Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Saatlerdir izliyorum tom dumoulin i henüz görmedim. Var mı gören?

Scudo
@Oğuzhan Y. Astana'nın peşinden ayrılmıyor hep ilk 10 sporcu içerisinde, kırmızısı belli oluyor dikkatli bak :harika:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Eger quintananin bacaklarinda biraz guc kalirsa son yokusta, pelotonu fena üzer :)

Bu froome fransadakinin Çin versiyonu galiba resmen sürünüyor. Yarisi birakirsa sasirmamak lazim

Froome hapı attı, son tırmanışta gelecek :D Contador Mortirolo misali.Yalnız öyle bir şey olursa yarışı kapatın gitti.

takım arabasından froome a : ulen sana demedik mi hapsız çıkamazsın diye al iç şu hapı başımın belası :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Froome sorun falan yaşamadı değil mi?

Bırakın Froome'u filan ya Valverde ve Rodriguez, koalisyon kurdu gidiyorlar :D Ön taraftan da arkadaşları geldi 2 movistar+3 katushalı gidiyorlar :D

Takım arkadaşı Sagan gibi Paulinho da yarış dışında kaldı motorsiklet kazası sonrası.
Pelotona bakınca İstanbul trafiğinden pek farkı kalmadı.

@taner07

Valverde kariyerinin sonunda tekrar büyük tur kazanma fırsatını yakaladı, zamana karşısı da iyi, tek sıkıntı Quintana'yı ikna etmek kaldı.Onu da takımda ağırlığı olduğundan takım direktörü onun yerine yapar:) Bakalım Quintana Valverde'yi de düşerebilecek bir atak yapabilir mi yoksa dengeli gidip Valverde sıkıntı vs yaşarsa mı gider:)

@S.Koca

Etabın başında düştü

@Cemdgt Teşekkürler kötü oldu bu etapta ne yapacağını görememek.

Daha yeni gördüm olanları,dehşet işler olmuş. Hayatımda şu an sadece Quintana'nın düşüşünü görmedim. Allah göstermesin :) Bu arada beniö Landa kaçışa girmiş.etabı verirler mi acaba ona :) Yoksa Aru için mi gitti oraya.

Ve Landa atak yapmış,yürü be koçum utandır şu @taner07 abini :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Purito alacak gibi etabı.Çok sağlam çıkıyor.

Geri