Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

2 eylülden önce kimse atak yapmaz :) :)

Scudo
@taner07
İşten fırsat buldukça izliyorum. Ancak geri sarıp bakacam.

Keşke full etap kayıtları olsa. Ancak son 1 saatini emrah bey sayesinde izliyoruz

@dengetekerci Zaten Emrah televizyonda yayınlanan kısmın tamamını yayınlıyor, dün 50 km televizyonda yayınlandı o da o kadarını yayınlayabildi...

@taner07
Bende diyorum ki atletizm şampiyonası vs. nedeniyle etap ların tamamının çekimi yok eurosport ta diyorum.

@taner07
Bende diyorum ki atletizm şampiyonası vs. nedeniyle etapların tamamının çekimi maalesef yok eurosport ta diyorum.

@taner07 Açıkçası şu ana kadar çok zevksiz geçiyor. GK cılar ya çok yorgun ya da isteksiz.Ne bir atak ne izlemeye, yorumlamaya değen bir şey var.Ayrıca etaplar TDF'den çok daha iyi olmasına karşın yayın içindeki görseller tanıtımlar TDF'nin yanına bile yaklaşamıyor.Bu gidişle zor değer görür

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Bu boşlukta araya Tour Of Flanders ile Giro 2015'i sokuşturup izliyorum ısıtıp ısıtıp. :)

Rus bisikletçinin birinci olmasını isterdim haketmişti. Esteban chavez'de genel klasmanda derece yapacak gibi temposunu kaybetmiyor.

Daniel martin , etixx'e transfer olmuş.

@taner07 şöyle konular açarsan rating yaparsın.

5000 tlye hangi yol bisikletini alsam
Cırcır böceği nasıl susturulur
Bu parça ne işe yarar

Gibi

Bu ülkede bisiklet sporu gelişmez arkadaş

@kubilay YAVUZ arkada kaldı sonra toparladı

(link)

@taner07

Hocam bende yayın yok olsa herkesden çok yapardım,bilirsin :) Malum tatil böyle oluyor.

La vuelta'nın sitesinden takip ediyorum yarışı. Yarışın sonlarında Froome dropped yazdılar. Ben anlamadım gruptan mı düştü yoksa bisikletten mi düştü ? Aru'da atak yapmış hemen sanırım Landa'ya ufaktan gönderiyor bir şeyler. Allah'a şükür bugün Aru sayesinde iyi puan alacağım :)

Bu arada @Özgür R hocam nerdesiniz ? Konuyu açıp kaçtınız galiba :)

Roche sizden destek bekliyor :)

@Tolga Çelebi Biliyorum, biliyorum ben de diyorum nerelde bu diye, meğersem sen de @Özgür R gibi tatildeymişsin :komik::komik:

@Cem Unden Ben TDF'deki hareketliliği görünce bizim forumda ne cevherler varmış diyordum, meğersem TDF'ye özelmiş o ilgi :ssrtcbya: Açacam öyle konular ''3456 liraya hangi kadroyu almalıyım'' diye ondan sonra sabaha kadar konuş :komik::komik:

@dengetekerci Etapların başını napacaksınız onu anlamadım ki, 150 km kala yarışta hiçbirşey olmuyor, insanlar son 20 kmsini bile izlemiyor :komik::komik:

@kubilay YAVUZ @Tolga Çelebi ''Dropped'' gruptan düşürüldü anlamında, favoriler grubundan 27 saniye yedi :harika:

upload_2015-8-28_21-54-2.png

froome çok zorlandığından değilde sanki "ne gerek var şimdi kendimi yormaya amaaaan" deyip saldı gibi geldi bana. Peloton ne çok yüksek tempodaydı ( froome a göre) ne de froome yorulmuş gibi değildi anlam veremedim açıkcası. Belkide takımın içindeki lideri kesinleştirmek için böyle bir şey yaptı , sadece bir kaç etap için yarışacak burda. Tabi sonuçta froome bu bir bakarsın bi etapta kaybettiği saniyeleri 2 ye katlayıp geri alır.

Fenerbahçe'nin rakibi Astana olmuş uefa kupasında. Şimdi ne anlatırlar yağlı ballı kurra diye. Şöyle çakarız böyle yaparız . Toplam değeri bi milyon euroluk astana fenere rakip olamaz edebiyatı dağlara taşlara yazılacak . Gülüyorum ne zavallı bir spor kültürümüz var .

Ülke olarak kendimize Kolombiya'yı örnek almamız lazım bisiklette . İtalya fransa ispanya hayal bizim için. Neyse yine boşa nefes tüketiyoruz.

Varsa yoksa van persie , podolski , fenerbahçe , :pbeşiktaş , galatasaray . Spor anlayışımız bu kadar.

22 bin tl bütçem var , yol bisikleti almak istiyom , ne tavsiye edersiniz :eek::koptum::acpsnr::krsn:

Hic ilgi olmamasi enteresan ama cok ilgi beklemekte gereksiz gibi duruyor cunku yaris cidden yorgunlar savasi gibi geciyor koca yarista arunun son dk yaptigi atak ve bir allahin kulunun dur bende geleyim dememesi disinda hic birsey yoktu buyuk isimlerin hepsi yorgun gitmiyor ayaklar bu cok belli suana kadar.haliyle cok renkli gecmiyor.europcar yariscilarinin kendilerine takim aramasini izliyoruz duzenli olarak bakin ben bunu yapiyorum diye arzi endam ediyorlar .cidden tdf den sonra tadi tuzu yok.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri