Scudo Sports

Whistle bayileri ve internet alışverişi

@aydin

whistle bisikletleri bianchi bünyesinde olan bir markadır ,Bu marka daha önce sadece ihracata yollanıyordu fakat günümüzde rekabetin artması sonucu bianchi a.ş artık iç piyasada vermektedir ,Firmamıza özel bir durum söz konusu olmamakla birlikte bünyemizde farklılık yaratarak kendi sitemiz dışında alternatif web sayfası düzenleyip siz bisiklet dostlarına tek marka olarak detaylı ve acıklayıcı bir tasarımla sizlere yardımcı olmak amacıyla yapılmış bir sitedir.ilginizden dolayı teşekkür eder saygılar sunarım.....

Scudo
Ali bey teşekkür ediyor, Whistle'ın yeni bir soluk olarak siz ve diğer tüm bayilere ve de biz kullanıcılara hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılar.

@alisundu

İnterneti en iyi ve güncel olarak kullanan firmalardan biri olarak sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum.(Fiyatların da en kısa zamanda eklenmesi ümidiyle...:) )

@aydin

Firmam ve şahsım adına ilginizden ötürü tekrar teşekkür eder ,saygılar sunarım ....

@Tanju Zafer

Siz değerli dostlarımıza en iyi hizmeti vermek ilkemizdir,ilginizden ve övgünüzden dolayı teşekkür eder saygılar sunarım ...

Not:en kısa zamanda fiyat konusunu halledeceğim ..

Merhaba arkadaşlar uzun süredir whistle bisiklerinin araştırması üzerindeydim ve sonunda kararı mı WHİSTLE MİVOK 1051D tarafından kullanacagım :) Ama şöyle bide sorun var mı istanbulda sadece ileri motor'da satışının yapıldığını duydum aradığımda ellerinde suanda kalmadığını söyledir :( Sizin bildiğiniz baska biyer var mı acaba.?

fiyatlar konusu ne olacak.sitedeki whistle ilanındaki fiyatlarla birkaç yerden sorduğum fiyatlar arasında farklar büyük.sedonaya kızmışken kandırın benide alayım bir whistle:)

Yarın gidicez bakalım hayırlısıyla alıpta dönücez inşallah :) Go Go SİRKECİ :D

@alisundu

teşekkürler , ayın 8-9 u gibi bir 1052 almayı planlıyorum , umarım elinizde kalır.

arkadaşlar ne oldu son durum
15 gün olmuş ???

sele mi kapıldınız istanbulun yamacında:D

Geri