Scudo Sports

Vitesim Atmıyor.

Tepki
14
Benim bisikletim 'Salcano Hector 26' vitesim Sunrun sanırım 2'den 1'e aktarırken 1'e aktarmıyor 2'de kalıyor ayağımla ittirmek zorunda kalıyorum.Servise götürdüm arkayı 1'e aktar öyle dene dedi oldu ama benim bazı yerlerde direk 1'e attırmam lazım. Arkadaşım 'ng 650' kullanıyor ne güzel atıyor istediğin yerde istediğin zaman atıyor.Benim niye öyle değil servise tekrar götürsem adam her zaman aynı şeyi diyor.Zaten çok tip bir adam neyse vites için ne yapmam lazım.

Scudo
İyi bir bisikletçiye götürüp aktarıcı ayarlarını düzgünce yaptırırsan, sorun hallolacaktır kardeşim.

Önce ustaya danışmakta iyi bir bisikletçiye götürmekte fayda var. Sorun ''zincirde de '' olabilir. Çalışmayan bakla varsa bazen vites attırmakta problem çıkartabilir özellikle arka dişlilerde. En iyisi iyi sağlam bir bisikletçiye götür çok önemli bir problem değildir umarım.

@Çelik.Furkan

Akın bisiklete gidin murat abi sorununuzu cozer makul bir fiyata

vitesin ayarı bozulmuş tornavida ile vitesin üstündeki vidalarla oynayın birisi üst sınırı birisi alt sınırı belirler hangisinin alt olduğunu anlayınca o vida ile ayarı yaparsanız örneğin çok sıkarsanız dışarı atar çok gevşetirseniz hiç atmaz .

• Beğen
Tepkiler: ms92
Geri