Scudo Sports

Where The Trail Ends

Redbull genellikle uyku giderici olarak kullanılıyor dünyada.. Yurt dışında içtiğimde neredeyse 2 gün uyuyamamıştım ama bu durum buradaki ürünlerde söz konusu değil.. Taurin oranı birhayli seyreltilmiş ürünleri içiyoruz.. Ama sağlıksız olduğu kesin.. Ama ekstrem müsabakalar türetme ve organizasyonda bir dünya devi.. En taktir ettiğim tarafı odur..

Scudo
@goktugX
Asfaltın ortasında canın birden toprağa mıcıra çıkmak isterse yapman gereken tek şey sürmeye devam etmek :D ayrıca yolun ortasındaki uçurum benzeri delikleri sayarsak inanın bana acayip bir heyecan yaşayacaksınız :D ama Bolu'yu kötülemiş olmayayım asfaltı dışında geriye kalan her şey çok güzel :)

@goktugX

@Eray Geçay

eray geçay özetlemiş bence :) aynen öyle. engebeli arazi ve çakıllı yolu ve asfalt yolu birleştiren birtek bolu belediyesi vardır bence. dağa bayıra çıkmanıza gerek yok :)

Redbull reklamı yapmadığınız kesin ama adamlar video da yapmış reklamını. Her neyse ben kullanmıyorum şahsen ve gerek duymuyorum. Kişisel tercih meselesi. Video da güzelmiş ama mevzu baya kaymış :)

Geri