Scudo Sports

whistle miwok 1054 D sayko kros 28 sport

Scudo
İlginç bir bisiklet karıştırmıyorsam eğer Vaniköy yokuşunda yardırırken görmüştüm bu aleti :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Şık ve hoş olmuş.Güle güle sürmeye devam edin :)
Acaba jant göbekleriniz mtb serisinden mi? çünkü tam sayko kros olmamış :) mountain-road-bike gibi bişey olmuş karışmış :) mrb :D

@furkancinar98
doğru sahilde görmüş olabilirsin

murat jantı 28 yaptık ince lastik daha seri oldu bisiklet

bir sorum var şimdi bisikletin kadrosu 26" e göre yapılmış siz bunu 28" yapınca tekerlek çapı büyüyecek peki bu büyüyen arka tekerlek kadroya sürtmüyormu.daha doğrusu sürtmediğini görüyorumda neden sürtmüyor onu merak ediyorum

• Beğen
@abdurrahman keleş
kadro boyu L oluğu için tekerler kadroya sürtmüyor kurtarıyor

üsküdar beykoz arasında görebilirsiniz

Bisiklet geçekten çok güzel :)
İnce lastik benimde aklımda Ayrıca imzadaki söz çok doğru ve güzel bir söz hoşuma gitti "Güç gaza basmak değil, pedala basmaktır." ;)

güzel bisiklet olmuş güle güle kullanın bir de mosso sabit maşa ile yol bisikleti türü bişi olur bu :)

Her an uçacakmış gibi duruyor güzel maşallah :)

@Onur07
onur kardeş teşekkürler biz bunun çabasını veriyoruz herkes bisiklete binsin dünya başka türlü kurtarılmaz

Çok iyi maşallahı var :) Bu 1054'ler her zaman ilgimi çekmiştir ya :)

@Ahsen Okyay
ben çok memnunum sürüşü rahat bisiklet

çok farklı ve güzel olmuş turuncu parçalarda kadroya uyum sağlamış iyi günlerde binin....

• Beğen
atıl kardeş teşekkürler bisikleti modifiye ettim renkler ve parçalar ile şahane oldu

evet devrimi ateşledik bizim evde ve senin bisikleti yaratmanın ilk adımlarını attık benim 28 jant sana olunca iş bitti ,istanbulda özgürlüğüne düşkün olanların tek tarzı sayko kros yol bisikletide yalnız yarış gidonlularını kullanabilmek için epey maharet gerekmekte....bizler istanbulun bozuk alt yapısına göre bisiklet tasarımına yöneldik ve kazandık ,bahtiyar amortisör gidecek ve yerine yarış çatalı gelecek ve iş bitecek o vakit rüzgarın oğlu olacaksın öne eğilmek için aparat ta takınca artık yandan tutmayacak ellerini öne kavuşturacak zamana karşı bisikletlerindeki gibi süreceksin olayı..devrim başlamıştır bu devrimin adı herkezi saykoya bağlamak 28 janta..

teşekkürler kudret abi devrimi başlattık makina roket oldu

Geri