Scudo Sports

Whistle Miwok modelleri hakkında

1 kere sürdüm sonra almaya niyetlendim ama geç kaldım :)

Scudo
Aliemrah bey bana ulaşırmısınız 50 mesaj hakkım dolmadı bende almak istiyorum bir tane whistle telefonum 05413443390 eğer telefonunuzu yazarsanızda ben sizi ararım

Tur için ideal bir bisiklet bende kullanıyorum 3 aydır.Maşanın kilitlenmesi gibi olayları (+) yöndedir.Bisiklet üzerinde eğer ben tur yapıcam diyorsan (-) yönleri: byte gidon - byte gidon boğazı - byte sele borusu gibi malzemelerin ağır olmasıdır diğer yönleriyle ideal bir bisiklettir....:in:

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
kullanışı çok rahat yolda sanki ferrari kullanıyormuşsun gibi kayıyor

Selamlar.
Whistle mivok 1054 v yada 1053v almak istiyorum. Fakat malum önümüz kış, çok fazla binme fırsatım olmayacak. Sizce yeni sezonda fiyatlarda önemli bi değişme olur mu? Modeller güncellenir mi ? Şimdi ucuza almak mı yoksa 2011 bi bisiklet sahibi olmak mı?

• Beğen
ya donanım olarak özellikler artığı için fiyat artar yani paranı karşılığını alıyorsun :)

şuan bu modelleri bulman çok zor kalmadı diye biliyorum fakat yeni yılda iyi takip edersen fazla bişe fark etmeden alırsın geçen yıla nazaran daha pahalı olablir oda kompenentlerin değişmesinden kaynaklanır ama bu bisikletlerde verdiğin para boşa gitmez.hepimiz 4 gözler bekliyoruz whistlenin 2011 model renk ve kompenentlerini..

• Beğen
sedona 2010 da kadrolarda renk değişikliğine gitti ve bunu tüketiciye fiyat olarak yansıttı...
yani donanım kalitesi geriledi, ama ters oranda fiyat arttı., whistle bu dönem piyasada tutundurma çabasına girerek uygun fiyat + donanım + amatör tüketiciye en erken ulaşan markalardan biri oldu (sedonadan 1 hafta önce piyasa sürüldü)

velasıl... : ben whistle 2011 de fiyatların azda olsa artacağını düşünüyorum sedona ve whistle aynı fiyat bandına gelebilir çünkü sedonaya rakip çıktı (amatör tüketici segmentinde )

• Beğen
Geri