Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@necmeddin

Balıkçı dediğin böyle olur. Paylaştığı strava sürüş resmi bile ucuna kurşun takılmış misina gibi. İmkan verseler ( bol sucuk ekmek ) Stravada bir Salvador Dali , bir Pablo Picasso , hatta Vincent Van Gogh olacak adamsın abi.

Kalbimin ücra köşesinde yetiştirdiğim bu çiçeği müsadenle sana vermek istiyorum. 🌹
Estağfurullah kardeşim . Çiçek için sağolasın. Senin için de kalbinde çiçek yetiştirenler her daim olur İnşallah. :harika:

Scudo
Screenshot_20201218-175647.png

1 ay sonra yeniden... Bu aralar balığa daha çok takılıyorum sanırım.
54 km ama GPS düz geçmiş..

Dosyalar

• Screenshot_20201218-175647.png
    Screenshot_20201218-175647.png
    160,4 KB · Okunma: 11
Cemal Ç.
Çıkıyorum çıkmammı hiç ama arabayla:komik::komik: karagöl güzelde enson köpek çetesinin yol kesme girişimi yüzünden o güzergahı askıya aldık;) namussuzlar 20li 30lu timler halinde saldırıyor.Deniz görmeden süremiyorum biliyonmu:booo:

Selam arkadaşlar bende aranıza haibike fullnine 6 emtb ile katıldım. İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz dağ parkurlari neresi.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Dün hastaneden aldığım bir reçetem var,ilaçları daha almadım. Bugün bisikletle nöbetçi eczaneye gidip alsam olur mu acaba ?

Dün hastaneden aldığım bir reçetem var,ilaçları daha almadım. Bugün bisikletle nöbetçi eczaneye gidip alsam olur mu acaba ?
Geçmiş olsun, ilaç almana da bir şey demezler herhalde. Millet bir ekmeği bahane edip market market dolaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Hadi yaşadığım yerler hep düzlük. Ona rağmen ine çıka bu rakamlara ulaşıyorum.😅
Siz etrafınız dağ dolu, deniz kenarında sürüyorsunuz.😆
Screenshot_20201219-161757_Strava.jpg

Ne diyor sayın @Özcan güler ?
"Dağlara sürün, mutlu olacaksınız" 🤪
___
Bu gazdan sonra bir Karagöl'ü, Spil'i aşıp İzmir'e girmesi lazım.
🤣🤣🤣

Binin, binin virüs bisikleti sevmez. Geçen yengem Moda'daki evinden bizim Merdivenköy'deki evimize kardeşimle takılmaya otobüs ile gelmişti (bisikletle 15 dakikada gittiğim bir mesafe) dedim "yenge n'aptın otobüsler virüs kaynıyor şimdi baban sana sıfır dahon çekmedi mi atla ona gel işte." diye şakayla karışık bir şekilde (dahonu alınalı 3 hafta oluyor). en azından gitmesi zor olmayan bu tür mesafedeki yerlere mutlaka bisikletle gidin.

Yasaklara rağmen yinede iyi sürmüşüm. Önümüzdeki yıl 10bini zorlamayı düşünüyorum.
Benimde strava kayıtları 6bin km civarı,ama telefonun eski olup şarj problemim ve bu yüzden her seferinde kayıt tutmamam km yi düşürüyor,hergün 12km işe gidiş geliş var mesela senede yapar 3bin km,demekki senede 8/10 bin km yapmak içten bile değil yeterki vakit olsun sağlık yerinde olsun:harika:

@seko35.50 Aynen abi 10 bin yapılamayack km değil. İşe gidip gelirken de kullandığın için senin avantajın var. Ben sadece haftasonları binebiliyorum. Herşeye rağmen devam. Dediğin gibi abi sağlık yerinde olsun.

Tutmosis89
Aynen Mehmet'çim küçük katlanır mosso marine var,zaten işyerim yakın çok yağmur çamur yoksa,yükümde yoksa onunla gidiyorum,hem trafiğe girmiyorum hemde nefes alıyorum,vakit olacak vakit,hem yoğun çalış hem bisiklete bin zor oluyor,kışın mesela 6/7 gibi kalkmak problem aşırı karanlık oluyor tabi soğukta yoksa mesai öncesi iyi gelir sürmek,benimde bu sene hedefim daha yukarılara tırmanmak sayın Cemal Ç. nin tavsiyesi ve ısrarıyla tabi:komik::komik:

hedefim daha yukarılara tırmanmak sayın @Cemal Ç. nin tavsiyesi ve ısrarıyla tabi:komik::komik:
@Cemal Ç. nin dediğini yap, yaptığını yapma. Hatta dediğini de yapma :krktm::ssrtcbya:
Adam "dön baba" dedi durdu. Döne döne 3000 km zor dönmüş. :booo:Bildiğin laterna :D

@Cemal Ç. nin dediğini yap, yaptığını yapma. Hatta dediğini de yapma :krktm::ssrtcbya:
Adam "dön baba" dedi durdu. Döne döne 3000 km zor dönmüş. :booo:Bildiğin laterna :D
Çalışma şartları, hava şartları, devlet şartları, ev şartları, virüs şartları...
4000 bile göremedik bu yıl yahu.😕
Siz kaç yaptınız sayın @hamlet2006 ? :ssrtcbya:

Mühim olan yol değil yolculuktur diyerek Strava'yı 2021 yılı için kullanmayı alışkanlık haline getireyim.. 2021 sene sonunda da mühim olan hem yol hem yolculuk diyerek Strava km paylaşımı yaparım :hımm:

Geri