@dethagorf ilk surusten itibaren iyi gelir. Iyilesme suresini kisaltiyor. Yara kapanana kadar ara ara surmen lazim. Zaten ilk suruste ne demek istedigimi anliycan. Ben butun sene kavanozda suzdugumu golge bir yerde saklayip kullaniyorum ihtiyac olursa. Yazin yapman gerekir. Zaten kantaronda yazin acan bir cicek. Kendim topluyordum daglardan. Sari bir cicek. Cali gibi 1m kare alanda oluyor. Bisikletle gezi yapiyorsan ege bolgesi icin konusuyorum mutlaka gormusundur. Sen baya merak ettin bu otu dene gör. Eski hikayeler bile dinledim bu otla ilgili. Uzun simdi anlatmiyim ustteki yeni yaptigim kantaron. Alttaki suzulmuş. Rengi bu sekil oldumu hazır demektir. Bekleme Suresini gunesin durumu belirliyor. Yarım gün güneşte bekliyor bulundugu yerde.sabahtan oglene kadar. Cok sicakta pissin istemiyorum. Otun icinde beklesin istiyorum. Olay bu.
@BerkEvren Hocam çok hoşuma gitti ya birkaç seneye bu tarz birşey düşünüyordum zaten orası için fakat kelimelere tercüman olmusşunuz teşekkürler çok hoş bi görüntü olmuş
@Deniz Duman Hocam ben aktardan alıp denemeyi düşünüyorum bana yaralara iyi gelicek şekilde hazırlanışını detaylı olarak anlatırsanız yapacağım ben öyle değişik fikirlere açık bi insanım meraklıyımdır da yapıp deniyeceğim detaylı anlatırsanız bikaç güne aktarlardan bulup alıcam