Bağımlısı
Tepki
1.599
Bisiklet
Pinarello
Selam arkadaşlar, whistle 1161D kullanıcısıyım ve artık yol bisikletine geçmek istiyorum.

Alalı 3 ay oldu 700 km yolu Tem'de yaptım ve MTB'ye ihtiyacımın olmadığını anladım.(ayrılmak zor olacak)

Malum bir sitede Whistle modoc 2. el ilanı var. Biliyorsunuz whistle üretimi durdu, ancak satan kişi max 25km sürmüş yani 0'dan farksız.

Ben ilk defa yol/yarış bisikleti alacağım için doğru tercih mi yapıyorum bilmiyorum bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

(link)

Bisikletin ilanı yukarıdaki sitede arkadaşlar. Deneyimli kişiler yardım ederse sevinirim.

Bu linkte'de kullandığım MTB'nin resmi mevcut.
Çamurluk arıyorum...

Teşekkürler.

Scudo
Şimdi sorsanız "aç bak nette var" diyecektir bisikletin özellikleri için fakat bu şekilde baştan savma ilan veren adamlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bir de neden Whistle Modoc? Whistle olduğu için mi?

Bu zamana kadar kullandığım tüm bisikletler whistle idi. Açıkçası biraz alışkanlık birazda bağımlılık yaptı :)

Duruşu ve görüntüsü de biraz cezbediyor. Fiyat konusunda da uygun, limitim biraz daha üst de olmasına rağmen.

Dediğim gibi, özensiz ilan, özensiz satıcı demektir. İki satır bilgi koymak, yorum yazmak bu kadar zor olmamalı. Modoc Sora gördüğüm kadarıyla bisiklet. Sedona 601 bakabilirsiniz, sıfır ya da ikinci el olarak. İkinci el düşünüyorsanız, o kadar çok seçenek var ki, bunlara takılmayın derim.

ilan sahibine mesaj attım. Faturası olmayan ürünü alma taraftarı değilim, çalıntı durumlarına karşı. Haber bekliyorum şimdi :)

ben kullanıyorum ve gayette memnunum. hiçbir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.

@Akın Killik

Sora mı kullanıyorsunuz ?

İlla Whistle alacaksanız şu ilan daha mantıklı;

(link)

Campagnolo Xenon da Shimano Sora karşılığı bir set. Karbon maşa da var. İsterseniz bir mesaj da bu vatandaşa atın. En azından bilgi vermiş bisikletle ilgili. :)

@Berksan

hayır burdan bi arkadaştan aldım bende 2. el. aynakol ve değiştiriciler tiagra, ön değiştirici ultegra, ruble ultegra.

kardo fiyatının hakkını veren iyi bi kadro. tabi fiyat performans açısından konuşuyorum. çatalı karbon olduğu içinde çok ağırda değil. 8.6 kilo misal benimki

Ondanda haber beklemekteyim, dün gece 2 de attım mesaj :D

Arkadaşlar turuncu modoc dan mesaj geldi, sahibi sadece 25km kullanmış yani 0 sayılır.

Faturası vs. herşeyi tammış ilk sahibi, sizce alınır mı?

Bu tür bisiklete ilk defa geçeceğim ve başlangıç için bu bisikletin donanımı fiyatına göre iyimi ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ilan çok baştan savma verilmiş açıkcası beni tatmin etmedi, çalıntı veya parça değişmiş olabilir.İyice araştırmadan almayın derim.

ilanı açan arkadaş bisikletin faturası olduğunu söyledi. Bu tür bisiklete ilk defa bineceğim için ne/ne değildir bilemiyorum.

Temiz görünüyor fiyatı da uygun bence alınabilir bu modeli kullanan yakın bir arkadaşım var oldukça da memnun diyebilirim

Yorumunuz için teşekkür ederim Reşit bey,nasip ise çarşamba alacağım gibi görünüyor :)

1. 25 Km yol yaptığını nereden biliyorsunuz? Eğer tekerleklere bakarak karar veriyorsanız ben de yol bisikletimin tekerleklerini silince tertemiz ve sıfır gibi bir bisiklet oluyor.
2. Kadro boyu 49 cm yazmış acaba boyunuza uygun mudur?
3. Bisikleti ne zaman almış? Eğer 5-10 günlük ise dediği gibi 25 km yol yapmıştır. Çünkü yol bisikleti ile 25 km yapmak, bir şey almak için bakkala gitmek gibi bir şeydir :)
4. Eğer illa alacaksanız Eskişehir'de olan Whistle'yi öneririm.

Hasan bey, satan kişi bisikletin resimlerini gösterdi ve bodrumun bir köşesinde 1 karış tozla duruyordu. üzerinde km saati vardı 26km yazıyordu ki, ne zaman taktırdığını bilemeyiz orada haklısınız. Lastiklerde ise erime veyahut deforme yoktu. Kadro boyuna gelincede boyum 1.72 uyacağını düşünüyorum :) bisikletin faturasında 21/12/2012 yazıyor istanbuldan alınmış. eskişehirdeki çok iyi ancak telefon ile aramama rağmen ulaşamadım kendisine.

@Berksan

Bence de Eskişehir deki bisikletin üzerine gidin aceleci olmayın . Eskişehir deki çok daha iyi görünüyor :) .

@Aşkın Şentürk

Kendisine siteden mesaj atıyorum, telefon ile arıyorum mesaj atıyorum ancak dönüş olmuyor :) salı akşamına kadar aramaya devam edeceğim. olmaz ise çarşamba günü İstanbuldakini almaya gideceğim.

Size özel mesaj ile bilgilendirme yaptım. Ancak bence 52 cm altı sizin içi küçük bir kadro boyu. Hatta 54 bile düşünmelisiniz. Ben 168 boy ile 54 cm flatbar yol bisikleti kullandım 1 yıla yakındır. Büyük gelmedi hiç.

Geri