Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

@Fırat Y. Bence Quintana'ya uygun bir etap değil, zaman kaybetmez ama etabı alma ihtimali de pek yok :harika: Onu 11.etapta göreceğiz :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
@Fırat Y. Genel Klasmanın olayına ters bu çılgınlık, öyle yarışırsan zaten genel klasmancı olamıyorsun :komik: Dün Valverde bile bugünü düşünerek sprinte girmedi, kendi memleketinde bile adam alabileceği bir sprinte girmedi hem de takımından 4 kişi falan vardı istese tren bile yaparlardı :komik::komik:

Strava'da bugünün geçeceğimiz tırmanışta lider Luis Angel Mate'de 14 dakika, 15 km/s ve 350 watt ile. Bugün pelatonla birlikte gireceğimizi felan hesaba katınca en az 1-2 dakika daha hızlı çıkılır :komik::komik: (link)

Navarro'dan birşeyler bekliyordum ama şu ana kadar pek iyi gözükmedi bana. Majka ilk 10 için uğraşıyor sanki bu ona yeter. Astana'dan bir hamle ciddi olarak bekliyorum ama. Bugün onların ve Movistar'ın kapışma günü olacak. Kendi aralarında kesişme süreleri uzamazsa etabı bırakmazlar başkalarına. Ah ulen Contador olaydın şimdi şurada yapaydın dansını bu ergenlere muhtaç ettin bizi ya...

tinkoff-saxo resmi hesaptan açıklama yaptı , sagan yarışı bırakmış.

• Beğen
nerde ne yapacağı belli olmayan sporcuları izlemek gerçekten çok büyük keyif , yazık oldu cidden.

• Beğen
Pelaton bizim bugün sabah yaptığım Zafer Turu temposunda laylom 30-35 km hızla giderken kaza olmuş; Valverde, Pozzo, Aru, Landa, S.Sanchez, Dumoilin falan kazaya karışmış.

Ayrıca dün Kris Boeckmans'ın kazasını gören takım arkadaşları çok dağılmışlar moral olarak, Thomas De Genth şoktaydı, yarışmak istemedi demişler ama ikna etmişler sonradan :(

Bugün son tırmanışımızdan 2 defa geçeceğiz ama ilkinde tırmanışın son virajını dönmeden aşşağıya inerek bir tur daha atacağız ve etap sonunda tırmanışın hepsini çıkacağız :harika:

Sagan'ın kaza anının videosunu bulan var mı? bulduğum kayıtlar hep sonrasına dair. Motorun çarpma videosunu bulamıyorum.

TDF olsu Giro olsun Vuelta olsun,bu yarışlarda en çok etap alan bisikletçi kimdir yarış tarihinde ve kaç etap almıştır?

@Barış TURAN (link) Aktif bisikletçiler arasında 44 galibiyet ile Cav, tarihte ise 64 galibiyetle Eddy Yam Yam Merckx :)

@taner07 Yok demek istediğim tek bir turda hangi bisikletçi en çok kaç tur kazanmıştır?

@Barış TURAN

Tam algılayamadım ama 1 senede en çok etap kazanan mı diyorsun? Cavendish 2009'da 6 etap almıştı :komik: Cipollini de 2002'de 6 etap kazanmış :harika:

Bunu sormadaki amacım şu aslında.Simdi GK,yokuşçu,klasikçi,TT'ci gibi takım icinde bi sürü adam var.Kazandıkları paralar da öyle az buz paralar değil.Demem o ki bisiklet tarihinde hiç mi bir bisikletçi yok şunu diyen''Ya yerim istatistiğini,planını programını''diye düşünüp bütün etaplara almak için saldıran.Sonuçta yıllarca hem hazırlık hem diyet hem yarış hayatları bisiklet tepesinde geçen adamlar.Bu zihniyete yakın hiç kimse yok mu?

Hmm demek sadece 6 etap,anladım

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Barış TURAN Saldıran olmuştur da ne mantıken ne de fizik kapasite olarak bu pek mümkün değil :harika: Bir bisikletçi hep sprint atıp, hem klasik etaplarında rulörlük yapıp, hem de dağ tırmanışlarında herkesi dökemez :komik::komik: Şöyle söyleyeyim herkesin temiz olduğunu varsayalım, bir bisikletçiye doping yapma izni verelim o bile kazanamaz :D:D

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@taner07 Kaçanları hep bu yüzden takdir etmişimdir aslında.Ne bileyim insan bekliyor işte.Sonuçta fiziken de sağlam adamlar,hemen her olanakları var,diyetti,beslenmeydi vs.Fazla şey istiyorum belli ki. :D

Geri