Mağaza olarak bilmiyorum ancak, hem n11'de hem de performansbisiklet.com.tr (performans bisikletin mağazası da olabilir) sitesinde satılıyor. N11 satıcılarını inceleyip İstanbul'da mağazası olanların mağazalarına gidip oradan da satın alabilirsiniz.Selamlar,
Istanbul'da bolt alabilecegim bir yer bilen var mi?
Tesekkur ederimMağaza olarak bilmiyorum ancak, hem n11'de hem de performansbisiklet.com.tr (performans bisikletin mağazası da olabilir) sitesinde satılıyor. N11 satıcılarını inceleyip İstanbul'da mağazası olanların mağazalarına gidip oradan da satın alabilirsiniz.
Mağaza olarak bilmiyorum ancak, hem n11'de hem de performansbisiklet.com.tr (performans bisikletin mağazası da olabilir) sitesinde satılıyor. N11 satıcılarını inceleyip İstanbul'da mağazası olanların mağazalarına gidip oradan da satın alabilirsiniz.
Merhaba,
Wahoo almayı düşünüyorum. Sizde roam mı almalıyım yoksa bolt mu? Arada 1000 TL ye yakın bir fark var. Bu iki cihaz arasındaki farklar nedir ve 1000 TL fark vermeye değer mi?
ben denemedim hiç.Wahoo elemnt bolt hız sensörü olmadan ölçüm yapıyormu?
ben denemedim hiç.
yabancı kaynaklara baktım, GPS'in düzgün çekmediği yerlerde (tüneller, askeri bölgeler, sık ağaçların olduğu ormanlık bölgeler vs.) anlık veri alamadığı için kesin bilgi veremiyor demişler. Onun dışında bir sıkıntı yokmuş.
Hatta hız sensörü varken autopause daha geç devreye giriyormuş, hız sensörü olmadan yapılan sürüşlerde autopause çok daha hızlı açılıp kapanıyor, dolayısıyla verilen daha doğru oluyor demişler. (ben sebebini anlayamadım)
ekran ışığını kapatıp kullandım...şarjı ne kadar gidiyor diye kayıt tuttum...
Wahoo elemnt;
nabız bandı, hız sensörü ve kadans sensörü takılı...
ekran ışığı açık şekilde kullandım. Toplam 13 sürüş, 9 saat 5 dakika, 277km sonunda %3'e indi...
bir de ekran ışığını kapatıp deneyeceğim, bakalım ne kadar fark çıkacak...
duotrap s kadans ve hiz sensoru