Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Trabzonda bir yarış olmuştu Türkiye Şampiyonu Ferit Şamlı bile son yokuşta bir arabaya tutunup çıktı. Nibali biraz değil bayar abartmış hiç değilse arabanın arkasına geçip de gitseymiş. Yazık oldu bile diyemiyorum.

Scudo
@taner07 Quintana'nın yaptığını anlayamadım. Ben aralarında en güçlüsü söküp alır diye düşündüm. Bir anda geriye düşünce şaşakaldım.

Eğer Team Sky bu kazadan sonra temposunu düşürmediyse, Nibalinin yaptığı hareketten bir farkları yok. O kadar büyük kaza olmuş Sky'lı olmayabilir ama daha 2. etap geride 18 etap var, Sky'ın kazanması bir kazaya mı kalmış ?

Şimdi bir de çıkıp yarışmak kaza da yapmamak demeyelim arkadaşlar , öyle büyük kazalar oluyor ki kaçmak çözüm değil, istediğiniz kadar korunun, becerikli sürücü olun o kaza sizi buluyor. O yüzden diyorum kaza büyükse tempo yapılmamalı .

Nibali üzgün gerçekten. 1:20 dakika bisiklet bekledim, aç-susuz yalnız yola çıktım (aç kısmını ben ekledim), 150 metre beni yanlışlıkla çekti diye yaptığınıza bakın gibisinden serzenişle, fanlarının bu kadar çabuk kendisini satmamasını istiyor.

Nibali ve Astana'nın yaptığı saçmalık. rakiplerine saygı göstermesi gerekirdi. Arkasındaki bisikletçilerin Nibali'yi görünce ne düşündüklerini merak ediyorum. Üç büyük turda zafer kazanmış bir sporcuya yakışmayacak davranış sergiledi.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Bugün sprinte en yakın olan günlerden biri ama kesin sprint diyemeyiz, yine zor bir gün olacak. Etabın başında 15 kmlik uzun %5-6 ortalama olmasına rağmen sprinterleri çok zorlayacağı kesin. Bence etabın gidişatını o tırmanış ve sonrasında sprinterleri çok güçlü olmayan takımların etabı parçalamak adına tempo yapıp yapmayacağı belirleyecek. Orica hem Chavez'in liderliğini koruyup hem de Caleb Ewan'ın galibiyeti için çalışacak, onlar için çok zor bir gün olacak. Sprinterleri dökmek isteyecek takımlar; Bmc, Etixx, Caja Rural ve Garmin olabilir. Günün en büyük favorileri; Sagan, Degenkolb, Caleb Ewan, Bouhani(dayanabileceğini sanmıyorum ama). Bir de sürpriz yapabilecekler var; Van Poppel, Barbero, Boeckmans ve Teunissen gibi adamlar. Benim aklımda ise FDJ'den 94lü Lorrenzo Manzin var, bakalım sprinte kalabilecek mi :komik:

http://www.letour.fr/PHOTOS/VUE/2015/300/PROFIL.png

Nibali mi yaptı takım mı yaptı belli değil. Belki de takım direktörü orada el atıp Nibaliyi de yakmıştır. Elbette 3-5 dakika ceza verip Nibaliyi yarıştırabilirlerdi ama sanırım diğerlerinin gözünü korkutmak için bu cezayı verdiler.

Kaza olunca atak yapılmaz diye bir şey yok. Genel klasman lideri kaza, teknik sorun falan yaparsa atak yapılmaz ama normal temposunda gidebilir. Onda sorun yok..Durup beklenecek de değil ki.. Bir de bu biraz daha sonlara doğru geçerli daha ilk etapta zaman farkı yok herkes eşit. Pelotonun arkasında kaza olunca kimsenin beklemesi gerekmez diye düşünüyorum..

@taner07

Bouhanni dün kazada düşmemiş miydi ? Yanlış mı hatırlıyorum. Sprinter olarak onu almıştım Sagan'ın yerine :(

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Son etap dışında her fırsatta atak yapılabilir

Often in cycling, riders take what is called a sticky bottle after a mechanical or crash so that they may rejoin the peloton. Martinelli saw this incident as the same as any others, but one that was caught on video.
He added, “Try to find me an honest person in the peloton.”

Read more at (link)

İşin çivisi çıkmış bizde saf saf seyrediyoruz

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Bugünkü etap başladı bu arada. Ben Skoda sağolsun uygulamayla telefondan takip etmeye başladım turu.
Kaçış grubu ilk tırmanış ve inişi bitirmiş durumda, 2,25" önde.
Kaçıştaki bisikletçiler ise; Gougeard, Fraile, Morales, Vetils, Chavanel, Koshevoy, Berhane, Tjalingii

• Beğen
Tepkiler: taner07
Nibali, ''Kaza çılgın bir hareket yapan Caleb Ewan'ın suçuydu. Bisikletimi beklerken onu aradım ama şanslı ki çoktan gitmişti. Onunla konuşacaktım...''

Bu arada Nibali'ye bisikleti veren takım sportif direktörü Martinelli olmuş, Nibali'yi kimse takmamış...

Eurosport 2 de mi? Eurosport news=Eurosport 2 mi oluyor?

Turu izlemeye tatil programından dolayı bugün başlayacağım ancak neler olmuş öyle! 2 saattir yazılanları okuyorum. Şimdiden eğlenceli başladı sanırım Vuelta! Gözümden kaçırdım sanırım ama Peter Sagan dün kazaya karıştı mı acaba?

@tahirkaya Teledünya kısa bir süre önce Eurosport2 yayınını kaldırdı ve saçma sapan bir EurosportNews yayınına döndü. Her ikisi de farklı kanallar sanırım.

@dengetekerci Skoda'nin sponsorluğunda yapılmış bir Vuelta uygulaması var, onu kastetmiş sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Okan A
Geri