Scudo Sports

Whistle Modoc yardım

bilgilendirme için teşekkür ederim erhan bey, özel mesaj ile geri dönüş yaptım size :)

Scudo
Merhaba, konu biraz eski fakat Modoc ile ilgili biraz yardıma ihtiyacım var. Amatör biniciyim, muhtemelen öyle de kalacağım. Genelde şehir içi işe gidip gelmede kullanıyorum fakat fırsat bulldukça hafif turlar yapmak istiyorum. Aslında her nekadar şwhir bisikleti. İşimi görse de gözüm hep yol bisikletlerinde ve bütçem de çok yüksek değil. Mevcut Sportive 225 bisikletimin üzerine bir miktar para vererek modoc sora set ile takas etme şansım var. Ortalama 1700 1800 gibi bir fiyata gelmiş olacak. Karbon maşa, sora set ( göbeklerden emin değilim, öğrenince yazarım), schwalbe blizzard lastikler, 2x9 sistem, ağırlık 9kg olması gerek.
Sorun şu ki modoc artık üretilmiyor ve eski bir model, dolayısıyla biraz korkutuyor.
Bir de anlayabildiğim kadarıyla sanırım biraz agresif bir yapısı var.
Bir yandan da sıfır bisikletlere baktım, bisan grand tour eco nun tam istediğim özelliklerde olduğunu fark ettim, hatta görüntüsünü de çok sevdim, içime sindi.
Aradaki genel fark ise görüntüsü, birkaç ufak detay ve bisanın tam 2 kat daha pahalı oluşu ve temmuz ayından sonra satışı başlayacak.
Bir de eklemek istediğim, bisanı almak istersem bir miktar nakit ve kalanı taksit ile alabileceğim. Kısacası benzer gibi gözüken özelliklere 2 kat fazla para vermeye değer mi? Ya da eski bir bisiklete riske girmeye değer mi? Tamamen kararsız kaldım, okuyan herkese teşekkür ederim. Mutlu sürüşler.

Ben vaktinde benzer bir ikilemde kalıp ikinci el carraro 022 almıştım. 3 sene kullandım gayet de iyiydi başlangıç için. Dolayısıyla bence o paralara çıkmadan yol bisikletine geç. Yoksa spd pedal ayakkabı vs. onları alırsın kalan bütçeyle.
Sadece yerinde olsam whistle modoc yerine nispeten daha çok bilinen markaların başlangıç modellerini kovalardım. 2000 tlye yeni nesil clarisli veya eski nesil clarisli ama jant güncellenmiş modeller bulunabilir.

Geri