O orkun tulu Forum Demirbaşı Kayıt 31 Mayıs 2010 Mesaj 414 Tepki 222 Şehir izmir - buca 4 Temmuz 2010 #1 vitesli bisiklete kontra fren takılabilir mi? takılabiliyorsa parça öneriside yaparsanız sevinirim. Tepkiler: Cihan ÜRÜT
umutkahraman Forum Bağımlısı Kayıt 24 Ekim 2009 Mesaj 2.331 Tepki 1.288 Şehir İNEGÖL-BURSA Bisiklet Geotech 4 Temmuz 2010 #2 takılmaz.önde vites olursa olur ama bildiğim kadarıyla arkada olmaz.ben kontra göbek kullandım.2. bir dişliye yer yok.
takılmaz.önde vites olursa olur ama bildiğim kadarıyla arkada olmaz.ben kontra göbek kullandım.2. bir dişliye yer yok.
gurkan Forum Bağımlısı Kayıt 29 Ekim 2004 Mesaj 1.372 Tepki 2.809 Yaş 41 Şehir Kocaeli İsim Gürkan Başlangıç 1990—91 Bisiklet Cervélo Bisiklet türü Triathlon 4 Temmuz 2010 #3 @orkun tulu Entegre vitese sahip göbekler kullanabilirsiniz. Bunlarda ayrıca kontra fren denilen (back pedal brake , coaster brake) frensistemi de bulunabilir. Shimano nexus gibi. (link) (link) Tepkiler: Mehmet Boran
@orkun tulu Entegre vitese sahip göbekler kullanabilirsiniz. Bunlarda ayrıca kontra fren denilen (back pedal brake , coaster brake) frensistemi de bulunabilir. Shimano nexus gibi. (link) (link)