@taner07 Açıkçası şu ana kadar çok zevksiz geçiyor. GK cılar ya çok yorgun ya da isteksiz.Ne bir atak ne izlemeye, yorumlamaya değen bir şey var.Ayrıca etaplar TDF'den çok daha iyi olmasına karşın yayın içindeki görseller tanıtımlar TDF'nin yanına bile yaklaşamıyor.Bu gidişle zor değer görür
Hocam bende yayın yok olsa herkesden çok yapardım,bilirsin Malum tatil böyle oluyor.
La vuelta'nın sitesinden takip ediyorum yarışı. Yarışın sonlarında Froome dropped yazdılar. Ben anlamadım gruptan mı düştü yoksa bisikletten mi düştü ? Aru'da atak yapmış hemen sanırım Landa'ya ufaktan gönderiyor bir şeyler. Allah'a şükür bugün Aru sayesinde iyi puan alacağım
Bu arada @Özgür R hocam nerdesiniz ? Konuyu açıp kaçtınız galiba
@Tolga Çelebi Biliyorum, biliyorum ben de diyorum nerelde bu diye, meğersem sen de @Özgür R gibi tatildeymişsin
@Cem Unden Ben TDF'deki hareketliliği görünce bizim forumda ne cevherler varmış diyordum, meğersem TDF'ye özelmiş o ilgi Açacam öyle konular ''3456 liraya hangi kadroyu almalıyım'' diye ondan sonra sabaha kadar konuş
@dengetekerci Etapların başını napacaksınız onu anlamadım ki, 150 km kala yarışta hiçbirşey olmuyor, insanlar son 20 kmsini bile izlemiyor
froome çok zorlandığından değilde sanki "ne gerek var şimdi kendimi yormaya amaaaan" deyip saldı gibi geldi bana. Peloton ne çok yüksek tempodaydı ( froome a göre) ne de froome yorulmuş gibi değildi anlam veremedim açıkcası. Belkide takımın içindeki lideri kesinleştirmek için böyle bir şey yaptı , sadece bir kaç etap için yarışacak burda. Tabi sonuçta froome bu bir bakarsın bi etapta kaybettiği saniyeleri 2 ye katlayıp geri alır.
Fenerbahçe'nin rakibi Astana olmuş uefa kupasında. Şimdi ne anlatırlar yağlı ballı kurra diye. Şöyle çakarız böyle yaparız . Toplam değeri bi milyon euroluk astana fenere rakip olamaz edebiyatı dağlara taşlara yazılacak . Gülüyorum ne zavallı bir spor kültürümüz var .
Ülke olarak kendimize Kolombiya'yı örnek almamız lazım bisiklette . İtalya fransa ispanya hayal bizim için. Neyse yine boşa nefes tüketiyoruz.
Varsa yoksa van persie , podolski , fenerbahçe , beşiktaş , galatasaray . Spor anlayışımız bu kadar.
22 bin tl bütçem var , yol bisikleti almak istiyom , ne tavsiye edersiniz
@Cem Unden hocam yanlış hatırlamıyorsam galatasarıyın rakibi astana şampiyonlar liginde fenerin celtic , ajax ve adını hatırlamadığım bi takım.
o paraya bisiklet mi olur yaaaaaa motor al motor
@Barış TURAN turların tamamını yayınlamıyorlarki zaten son 50 km civarında yayın başlıyor bildiğim kadarıyla. 17:00 civarı başlıyor 18:30-18:45 civarı bitiyor
Hic ilgi olmamasi enteresan ama cok ilgi beklemekte gereksiz gibi duruyor cunku yaris cidden yorgunlar savasi gibi geciyor koca yarista arunun son dk yaptigi atak ve bir allahin kulunun dur bende geleyim dememesi disinda hic birsey yoktu buyuk isimlerin hepsi yorgun gitmiyor ayaklar bu cok belli suana kadar.haliyle cok renkli gecmiyor.europcar yariscilarinin kendilerine takim aramasini izliyoruz duzenli olarak bakin ben bunu yapiyorum diye arzi endam ediyorlar .cidden tdf den sonra tadi tuzu yok.