Scudo Sports

Whistle 1160D 2014 Kadro

Scudo
@Berksan

La ne var. Sabah sorarız. 5'te mi kalkıyorsun sanki :D

Ben yatıyorum. Yarın görüşürüz inşallah.

kadro hayırlı olsun dileklerimi iletirken şunlar belirtmek istedim yeni kadronun üzerindede "hydroformed" ibaresi var ama gördüğüm kadarıyla böyle bir işlem yapılmamas kadro düz borulardan oluşuyor neden bu ibareyi koymuşlar anlam veremedim

@fatih karali

Sağolun, hydroformed kelimesi daha önce forumda şu şekilde geçmiş;

@Murat Çetinkale

Başka bir yorum;

@serhat toy

Tekrar başka bir yorum ;

@Murat Çetinkale

Yorumlar bu şekilde. :)

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan. Bence yağmurda çamurda binmediğin sürece takma o çamurlukları. Çamurluksuz haliyle çok ihtişamlı duruyor. :)

Tasarım olarak Whistle zaten mükemmel bir marka(ydı). Mavi ve beyaza her zaman bir ilgim var. Çok güzel kadro bisiklet de çok iyi. Kazasız, belasız pedallamalar. Nazar değmesin. Maaşallah.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Aşkın Şentürk

2014 kadrolari piyasaya cikmadigi icin markaydi dediniz sanirim. Bu 2014 kadrolari accell bisiklet ellerinde tutuyor ancak nedense piyasaya surmuyor. Buda 2011 kadrolarinin catlama sorunu yuzunden sanirim. Yorumunuz icin tesekkurler :)

Kadro harika görünüyor gerçekten.Umarım ağırlığı azaldığı için daha da dayanıksız olmamıştır.

Kazasız , belasız, ağrızasız kullanırınız umarım.

Bende Muhlis bey ile görüştüm sayılır fotoğrafları felan attı cevabını bekliyorum inşallah benim kadromu da değişir Bu arada yeni kadronuz hayırlı olsun

Geri