Scudo Sports

Wahoo Elemnt (ve Bolt) Kullanıcıları Kulübü

Kadans sensörünü tr den alabileceğim bir yer var mı acaba?

Scudo
Selamlar,
Istanbul'da bolt alabilecegim bir yer bilen var mi?

Selamlar,
Istanbul'da bolt alabilecegim bir yer bilen var mi?
Mağaza olarak bilmiyorum ancak, hem n11'de hem de performansbisiklet.com.tr (performans bisikletin mağazası da olabilir) sitesinde satılıyor. N11 satıcılarını inceleyip İstanbul'da mağazası olanların mağazalarına gidip oradan da satın alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ozanozan
Mağaza olarak bilmiyorum ancak, hem n11'de hem de performansbisiklet.com.tr (performans bisikletin mağazası da olabilir) sitesinde satılıyor. N11 satıcılarını inceleyip İstanbul'da mağazası olanların mağazalarına gidip oradan da satın alabilirsiniz.
Tesekkur ederim

şarjı ne kadar gidiyor diye kayıt tuttum...

Wahoo elemnt;
nabız bandı, hız sensörü ve kadans sensörü takılı...
ekran ışığı açık şekilde kullandım. Toplam 13 sürüş, 9 saat 5 dakika, 277km sonunda %3'e indi...

bir de ekran ışığını kapatıp deneyeceğim, bakalım ne kadar fark çıkacak...

Sitemizden wahoo urunlerini temin edebilirsiniz - Mayis ortasindan sonra trainer'lar da gelecek
Gelince haber ver ozelligi ile stoklara girince bilgi gelecektir.

wahoo elemnt bolt, decathlon nabiz sensoru ve duotrap s kadans ve hiz sensoru toplamda 2300TL ye aldim.su an kullanmaktayim hic bir problem yok. Wahoo kurulmasi cok basit ve hizli sensorleri hemen taniyor.wahoo bolt.JPGdecathlon nabiz.JPGduotrap.JPG

• Beğen
Tepkiler: BenMeteDeliMete
Basliga bir de 'Roam' eklense iyi olacak :huhuu:

Elemnt Roam aldim :kyfmyrn: Oldukca guzel, simdilik sorunsuz. Sarji da fena degil gibi (1.5 saat kullanimda %10 azaldi - oranlarsak 15 saat ki satarken max. 17 diye satiyorlar zaten). Bence gayet basarili.

Trainer'im bluetooth ile bilgisayara bagli oldugu icin ANT+ uzerinden direk kendisi tanidi. Aplikasyonu ve kisisellestirmesi cok basarili - ekranlarini istediginiz gibi dizayn edebiliyor, istediginiz verilerle (ki cok detayli veriler var) yeni ekranlar acabiliyorsunuz. Isik sensoru ile ortamin isigina gore arka aydinlatmayi kendisi hallediyor (biraz fazla hassas gibi geldi ama sokaga cikamadigim icin cok da emin olamadim henuz). Yine disari cikamadigim icin GPS ozelligini de kullanamadim ama harita uzerinde rota hesaplamalari duzgun calisacak gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: ozanozan
Merhaba,

Wahoo almayı düşünüyorum. Sizde roam mı almalıyım yoksa bolt mu? Arada 1000 TL ye yakın bir fark var. Bu iki cihaz arasındaki farklar nedir ve 1000 TL fark vermeye değer mi?

@Mad Buddha (link)
Detaylı farkları yazıyor güzel ve resimli bir şekilde.

Merhaba,

Wahoo almayı düşünüyorum. Sizde roam mı almalıyım yoksa bolt mu? Arada 1000 TL ye yakın bir fark var. Bu iki cihaz arasındaki farklar nedir ve 1000 TL fark vermeye değer mi?

