@ilker ne tur bir tur dusundugunuzle alakali bir durum bu aslinda ama tur cantasi denildiginde birkac marka var ki bircok turcu tarafindan yillarca denenmis kalitesini kanitlamis urunler ortieb ve vaude gibi markalar bunlara ornek olabilir.
@ilker benimki 2015 ama 16 da sanirim boyle gelecek emin olmamamkla beraber. Ilginc olan isik yogunluguna gore renk farklilik gosteriyr sutlu kahve , haki ye calan birton ve kahve olarak algisal degisiklikler yasatiyr insana )
@herman karakasli beni kullandigim bisiklete alternatif aramaya iten yazdiklarinizdan belli olmuyormu.Ben illa degistirecegim fikrinde degilim ama var bi cekiciligi cafe önündeki t500 ve tx400 lerin.
@ilker hemsehrim tur cantasi konusunda wenom hakli eger cok uzun bir tura cikilmayacaksa bence ortlieb yada vaude gibi pahali markalara gerek yok.Ben 1 sene oldu benim cantayi alali 3 parca 40€ ya almistim bisiklet temizligi yaparken haric devamli bisiklet de takili.Birak tura cikmayi hergün ise gidip gelirkende cantalar yerinde ve hala sapasaglam ayrica yagmurluguda var.
@Fahrrad o zmn soyle yapin biraz daha bekleyin yani ekleyin yapmisken degisikliin hakkini verin rohloff lu bir tx400 e odaklanin. Stevens kullanan biri icin tx400 rohloff,degismeye deger tatmin edici bir yenileme olur tx400 diil...