Whistle Marka Bisikletler Son Gözdem ve Almaya Karar Verdim Fakat Ağırlıklıkları Neden 14 kg civarında ağırlığı azaltmak için aldığımda neleri değiştirebilirim.... WHİSTLE MIWOK 1052D almak istediğim model bu Ağırlık : 14,92 Kg ağırlığı bana sanki fazla gibi geldi....
amortisör ve tekerlek setinden başlayabilirsiniz.yada hiç uğraşmadan hafifletmek için yapacağınız masrafı yapmayıp daha hafif bir bisiklet alabilirsiniz.
Whistle bisikletler konulan fiyatlara göre alınabilecek en düşük fiyatlı fakat en uygun donanımlı bisikletlerdir.
Whistle bisiklet edinip istediğiniz gibi donatıp kusatabilirsiniz .
alla alla cok garip ben dün atilla bisikletle konusmustum,altunizade subesiyle,bana modellerin nisan başında gelecegini soylediler,kıllandım bak simdi
:box2:
arkadaşlar bende 1053d kullanıorum aşağı yukarı ağırlık 14,90 bisikleti aldım kadro görüntüsü çok güzel parçalarda ii zaten zamanla değişip deoreye dönücek fakat benim sorum bu kadar ağır olmasının nedeni ne yada o bisiklet 14 kg değil mi ??
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
whistle 1054 v, salcano astro ve sedona borla lardan birini düşünüyordum fakat özellikle whistle 1054 v nin görüntüsü acayip hoşuma gitti. Bütçemi zorlasam belki salcano Borla da alabilirim fakat arasında çok fark yok ise 1054 v yi düşünüyorum.
Açıkçası kararsızım. 1054 modelini kullanan tanıdığım da yok. Kullanan veya kullanmış olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Miwok biraz agır fakat saglam bisikletlerdir ben 1053 d kullanıyorum ve cok memnunum ilerde istedigin değişiklikleri yapablirsin kadro konusunda sıkıntın olmasın gercekten saglam kadroları