Scudo Sports

Vuelta a Espana

Genel Klasmanı kim alır?

• Nairo Quintana

• Alejandro Valverde

• Vincenzo Nibali

• Fabio Aru

• Richie Porte

• Simon Yates

• Adam Yates

• Daniel Martin

• Wilco Kelderman

• Rigoberto Uran Uran

• Miguel Angel Lopez

• Diğer

• Toplam katılım
    80
  • Anket kapanışı .
@Noldor bilgilerinize (link)

Daha ne denilebilir ki ? Muthis bir bitiris izledik , inanilmaz bir zamanlama , su an bu sporun en iyi sprinter'lerinin basinda olan Sagan 'in yanindan kaydi gitti.

Valverde, king of the puncheurs in Spain !

b9c7b

Scudo
@a.valverde
Senin yaşlı kurt gençlere taş çıkarttı :)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Bigpatron cok haklisiniz , super bir yaristi. benim esas beklentim bugunku nefis tirmanis etabi. burada hem Valverde hem de Quintano 'dan bir atak bekliyorum., bugunku etap gercekten cok guzel. Eurosport bugun yarisin tamamini verecekmis. Yayin 13:00 de basliyor.

8e055

@a.valverde

Son 20 km de 1000 metre irtifa var.
Valverde başkan dünkü sprintten sonra önceki gün sonunda da Sprint attığını unutmayalım bugün bu yokuşta atak yapamaz gibi geliyor.
Bunu da yaparsa yoggh artık beaa oluruz hep brraber...

Umarım yapar....

• Beğen
Etabı izleyemedim..Son km'si;
''Simon Yates bugün kırmızı mayoyu alır'' demiştim,almış:cool:
Valverde'ye 1 saniye fark atmış:D
(link)
Kwiatkowski ve Pinot 2 dakikanın üzerinde fark yemişler..

Keyifli finish beklediğim ancak hayal kırıklığıyla biten etaptı 9.
Mollema ha atak yaptı ha yapacak ha yakalayacak derken bitip geride kalınca tüm heves kursakta kaldı.
Yine de sevilir kaçışların kazadığı etaplar :)

• Beğen
Bugun dinlenme günü. Yarın yeni haftaya sakin bir etap ile başlayıp. Çarşamba dan itibaren dağlar mekanımız olacak...

• Beğen
Kendim televizyonda rast geldikçe veya müsait oldukça takip ediyorum. Tırmanışlarda, yada sprintte kim iyidir bilmem ama dün ki yarış gerçekten güzeldi. Bir ara babam buna mı bakacağız diye kanal değiştirdi 106 kilometre vardı bitmesine tekrar açtım son 11 kilometreye gelmişler. Babam tekrarıdır o kadar süre bisiklet mi sürülür derken sunucular "tam beş buçuk saattir izliyoruz" diye bir yorumu okuyunca şaşırmadan edemedi. Hoş bir etaptı Fransa ve İtalya'da yeşilliğe alışmıştı gözümüz İspanya etabı yanlışlıkla bir ateş düşse her yer yanacak vallahi. Arada bir zeytin ağaçları görünüyor o kadar. Finishte her zaman ki gibi son bir çekişme olmadı aralarında belirli bir farkla geçilince çok heyecanı olmadı.

• Beğen
@S.Çal

Maşallah, Allah nazardan saklasın,
Umarım sizin istedikleirniz onunda istediği olur ve beraber baba kız sürersiniz. Umarım anne de sizinle sürüyordur...

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@mimiksiki kizimiz olmadan önce esimle birlikte turlara cikiyorduk:) iyi dilekleriniz icin teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Saomi Miks
Quik Step den başka Sprint treni olmayınca surprizler hariç etaplar onlara gidiyor. Son 100 metreye kadar trenin getirdiği Viviani etabı zorlanmadan aldı.

Peter Sagan yanlış taraftan çıkış yaptı. Viviani orayı kapatmıştı. Haliyle ikinci sırada kaldı.

Nizzolo da yeterli gücü gösteremeyince podyumun son basamağının sahibi oldu.

Valverde başkan yine sprintte idi ama çok geriden geldi ancak 4.sırayı aldı podyuma çıkamadı.

Buna rağmen gazetecilerin ilk gittiği isim olması popülaritesini gösteriyor...

@mimiksiki bugunku yarisi ne yazik ki seyremedim , umarim guzel bir yaris olmustur. :)

simdi , tekrarini yakaladim , RUSCA olarak son 28 km'yi. "cüt cüt paruski" modunda anlamaya calisiyorum . :)

Yarışmacıların isimlerine, yarışların ismine çok yabancıyım yaw :(

Viviani yine kazandı..Çok iyi bir sprinter ama takımı da çok iyi..Finish çizgisine Viviani'yi getiren takım arkadaşı,sağa yanaşıp olası bir sprintı o kadar güzel kesdi ki..Çok fenalar,çok:D
Genel klasmancıları ilgilendiren asıl etaplar,sanırım Cuma başlıyor..Çok çekişmeli etaplar izleyebiliriz..

@ahlaksız cok dogru takim cok iyi , bu arada , Valverde'nin son dakika gelisi de cok enteresan degil mi? Bu sene cok farkli seyler goruyoruz kendisinden. :) simdi en onemli etap yanlis hatirlamiyorsam , 09/09 tarihindeki 15 nolu etap, bakalim neler olacak.

@a.valverde
Valverde son dakika bir şey yapmadı ama..Peloton'un içindeydi,genel klasmancılarla birlikte..
Kırmızı mayo,yine Yates'te kaldı..Özet için;

@ahlaksız Valverde bir sprinter degil , ancak tum etaplarda elinden geldigince iyi yerlerde olmak icin caba sarf ediyor, bu etapta gordugum , yine ilk 3 icinde kalmak icin ugrasmis ancak basaramamis. Benim halen bu turdaki en buyuk "KIRMIZI" adayim Valverde.

Bu arada bu cekimide seyretmenizi rica ederim, gerci muhakkak herkes biliyordur ama;

• Beğen
Tepkiler: Ali Gülörten
@a.valverde
Simon Yates favorim..;)
Zaten şu an ilk iki isim bunlar..
Quintana 3.sırada ama bence turu kazanacak durumda değil..Valverde daha formda..Valverde ve Yates çekişir..İkisinden biri turu alır..

GÜNCEL..

Bugün Pinot'un ne kadar ''saf'' bir genel klasmancı olduğunu gördük..Bir insan bu kadar mı saf olur?Arkadaş,hiç mi kafan çalışmaz senin?
Kırmızı mayodan 2 dakika uzaktasın,kaçış grubuna girmişsin..Eee,sonra?Sonra tek başına çok uzun km'ler boyunca bu kaçış grubunu çekmişsin..Niye?Ne olacaktı yani?Etabı kazanıp,kırmızı mayoyu alsaydın,ne olacaktı?Daha turun yarısındayız ve önemli etaplar var..Niye böyle büyük bir hata yapar insan?Bir genel klasmancı niye kaçış grubunun başındadır?Saçmalık bu..Bu arkadaşın takımı ne iş yapar acaba?Bir tanesi de ''Pinot,Yates'in arkasında yarışı tamamla'' filan diyemedi mi?

Kendini o kadar yordu/yıprattı,etabı da kazanamadı,mayoyu da kazanamadı,ciddi bir farkta atamadı..Sanırım 10 saniye yaklaştı Yates'e..
Safın artık önde gideni..Pinot,güçlü bir bisikletçisin,buna bir şey diyemem ama safsın kardeşim..

Geri