@çağrı can
bunun türkçesi biraz zor mu bana mı öyle geliyo ?
ayrıca siz SIS ayarından bahsetmişsiniz kafalar orada karışmış, PDF güzel, bunu tamamen paylaşmadan anlatmak zor.
@Cuneyt Erkman
Limit vidalari zaten arka aktaricinin uzerinde bulunuyor ters cevirise goremeyiz limit vidalarini.
@Orhan Akarkut Yazilarimi tam okursaniz benimde tel gerginliginde sprun oldugunu soyledigimi gorebilirsiniz. L-H limit vidalarini bisiklet sifir geldiginde vites ayari tamamen bozuk oldugu icin anlattim
@sabandagdemir
Bu 21 vites 3x7 ler icin yol bisikletlerinde genelde 2x10 (Alur 700) yada 2x11 li sistemler kullanilir ama vites kullanimi yine benzerdir.Zinciri on ve arka rubleler arasinda capraz hale dusurmemek ve ust ve alt zincir yollarinin arasindaki gerginlik farkini yukseltmemek gerekir.
Bir alyan takiminiz olsun bisikletteki cogu seyi alyan ile yapabilirsiniz ogrenmek zamanla olur
Bu arada bisiklet uzerindeki vidalar gevsiyor onlarida kontrol edip sıkin alyanla daha iyi olur
@Zen.eren hocam bu alyan frenlerin oraya olmaya bilir govdesinden dolayi ben ince uzun alyanlardan aldim frenim gevsemisti onu yaptim ayrica gidon pedalin o bolgedeki vitesin o bolgedi bi cok vida gevsemis hepsini alyanla sıktim kesinlik dikkat edilmesi gereken konu gevsek vidalarla problem yasanabilir