Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@necmeddin merak ettiğiniz için teşekkür ederim hocam. Cuma günü karantina süreci bitti. İyi hissediyorum, hafif bir öksürük ve halsizlik dışında pek sıkıntım kalmadı. Hanım biraz öksürüyor bu ara. Onların karantinası da salı günü bitecek. Atlatiyoruz inşallah.
Hiç görmemiş ve hiç çekmemiş gibi olursunuz İnşallah. Allah büyüktür. Rabbim Şifa bekleyen cümle kullarına bu dar zamanlarda sabır ve neticesinde şifa nasip eylesin.

Scudo
Bir aydır neredeyse bisiklete binemiyorum. Geçen hafta sonu karar aldım, sürene kadar bir şey paylaşmayayım dedim.
Şimdi de tekrar yasaklar başladı. Bu haftasonu bir yüz çıkarayım diyordum, adamlar kapıdan çıkarmıyor yine.🤨
Bakalım yarın ustalar geldikten sonra "siz çalışın ben bir dönüp geleyim" diyeceğim. Hafif yağacakmış ama şeker değilim, erimem. Zaten dönüp eve geleceğim.
Yüreğim sıkışıyor artık.😤

Bir aydır neredeyse bisiklete binemiyorum. Geçen hafta sonu karar aldım, sürene kadar bir şey paylaşmayayım dedim.
Şimdi de tekrar yasaklar başladı. Bu haftasonu bir yüz çıkarayım diyordum, adamlar kapıdan çıkarmıyor yine.🤨
Bakalım yarın ustalar geldikten sonra "siz çalışın ben bir dönüp geleyim" diyeceğim. Hafif yağacakmış ama şeker değilim, erimem. Zaten dönüp eve geleceğim.
Yüreğim sıkışıyor artık.😤
Şekerim sen yine de dikkatli olur erirsin maazallah :koptum:

@Cemal Ç. Seni çook ıyi anlıyorum. Bisiklete binememek insanın psikolojisini etkiliyor(olumsuz yönde) Ben yasaklar varken bile binmeye devam etmiştim . Yine yasaklar gelirse yine binmeye devam edeceğim. Gerçi sen sağlık sebeblerinden dolayı binemiyordun. Birde şimdi yasaklar başladı. Senden bir protesto eylemi bekliyoruz.😃

AF9A2AC5-C7EB-4498-830A-64BC9C1CCC99.jpeg

Trainer sürüşü kabul oluyor mu? Stelvio tırmanışı

@Süper Dede abi şeker gibi eriyeceksin. Çok kalori yakıyorsun. :) Tekstil patronu olsaydım ,katalog çekimleri için manken adayımdın.:harika: Ben kışın soğuk havalar için yağ depolamaya başladım.:koptum: 2 saat ortalamasının altında kalmamaya çalışıyorum. Km saati işliyor bakalım ne kadar yapacağız. Maşallah ağabeyime diyeyim.😍

@necmeddin bey, kışın yağ depolama konusunda size katılıyorum. Ben de başladım, havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı bu günlerde. :harika:

Sanırım, vücudumuz bunu istiyor ve yaptırıyor bize. Hadi tamamen yağ demeyelim, birazcık kas da olsun ki avutalım kendimizi:). Buldum! Kaslı yağ dokusu olsun:D.

2-3 kilo fazla değil tabii. Bu sayede vücut, biraz daha dirençli oluyor hastalıklara karşı. Hem sonra bahar mevsimi gelince neyi yakacağız değil mi?

@necmeddin bey, kışın yağ depolama konusunda size katılıyorum. Ben de başladım, havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı bu günlerde. :harika:

Sanırım, vücudumuz bunu istiyor ve yaptırıyor bize. Hadi tamamen yağ demeyelim, birazcık kas da olsun ki avutalım kendimizi:). Buldum! Kaslı yağ dokusu olsun:D.

2-3 kilo fazla değil tabii. Bu sayede vücut, biraz daha dirençli oluyor hastalıklara karşı. Hem sonra bahar mevsimi gelince neyi yakacağız değil mi?
Kesinlikle katılıyorum. Belgesel izlemeye bayılırım. Alaska da ayılar kış için bol bol somon avlıyor ve tombişleşiyor. Ben de onlardan ilham alarak balık ekmek, kellepaça ve etin her türlüsünü gömüyorum. Ayılarla aramdaki tek fark onlar kışın uyuyurak yakıyor. Ben ise pedallayarak yakıyorum.

Şimdi aklınıza şöyle gelebilir. Akıl en büyük farktır diye. Kesinlikle katılmıyorum. Ayılar benden daha iyi balıkçı olduklarına benden daha akıllılar. :koptum:

Alırım bir hayırlı olsun.🤣 Bahçe belleyip torak atarken pistonlarda sıkışma olmuş. Bir ay uzağım sanırım sahalardan. Zaten kısıtlama başlamıştı gerçi.😅

16045986563992776891660412293106.jpg

Baş parmak tendonunda sıkışma olmuş.
Çoook önemliymiş. Ameliyata kadar gidermiş.😒
Bizim doktor ayağı kırılanı vuran cinsten biraz da olabilecek en kötü şeyi söylüyor doğrudan. Hiç sevmiyorum bu adamı, doktor ama işte.😕
Zaten kısıtlama var, biraz daha yatacağız bu gidişle.
Gerçi şu an yeni doğan kışınındayım hastahanede. Üçüncü sıpa geliyor sanırım.😅

Baş parmak tendonunda sıkışma olmuş.
Çoook önemliymiş. Ameliyata kadar gidermiş.😒
Bizim doktor ayağı kırılanı vuran cinsten biraz da olabilecek en kötü şeyi söylüyor doğrudan. Hiç sevmiyorum bu adamı, doktor ama işte.😕
Zaten kısıtlama var, biraz daha yatacağız bu gidişle.
Gerçi şu an yeni doğan kışınındayım hastahanede. Üçüncü sıpa geliyor sanırım.😅
Başlatma tendonundan! Asıl olayı en sona saklamışsın 😍

@Cemal Ç. Tendon, yeni doğan kısmı ve sıpa. Kafa karıştırıcı olmuş. Sanki içinde bir mesaj var gibi ama yazar çok da belirgin vermemiş sanki bu mesajı...

Kocaman bir hayırlı olsun gelsin o zaman.
Açık ve net olarak...:hhhhhh:

Alırım bir hayırlı olsun.🤣 Bahçe belleyip torak atarken pistonlarda sıkışma olmuş. Bir ay uzağım sanırım sahalardan. Zaten kısıtlama başlamıştı gerçi.😅

246240 dosyayı görüntüle
Gardaşım geçmiş olsun, alırım bir hayırlı olsun deyince her halde bahçeyi bellerken altın küpü buldun sandım. Sonra resmi görünce dedim yine yaptı sakarlığını.
Çocuktan haber ver. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah.

Geri