Daha bir ay önce çıkmış ürünün ne kronik sorunu olcak 😅 mesaj doldurma çabanıza hayranım üç beş gündür. Şu konuyu açsanız da hepimiz rahatlasak
1. Ben size soru sormadım, size ne?
2. Madem böyle bir şey yazmışsınız, araştırdım. Bolt v2 25 Mayıs'ta piyasaya sürüldü ve 1 ay değil 3 aylık piyasada olan bir cihaz. Ve bu cihazın ne sorunları olacak diyorsun ya aç ingilizce forumları oku, öğren, sonra var mıymış yok muymuş görürsün. Ayrıca 3 aydır kullanılan birçok teknolojik ürünün kronik sorunları olur ve çok çabuk da bu sorunlar öğrenilir. Ben okudum, öğrendim ve bakın ne sorunları varmış bolt v2'nin öğrenin. Yanlış navigasyon yönlendirmesi, sürüş kayıtlarının silinmesi, sensörlerin sürekli bağlantı kopması, Kalp atış hızı sensör kopmaları, yanlış yükseklik verileri, dönüşlerde bildirim geç yapması ve ilginç yeniden yönlendirme seçeneklerinin olması. Bu kadar yeterli mi? Size inanan biri gidip bolt v2 alsa nasıl rahat edeceksiniz? Sırf ego kasmak için, başkasına laf yetiştirmek, ayar vermeye çalışmak için kendinize yazılmayan mesajlara atlamayın.
3. Benim mesaj doldurma çabam olduğunu nerden çıkardınız da bana böyle bir şey söyleyebiliyorsunuz? Velev ki öyle bir çabam olsun, size ne, kime ne? Moderatörler zaten bütün mesajları kontrol ediyor, gereksiz olanları siliyor, birleştiriyor, bu onların görevi, elbette yapacaklar. Ama siz moderatör müsünüz? Bu yetkiyi kimden alıyorsunuz da benim mesaj doldurmak için yazdığıma karar veriyorsunuz? Siz kimsiniz?
4. Konu açma kararı verirsem ve açarsam okursun, en azından birşeyler öğrenirsin. Rahatlar mısın bilmem o senin sorunun bizi ilgilendirmez.
5. Son olarak konu uzarsa, forumdaki arkadaşlar kusura bakmasın, bu şekilde davranan biri cevabını her zaman almalıdır. Hala yazarsa hala almaya da devam eder.
Bolt v2 tavsiye eder misiniz? Kronik bir problemi var mı?
Hocam merhaba, soruyu ben sordum ama üstüne vazifesi olmadan konuya atlayan biri yüzünden konuyu da araştırdım. Bolt v2 , 25 Mayıs'ta piyasaya sürüldü ve yaklaşık 3 aydır kullanılan bir cihaz. Cihazla ilgili son derece güvenilir bir inceleme sitesi olan dcrainmaker'da cihazın bir çok kronik sorunu olduğu belirtiliyor. Yanlış navigasyon yönlendirmesi, sürüş kayıtlarının silinmesi, sensörlerin sürekli bağlantı kopması, kalp atış hızı sensör kopmaları, yanlış yükseklik verileri, dönüşlerde bildirim geç yapması ve ilginç yeniden yönlendirme seçeneklerinin olması bu sorunlardan bazıları. Karar sizin tabi.