Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Screenshot_20210416-202117_Strava.jpg

20210416_154923.jpg

Scudo
Ankarada yasaklarda lisans ile çıkan çevirilen ceza yiyen veya yemeyen var mı ?
Bu hafta hiç sürüşe çıkamadım ramazan dolayısıyla, havalarda tam sürüşlük artık akşamları çıkamamak kafayı yedirtiyor insana :D
En sonunda gözümü karartıp çıkacağım ya 1 ay benim için çöpe atılmış olacak çünkü.
Aramadığım yer kalmadı hiç kimse net bir bilgi veremiyor, oradan oraya bağlıyorlar anca. Vallahi bu yasaklar bana covidden daha fazla zarar veriyor :D

instagramda takip ettiğim yurtdışı bisikletçiler ne güzel dağ bayır orman yol çıkıyor. Bize ise yassah.
Azınlık onlar efendim. Bende yurtdışındayım ama en yakın ormanlık 30 km vardır sanırım. Dağ, bayır zaten hak getire.😅
Bizde yasaklıyız, 10 km tasmamızın uzunluğu. Geçilir mi? Geçilir ama ilk yakalanışta 170€ küsur, sonra 300€ küsur, sonra 700€ küsur diye katlayarak gidiyor.😄

@luckxorı ırakta turda bulunan bir arkadaşımız durum aynı yasak

denetim_8391.jpg

Ekmekle turlayan arkadaşlar, Taxi Driver filminde, "u talking to me?" provasını yapan De Niro gibi evde tiyatro antrenmanınızı yaparak çıkmayı unutmayın. Polisle karşı karşıya geldiğinizde lazım olacak.

İlgili egzersiz kaydı:

Son düzenleme:
Biraz fazla uzaklaşmıştık ki (10 km'den fazla 😒) önümden aralıklarla gecen amcalar (jandarma ekibi) görünce elim ayağım boşaldı biraz. Ya oruçtan ya da gerçekten korkudan.🤣
Screenshot_20210418-164905_Strava.jpg

Hocam yanlis anlamayin ama burada (Almanya) bisikletin ayri bir ayricaligi var her gün yeni bisiklet yollari yapiliyor. arac yollari tek seride düsürülüyor.
Su corona döneminde bir kez bile polisler bisikletlileri taciz etmedi, cünkü bisiklet münferit bir spordur.
gercekten sizler bu spora bizlerden daha fazla emek veriyorsunuz.
Burada her imkanimiz var, istedigimiz parcaya istedigimiz markaya ulasabiliyoruz.

Yayalara maske takma zorunlulugu varken bisiklet kullananlar takmak zorunda degiller.
@undefined

Ilk bisikletimi aldigimda bir heves kendimi yollara attim.
Nasil oldu bilmiyorum bir kez düsecek gibi oldum inanin bütün trafik durdu, toparlanip devam ettikden sonra güvenli bir mesafeden yanimdan gecip gittiler.

Bir seferinde kulagimdan kulaklik yere düstü aksam vaktiydi durup fenerle aramaya basladim.
Bir tane arac sahibi durup aracinin fariyla bana bulmam icin yardim etti.

Burada yazilanlar gercekten insanin icini acitiyor.
Bunlari sizleri nasil taktir ettigimi belirtmek ve sizleri daha da motive etmek icin yaziyorum lütfen yanlis anlasilmasin.
Herkese saygilar.

Gönlüm istiyor ki en az biizim kadar sizlerde bunlari hakediyorsunuz. Ülkemizdeki tüm bisiklet tutkunlarinin en yakin zamanda arzuladiklari kaliteye ulasmalarini tüm kalbimle dilerim.

Son düzenleme:
Burada yazilanlar gercekten insanin icini acitiyor.
Sizin almanyada içiniz acıyor olabilir, ama biz buradakilerin inanın ki çok daha farklı yerleri acıyor. Zevk almaya bakıyoruz..🤪..Elden ne gelir...

Şu lisans ile dışarıya çıkma serbestliği kesinliğe kavuştu mu acaba?

Şu lisans ile dışarıya çıkma serbestliği kesinliğe kavuştu mu acaba?
Aksine milli sporcular hariç herkese yasak geldi,lisans konusunda bazı arkadaşlar içişleri bakanlığının yazsını paylaşmıştı.

Geri