Öncelikle pelatonun yarısının etkilendiği 2 sporcunun hastanelik olduğu kazadan sonra tempoyu düşürmeyi bırak, artıran Movistar, Sky ve Katusha'ya sevgilerimi iletiyorum

Büyük ihtimal SKY anlık bir öne geldi sonra Katusha ve Movistar öne geçti tekrardan ve hiçbir spor sitesinde veya sosyal medyada Katusha ve Movistar'a bir tepki görmeyeceğiz bu işler böyle

Nibali'ye üzüldüm ama pelatonun arkasında durursan bunlar oluyor, yapacak birşey yok...
Bu Froome yorgun, kazanmaya gelmedi, favori değil lafları saçmalıktan başka birşey değil; aynı yarışı koşan Quintana yorulmuyor ama Froome yoruluyor Allah Allah... Daha sonra bu etap göründüğü kadar sert değil diyen Flecha'ya da saygılar, daha nasıl sert olacak arkadaş ya

Tom Domuilin ve Chaves'in ellerinden öpüyorum, ayrıca Roche ve Martin de iyi çalıştı ama Quintana ne yapmayı çalıştı anlayamadım; acaba o öndeyken Valverde gelecekti plan öyleydi onu mu bekledi ki? Valverde de herhalde kendini iyi hissetmedi ve Froome'u da Quintana'nın yanına çekmemek için atak yapmadı diye düşünüyorum, bana böyle mantıklı geldi