Scudo Sports

Vuelta a Espana 2014 - İspanya Bisiklet turu 2014

Bu sene kazalar hem TDF'in hem de Vuelta'nin tadini kacirdi...

Scudo
quintana da bile bile lades yapmis resmen.. oyle keskin bir viraj oncesi inisteyken ayakkabini duzeltmeye calismak da ne demek. contador'un tdf'de yaptigini quintana vuelta'da yapti resmen..

Spikerin anlatırken sesi kısıldı son dakikalarda. (Eurosport Rusya).
En büyük Astana, başka Fabio yok! :alkis:

wiggins, froome'a çok fena beddua etmiş belli :)

büyü mü yaptırdı ne yaptı, adam çok zorlanıyor. froome'u bu kadar kötü görmek üzüyor vallahi. tabii son anlarda durumu yine kurtardı. bir ara grubun en arkasındaydı ve düşüyor gibiydi :)

aru, iyi iş başardı. bence gelecekte büyük turlardan birisini alır gibi duruyor. bide ağzını çok açmasa, zaten ağzın büyük :)

contador ve valverde birbirlerinden hiç ayrılmadılar. ikisi de birbirlerini iyi kontrol etti.

dipnot: nibali bu tura gelmiş olsaydı, hepsini harcardı diye düşünüyorum.

sir bradley wiggins yarın sabah (temsili)

http://images.lindependant.fr/images/2012/07/11/bradley-wiggins-hier-matin-a-l-heure-du-petit-dejeuner_172177_516x343.jpg

neden bu kadar çok kaza oluyor? sporcuların üzreindeki baskılardan dolayı sınırları zorluyorlarmı yoksa bisikletlerin yapısal bir problemimi var? çünkü eski yarışçılar ve eskileri hatırlayanlar bu kadar çok kaza olmadığını söylüyorlar.

12. etap başlıyor. Bu etapta tırmanış falan yok Logrono şehri etrafındaki 20.8 km lik parkuru 8 kez dönecekler (166.4 km).
Başlangıç ve finiş aynı nokta.
Vuelta resmi sitesi Bouhanni ve Degenkolb tan atak bekliyor.

Bugünkü etap başlayalı 1 saat 20 dk (43 km) oldu önde cannondale den Krizek tek gidiyor. Peloton 8buçuk dakika gerisinde. Aslında fark daha azdı , sanırım aradan kimse atak yapamasın diye peloton bilerek geri kalıyor. Ortalama hız 32km civarında falan (dağ olmayan bir etap için çok yavaş değil mi ).
sanırım çok sağlam sprintler olacak

2 saat 46 dk oldu 97.. kmdeler (finişe 69 km var), ort hız 35 oldu. Peloton Krizek ile arayı 4dk25sn ye indirdi.
Ben çıkıyorum şimdi anca akşam sonuçlara bakabileceğim :(

@H.Cenk Köse

Ahh ahh Logrono 'da olmak vardı şimdi :) iki kere gittim ama Vuelta 'ya denk gelemedim :(

@H.Cenk Köse

Dunku son tirmanis yorucuydu. O nedenle bugun daha cok dinlenme gibi geciyor etap. Son tura dogru tempo artar ama.

Kaçağın yakalanmaması mümkün değil. Takımlar dağılmadan gidiyor, sprint heyecanlı olacak. Nacerin takımı treni çekerek hata ediyor ama öyle rast geldi heralde.

çok iyi ya :D
daha nasıl dalga geçerlerdi bilmiyorum

https://pbs.twimg.com/media/BwwDX1tIQAAss0I.jpg

Vuelta ile alakalı değil ama yine de buraya yazayım.

az önce öğlen arasında kafede sports tv de bugün Britanya bisiklet turunun canlı yayınlanacağına dair tanıtım gördüm ama websitesinde yazmıyor. Son anda yayına almış olabilirler. Saat 4:15te başlayacağına göre evde olan biri izleyip yazabilir. Wiggo sevenler seyretmeli..

EDİT: Özür dilerim ya .. Tour of Britain bugün değil pazar günü başlıyor. Pazar 16:15te sports tv de canlı yayınlanacakmış.

Şu ayakkabı konusunu bilen var mı arkadaşlar ? Takımlarda ki sporcular bisiklet, kask, mayo gibi herşeyi sponsorların verdiklerini kullanıyorlar fakat ayakkabı konusunda bir farklılık var mıdır ? İşte Sanchez Sidi giyiyor yada Sagan Fizik bunları değiştirebiliyorlar mı ?

(link) good job ..

@Arda_7
Mavic yada shimano yarışlarda kendi takımları dışında yarış sponsorlarından tekerlek alanlar ayrıca mı para mı ödüyor nasıl oluyor acaba ?

@Hasan SAYLIK

Para alma vs. yok tamamen destek amaçlı verilen bir hizmet.

Geri