Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
@Bertan T.
pelotonun içinde herkes team sky bireyi olmak istiyormuş. kıskanan da fazlamış imkanlarını.
onlar ne yaparsa peloton taklit ediyormuş hani yemekte akşam dışkı yeseler işimize yarar deyip herkes peloton da dışkı yiyen olurmuş. o derece etkisi varmış takımın öncülük olarak.

Porte'nin gidişine bu nedenle biraz şaşırmıştım aslında ama dedikleri de yanlış sayılmaz sanırım. Sevilir sevilmez bu ayrı bir konu ama özellikle teknolojik olarak ciddi yatırımlar yapılmış takıma. İnceledikçe tartıştıkça vs görebiliyoruz bunları @Serkan.ÇABAŞ

(Mesajda ironi var mı bilmiyorum:))

Bana daha cok kung-fu hustle filmindeki karanlık takım gibi geliyor.Belki takım renklerindendir. :)

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
sky sahne aldı froome yine balyozu indirir mi acaba

@taner07
Keske her etap bu kadar uzun sürse ya da tamamını yayınlasalar.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Etap için compact aynakol + 11-32 ruble takanlar varmış. Benim oranlarla aynı. [emoji14] (link)

Sert keskin virajlarda ince bir ugultu geliyor.Jantlatdan mı geliyor yoksa bana mı geldiler? :)))

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Barış TURAN Yarış sevginiz gözlerimi yaşarttı size bir kaynak vereyim madem; (link)sayısız bisiklet yarışı kayıtları bulunan bir torrent sitesi, ücretsizdir ve ratio sıkıntısı yoktur, istediğiniz kadar indirebilirsiniz. Genelde rusçadır ama ingilizce kaynaklar da mevcut :)

Coppel az önce, TDF'deki videosunu izlediğimiz 90 küsur yaşında herkese kola veren amcadan kola aldı :komik::komik:

yokmu turkçe interneten ızlıyebılıceğimiz bir link arkadaşlar

Etap hız ortalaması şimdiye kadar 30,1km/s imiş.

(link) Buda benim testere etabım,granfondodan sonra yapabilirim.Yarıda cortlamazsak isteyen ,yakın olan katılabilir.

Froome şuradan geri gelip, son tırmanışta herkesi döküp etabı alırsa Vuelta'yı kapatıp tatile çıkabilirim :D

@Ahmet Onur Çakmak

Sormamak mümkün değil :)

Froome gitti geçmiş olsun:) Şimdi Quintana ve Valverde ne yapacak bakalım..Muhtemelen takım direktörü ile baya hararetli konuşmalar yapıyorlardır şu an:)

Geri