ahmet1914
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.210
- İsim
- Ahmet Y
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
1- unutmusum onu doğru@osmancan71
1- 2016'de facebook whatsapp'ı alınca ücretli abonelik tamamen kaldırıldı ayarlardan bakabilirsiniz.
2- Android'i google satmıyor yapıyor. Açık kaynak kodlu bir yazılım. Geliştiricisi ya da kullanıcısı olmak ücretsiz. Telefon üreticileri android lisansı için para ödemiyor.
3- Muhtarlar sağolsun. Toplantılarına sağlık. Bir ara da bkmexpress'ten bilgiler çalınmıştı. Çıkıp özür dileme açıklama yapma tenezzülünde bile bulunmadılar inkar yoluna gittiler. İleri demokrasi 4.0 ülkesiyiz.
4- Telefonda saçma salak bişeyler satan birini baya üstüne gidip sıkıştırmıştım. Abi biz burda 200 kişiyiz herkes sahibinden'de farklı bir ilin araba ilanlarından telefon numarası ve isim soyisim topluyor, senin peugeot da güzelmiş satılır inşallah dedi.
5- Hisselerin yine büyük bir kısmı da yabancı yatırımcıda.
Tavsiyeniz nedir onu göremedim?muhteşem bir anket ya, bisikletforum kullanıcılarının halini çok güzel özetliyor. bilginizi işleyecem, sizi sağacam diyen bir şirket var ama türlü türlü bahanelerle "sağıyor ama çalışıyor" şıkkı en fazla oyu almış.
bir ürün ücretsizse, ürün sizsinizdir diye makale yazmaya gerek yok. atla deve değil bu, herkes akıl edebiliyor. burada yazıldığını görmediğim şey, marka imajı. Zuckerberg ve markasının imajı yerlerde sürünüyor, hele de son Amerikan seçimlerine karıştırdığı zamazingolardan sonra. dolayısıyla, whatsapp gibi bir uygulamanın tüm maliyetini hiçbir kâr amacı gütmeden karşılayabilir. neden? markasına olan güveni tazelemek, yani kaz gelecek yerden tavuğu esirgememek için.
telegram zaten zamanında kgb'den kaçmaya çalışan biri tarafından kurulmuş bir uygulama. maliyeti nasıl mı karşılanıyor? gene marka imajı için, tahminen kara parayla. bu tarz uygulamaların kurulduğu merkez ülkeye bağlı olarak, para akışının takibini yapmak çok zor.
tüm dünyada kişisel verilerin korunması için baya olaylar dönüp, yer yerinden oynuyorken; Türkiye olarak gene "amaaaan benim verimi napcaklar ya, önemli bir şey yok ki. isteyen istediği gibi kullansın, ben whatsappıma bakarım." diyoruz. sonra ortamlarda anlatırsınız "ya pizza konuştuk whatsappta, googleda anında pizza reklamı çıktıydı." diye. dünyanın global gündeminden ve aksiyonlarından 50 yıl geride olmayı bu kadar istikrarlı olarak nasıl başarabiliyoruz, aklım zerre almıyor.
Sıkıntı cıkacaksa zaten program güvenli değildir. Bylock cozulmedı satın alındı dıye biliyorum@yavuzkosar telegram kullanın. telegram iyidir. signal kullanın derdim de hem yaygın değil, hem de Türkiye'de fetöyle bağlantılı olduğundan sıkıntı çıkarabilir.
KesinlikleHerkesin görüşüne saygı duyarım da gizlilik nedeniyle Whatsapp'a kızıp BİP'e geçen arkadaşlar, doğrudan CİMER'den yazışın bence.
Hadı o zaman bı ılerıye tasıyalım. Rusyanın abd den abd nın rusyadan cının abd den verı çaldığı aylarca farkedılmedıgı bır evrende hangı verimızın garantısı varda mesaj uygulamasını degıstırelımBisiklet süren insanın kültür yapısı ile oyların sonucu çok oranlı şekilde ilerlemiş. Tebrikler bisikletliler![]()
AB üyesi dışındaki ülkelere dayatılmak istenen bir Whatsapp Sözleşmesi var ortada
Abd için kimsenin itiraz edecegını sanmıyorum ama ab nın de vatandaslarını takip ettiğini gızlı kalması gereken verilerinı depoladıgını düşünüyorum. Dünyada çağı yasayıpta bunu yapmayan devlet yoktur bence. Bızde bile kısmen var. Bilgi/veri depolamanın önemi artacak deniyordu bazı forum sıtelerınde doğruymuş. Her taşın altından cıkan ingilizlerın/mı6 nın halkı bos bırakacağını düşünemiyorum. Halk ne kadar bilgili olursa olsun halkın olaylara durumlara ne tepki vereceğini ölçmek değerlendirmek önceden kestirmek için düşüncelerini görüşlerinı analız ederler. Bunu STK ilede olsa yaparlar.Bence asıl sorgulanması gereken gizlilik vs. değil. Sorgulanması gereken bu adamların Avrupa Birliği ülkeleri vatandaşlarına bu sözleşmeyi kabul etmeyi teklif dahi etmemesi ama sizi 3. sınıf 5. sınıf insan yerine koyup size bu sözleşmeyi zorla dayatması. Bu çifte standardı içinize sindiriyor musunuz sindiremiyor musunuz. Olay bence bu
avrupa da veri gizliliği sıkı kanunlarla koruma altında onun için orada yapamıyorlar. peki bizim devletimiz niye o kanunları yürürlüğe koyup ta bizim verilerimizi korumak için birşeyler yapmıyor? benim avrupalıdan neyim eksik? yoksa koymak işine gelmiyor mu? diye insanın aklına başka başka şeyler geliyor işteBence asıl sorgulanması gereken gizlilik vs. değil. Sorgulanması gereken bu adamların Avrupa Birliği ülkeleri vatandaşlarına bu sözleşmeyi kabul etmeyi teklif dahi etmemesi ama sizi 3. sınıf 5. sınıf insan yerine koyup size bu sözleşmeyi zorla dayatması. Bu çifte standardı içinize sindiriyor musunuz sindiremiyor musunuz. Olay bence bu
Bisiklet süren insanın kültür yapısı ile oyların sonucu çok oranlı şekilde ilerlemiş. Tebrikler bisikletliler![]()
Teklif edememesinin sebebi suç olması, bunda şaşılacak bir şey yok.Bence asıl sorgulanması gereken gizlilik vs. değil. Sorgulanması gereken bu adamların Avrupa Birliği ülkeleri vatandaşlarına bu sözleşmeyi kabul etmeyi teklif dahi etmemesi ama sizi 3. sınıf 5. sınıf insan yerine koyup size bu sözleşmeyi zorla dayatması. Bu çifte standardı içinize sindiriyor musunuz sindiremiyor musunuz. Olay bence bu
Whatsapp kullanmaya devam. Bu tarz durumları kafaya takıyorsanız size bir önerim var. Facebook instagram twitter vb sosyal medya uygulamalarını silin.
Sonra google dan çıkış yapın. Sonra akıllı telefon kullanmayı bırakın.