Scudo Sports

Wahoo Elemnt (ve Bolt) Kullanıcıları Kulübü

Çok hızlı gelen araç koyu kırmızı, orta hızda gelen araç turuncu, yavaş gelen araç yeşil oluyor. Hızınıza orantılı olarak elbette.
(link)

Burada açıklıyor renk değişimlerini. Arkadaşın dediği özellik APP de olabilir biz garmin üzerinden kullandığımız için bilmiyor olabiliriz belki.
ben bu araçların bize yaklaşma hızlarına göre renk değişikliğini hiç farkmedim sanki, bar şeklindeki çizgi mi renk değiştiriyor, noktalar mı.
buna dikkat edeceğim. ben 1040 kullanıyorum renk ile ilgili ekranı 1050 kadar iyi olmayabilir mi

Scudo
ben bu araçların bize yaklaşma hızlarına göre renk değişikliğini hiç farkmedim sanki, bar şeklindeki çizgi mi renk değiştiriyor, noktalar mı.
buna dikkat edeceğim. ben 1040 kullanıyorum renk ile ilgili ekranı 1050 kadar iyi olmayabilir mi
bende nasıl olduğunu izah edeyim ekranın solunda yakınlıklarına göre araç sayısınca araç diziliyor, araçlar yaklaştıkça wahoo boltun üstünde olan ledler yeşilden sarıya sonra kırmızıya dönüyor. Bu ledler ekrandadan ayrı ledler, hatta önceki fotoğrafta da var kırmızı yanıyor

bende nasıl olduğunu izah edeyim ekranın solunda yakınlıklarına göre araç sayısınca araç diziliyor, araçlar yaklaştıkça wahoo boltun üstünde olan ledler yeşilden sarıya sonra kırmızıya dönüyor. Bu ledler ekrandadan ayrı ledler, hatta önceki fotoğrafta da var kırmızı yanıyor
Ben Garmin 1040 ve Varia radar kullanıyorum. Onun için yazmıştım

radar olayı güvenli sürüş açısından muazzam bir özellik olmuş hocam. özellikle bisiklet kazalarının yüzde 90'a yakını arkadan araç çarpması şeklinde olduğu düşünülürse...

merak ettiğim trafikte gerçekten tutarlı çalışıyor mu? ve garmin 530 ile uyumlu mudur acaba?

Garmin 530 radar destekliyor. Yogun trafikte pek kullanisli degil. Ama uzun turlarda gercekten faydali. Bir cok radar var piyasada artik. Garmin tekeli yok. Ama ışık gücü olarak garmin bi farkli sanki.

radar olayı güvenli sürüş açısından muazzam bir özellik olmuş hocam. özellikle bisiklet kazalarının yüzde 90'a yakını arkadan araç çarpması şeklinde olduğu düşünülürse...

merak ettiğim trafikte gerçekten tutarlı çalışıyor mu? ve garmin 530 ile uyumlu mudur acaba?
Ben wahooyla kullanıyorum garmin radarı çok tutarlı çalışıyor aniden önüme yol kenarında bir çukur vs çıkınca yolda ona bakıp hızlıca manevra yapıyorum, radar olmasa arkama o kadar hızlı bakamayıp çukura girmek zorunda kalıyordum eskiden

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
Wahoo ile Cycplus L7 radarı denedim gayet memnun kaldım. Detaylı özellikleri aşağıdaki linkte var. Pili epey dayanıklı, Araç arkasındaki araçları bile gösteriyor, hızlı yaklaşan araç olursa yanıp sönen lamba daha şiddetli ve kuvvetli çakmaya başlıyor.

TR'ye ürünü getiren marka temsilcisi fiyat bilgisi verdi, Avrupa fiyatı 89$ (3500 TL gibi) aynı fiyata veriyor, Instagram üzerinden onunla iletişime geçebilirsiniz: korhanefeozdemir

327491 dosyayı görüntüle

Yolda böyle görünüyor araçlar, sütunu sağda veya solda ayarlayabiliyorsunuz
327492 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim hocam, sizin referansınızla ben de satın aldım. Wahoo ile yoğun trafik ve tırmanış rotasında kendimi daha rahat hissettim.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Ben de cycplus L7 satın almak için korhan beye ulaşmaya çalıştım ancak mesajıma cevap vermedi. Herhalde amazondan satmak daha kolayına geliyor.

Ben de cycplus L7 satın almak için korhan beye ulaşmaya çalıştım ancak mesajıma cevap vermedi. Herhalde amazondan satmak daha kolayına geliyor.
Ne zaman yazdiniz? Bir müddet sonra kabul ediyor. İrfan Hoca dediğinizde ise ona göre doğrudan satış yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Insta'ya baksın diye mesaj attım şimdi, işleri yoğun sanırım. İhtiyaç durumunda özelden telefon numarasını iletebilirm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Insta'ya baksın diye mesaj attım şimdi, işleri yoğun sanırım. İhtiyaç durumunda özelden telefon numarasını iletebilirm

amazon üzerinden bir indirim falan tanımlasa 3-4 kişi almayı düşünüyoruz aslında.

Geri