Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

@x-rayted gatlin sonunu getirse geçebilirdi ama bolt işte formsuz haliyle gene ezdi neyse dağatmıyım konuyu

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Scudo
Vattenfali Graipel aldı, Kittel sprinte bile giremedi, bir de TDF'ye almadılar diye trip yapıyordu...

Bugün etabı alan; liderlik, tırmanış, puan ve kombine beyaz mayoyu alacak bir olay olmazsa :komik::komik:

büyük kaza var astanada nibali trilango kazaa yapmış

Pelotonda büyük kaza tam bir kaos yaşanıyor :(

Şimdi Movistar ve Katusha öne geçti...

IAM bisikletçisi çok kötü etkilenmiş gibi görünüyor kazadan. Umarım olumsuz bir durum yoktur. Nibali, Bohuanni, Sagan kazaya karışanlar arasında. Astana ve Tinkof ekip olarak kazaya takıldı sanırım.

chaves'ten harika bi etap galibiyeti.Daha ikinci gün baya zevkli bir tur olcak gibi

Öncelikle pelatonun yarısının etkilendiği 2 sporcunun hastanelik olduğu kazadan sonra tempoyu düşürmeyi bırak, artıran Movistar, Sky ve Katusha'ya sevgilerimi iletiyorum :ckskc: Büyük ihtimal SKY anlık bir öne geldi sonra Katusha ve Movistar öne geçti tekrardan ve hiçbir spor sitesinde veya sosyal medyada Katusha ve Movistar'a bir tepki görmeyeceğiz bu işler böyle :cool: Nibali'ye üzüldüm ama pelatonun arkasında durursan bunlar oluyor, yapacak birşey yok...

Bu Froome yorgun, kazanmaya gelmedi, favori değil lafları saçmalıktan başka birşey değil; aynı yarışı koşan Quintana yorulmuyor ama Froome yoruluyor Allah Allah... Daha sonra bu etap göründüğü kadar sert değil diyen Flecha'ya da saygılar, daha nasıl sert olacak arkadaş ya :ssrtcbya::ssrtcbya:

Tom Domuilin ve Chaves'in ellerinden öpüyorum, ayrıca Roche ve Martin de iyi çalıştı ama Quintana ne yapmayı çalıştı anlayamadım; acaba o öndeyken Valverde gelecekti plan öyleydi onu mu bekledi ki? Valverde de herhalde kendini iyi hissetmedi ve Froome'u da Quintana'nın yanına çekmemek için atak yapmadı diye düşünüyorum, bana böyle mantıklı geldi :agla:

arkadaşlar olan biteni spoiler ile belirtseniz olur mu rica etsem?

sonra izliyorum da,heyecan azalıyor. yapsak olur mu böyle he?

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@Onur Ali İmren Burada zaten sonuç hakkında konuşuyoruz :D Bence sen bu konuya bakma, youtubedan takip et, Emrah yükleyince izle ondan sonra oku girdileri :harika:

• Beğen
@taner07 onun paylaşımları özel,görünmüyor. o sebeple buradan takip etmek zorundayım :) neyse hallederim ben

Vuelta nın ingilizce twitter hesabı var mı?
TDF yi takip ediyordum ama Vuelta İngilizce yayın yapmıyor sanırım

quintana yine can sıkmaya başladı, gücü yetmediğinden bıraktığına inanmak istemiyorum, eğer kendi bıraktıysa da çok sıkıcı bir adam fırsatı yakalamışken bastırsana arkadaş yok zorlamayacaksan niye hareket çekiyon

• Beğen
yazmayım yazmayım diyorum da nibalının yaptığı şerefsizlik
açık ve net ilk defa böyle tabir kullanıyorum burada kusura bakmayın ama bu böyle.. hiç kimse bu saatten team sky'a sallarken 3 kere düşünür umarım

,

ceza gelir mi ?

Geri