Geçen ay elemnt gps modelini aldım bundle olarak.. Roam la arasında renkli ekran, gorilla glass koruma vs. dışında benim ihtiyacım olup ta element gps te olmayan bir özellik göremedim.. Roam la arasında nerdeyse 1500 tl fark vardı. Gözüm kapalı elemnt gps modelini seçtim çok ta memnunum..

Dün Bolt siparişi verdim gelirse aranızdayım gelmezse taciz ederim o_O

Wahoo elemnt bolt hız sensörü olmadan ölçüm yapıyormu?

Wahoo elemnt bolt hız sensörü olmadan ölçüm yapıyormu?
ben denemedim hiç.
yabancı kaynaklara baktım, GPS'in düzgün çekmediği yerlerde (tüneller, askeri bölgeler, sık ağaçların olduğu ormanlık bölgeler vs.) anlık veri alamadığı için kesin bilgi veremiyor demişler. Onun dışında bir sıkıntı yokmuş.
Hatta hız sensörü varken autopause daha geç devreye giriyormuş, hız sensörü olmadan yapılan sürüşlerde autopause çok daha hızlı açılıp kapanıyor, dolayısıyla verilen daha doğru oluyor demişler. (ben sebebini anlayamadım)

• Beğen
Tepkiler: Fkirman17
ben denemedim hiç.
yabancı kaynaklara baktım, GPS'in düzgün çekmediği yerlerde (tüneller, askeri bölgeler, sık ağaçların olduğu ormanlık bölgeler vs.) anlık veri alamadığı için kesin bilgi veremiyor demişler. Onun dışında bir sıkıntı yokmuş.
Hatta hız sensörü varken autopause daha geç devreye giriyormuş, hız sensörü olmadan yapılan sürüşlerde autopause çok daha hızlı açılıp kapanıyor, dolayısıyla verilen daha doğru oluyor demişler. (ben sebebini anlayamadım)

Hız sensörü kullanıyorum ve autopause çok hızlı devreye giriyor ve hareket etmeye başlar başlamaz da devreden çıkıyor. Zaman tutmadım ama toplam durma ve kalkma esnasında 2-3 sn kaybetmiyorumdur.

bugun basima geldi korktugum, sabah suruse cikarken bolt cihazimi baslattim hersey normal ne zaman ota dugmeye baslatmak icin bastim ekran gitti. hemen wahoo destege bildirdim bakalim ne diyecekler?
ben gene onu dugme fonksiyonlarini bildigim icin calistirip surusume devam ettim herseyi normal calisiyor fakat ekran yok.

WhatsApp Image 2020-06-04 at 18.41.14.jpeg9c79225e-d603-464f-92b7-5d4b1ba59060.jpg5a1c894b-c006-433e-8b98-f5a186b18197.jpg

• Üzgün
Tepkiler: Hami Bulut
İyi akşamlar, Wahoo bolt ve giant continuum sync cihazının yanında verilen hız-kadans sensörünü kullanıyorum. Maksimum ve averaj değerleri abartılı görünüyor, bu sorunu yaşayan ya da nasıl çözebileceğim konusunda fikri olan var mı acaba?

şarjı ne kadar gidiyor diye kayıt tuttum...

Wahoo elemnt;
nabız bandı, hız sensörü ve kadans sensörü takılı...
ekran ışığı açık şekilde kullandım. Toplam 13 sürüş, 9 saat 5 dakika, 277km sonunda %3'e indi...

bir de ekran ışığını kapatıp deneyeceğim, bakalım ne kadar fark çıkacak...
ekran ışığını kapatıp kullandım...
toplam 14 sürüş (1 kez cihaz güncellemesi), 11 saat 2 dakika, 324 km sonunda %2'ye indi...
yani ekran ışığını kapatınca en az 2 saat daha uzun gidiyor şarjı...

merhaba bende poların göğüs nabız bandı var, wahoo element bol ve Trek kullandığım için dutrap s alsam birlikte kullanabilir miyim, tavsiye eder misiniz?
duotrap s kadans ve hiz sensoru

Geri