Bisikletim de diğer bisikletlerde varken whistle 1054 v de bagajın kadroya sabitleme noktası yoktu. Ama sorun etmedim ve bisikletime bir bagaj aldım ve sonra bir abimin yardımıylaa bagajı yerine oturtuk işte şimdiki WHİSTLE MİWOK 1054 V bisikletim. Bisikletimden çok memnunum. Sanki bagajlı hali daha güzel duruyor...Yalnız şöle bir ufak sorunum var bisikletim 500 gr daha ağırlaştı...
arkadaşlar merhaba.1 hafta önce whistle 1053v aldım.sürüş sırasında arasıra ön taraftan çıt çıt diye sesler geliyo.genelde engebeli yolda giderken geliyo amortisörden geliyo diye düşündüm ordan değil sanki frenin ordan geliyo bulamadım bitürlü sesin geldiği yeri.başına böle bi olay gelen oldumu acaba.tşk.
bakın bu çıt sesi her yerden gelebilir.aynı markalarda çıt sesinin benzerlik göstermesini beklemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu en iyi siz anlayabilirsiniz.gidonun ordan geliyosa furç takımını sıkın yada gidonu sıkın oda yapabilir.yani önce nerden geldiğinden emin olun.
bi bulabilsem sinir bozuyo çünkü yolda araba trafik sesinden tam anlayamıyorum.çalıştığım yerde kullanıyorum iş merkezinde hoplatıyorum zıplatıyorum bisikleti ses yok.anlamadım gitti.
ben de mivok 1053 v de, aynı ses sorununu aynakolda yaşadım. ayrıca aynakol yarım derece kadar yamuktu. aynakolu söktüm. orta göbeğin aynakola giren kare milini gresledim. aynakolu iyice sıktım. ses kesildi. denemenizde fayda var.