Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Hava güzelken son turlar... 97 avr. cad. iyi sanki;)

Screenshot_20201028-174347.jpg

@Süper Dede Abi sizin oralara yağmıyor galiba? Biz sabahtan beri kafamızı dışarı uzatamadık.

• Hahaha
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin abi yol bisikletçisi ile dağ bisikletcisini övmüş Sun tur bisikletcisini yerin dibine sokmussun bende tur bisikletcisiyim bea 🙄😁
IMG_20201026_094605_138.jpg
yagmur çamur dinlemeden 4 aydır toplu taşıma siz her gün 14 km covid korkusu😬 ve bisiklet aşkı bir başkadır 😉

Son düzenleme:
@necmeddin abi yol bisikletçisi ile dağ bisikletcisini övmüş Sun tur bisikletcisini yerin dibine sokmussun bende tur bisikletcisiyim bea 🙄😁
245748 dosyayı görüntüleyagmur çamur dinlemeden 4 aydır toplu taşıma siz her gün 14 km covid korkusu😬 ve bisiklet aşkı bir başkadır 😉
Aslında yol bisikletini övmedim :) . Yol bisikleti o kadar ince o kadar hassas ki kraliyet çay töreninde ağzını hüpletmeden çay içmeye benziyor gibi bir izlenim veriyor. Beni uyuz ediyor ve incelik istiyor. :koptum: Her istediğin yere gitmiyor bunu anlatmaya çalıştım. Şehir &tur cinsindeki bisikletlerin ortada kalması ve maşa sistemleri (kaliteli düz maşa hariç) çoğu zaman can sıkıcı oluyor.
Tur bisikleti anlayışım 5-10 km günlük turlar için dizayn edilmiş bisikletler değil. Aslında Şehir bisikletlerinden bahsetmiştim. Hem kendini hem sahibini yoruyor. Denk gelir ve ihtiyacım hasıl olursa iyi bir tur bisikleti almak isterim. :harika:

Dağ bisikletine gelince o her yolun efendisi. Sağlam ve güçlü.😍

Bu arada bu başlıkta çok paylaşamıyorum ama haftalık 100 km yakın sürüşler anca yapabiliyorum. Okullar ne tam ne yarım olunca çocukların eğitimiyle ilgileniyorum. İş yerine bisiklet ile gidip gelmeye devam.
Evet bisiklet sürmeye devam. Sorun 1 Ekim 2020 ve 31 Eylül 2021 tarihleri arasındaki zamanda 10.000 km hedefimden uzaklaşmaya başlamış olmam. Sürüşlerimin çoğunluğu sonbahar,kış ve ilk baharda olduğu için yeni bir program yapmaya ihtiyacım var. @Süper Dede şimdiden farkı yapıştırdı Maşallah. 😍

Yanlış anlaşılmalarım adına affınıza sığınıyorum. Sevmediğim bisiklet türleri var. Bisikletçiliğe gönül vermiş her Canı seviyorum.:harika:

İş sonrası güneşi görünce çıkıp biraz turladım, her ne kadar güneş olsa da bisiklet üzerindeki durum daha farklı oluyor. Zamanında aliexpressten aldığım softshell çok iş görüyor.

Dosyalar

• IMG_20201031_164351.jpg
    IMG_20201031_164351.jpg
    1,7 MB · Okunma: 46
  • IMG_20201031_165035.jpg
    IMG_20201031_165035.jpg
    1 MB · Okunma: 41
  • IMG_20201031_170138.jpg
    IMG_20201031_170138.jpg
    93,3 KB · Okunma: 41
  • IMG_20201031_170216.jpg
    IMG_20201031_170216.jpg
    90,1 KB · Okunma: 36
  • IMG_20201031_170324.jpg
    IMG_20201031_170324.jpg
    102,2 KB · Okunma: 36
İş sonrası güneşi görünce çıkıp biraz turladım, her ne kadar güneş olsa da bisiklet üzerindeki durum daha farklı oluyor. Zamanında aliexpressten aldığım softshell çok iş görüyor.
Sayin @Murat B. 'yi neden dinlemiyorsunuz. Anlatmisti bisiklet gorseli cekimini. Aynakol en buyuk, ruble en kucuk, bisikletin sagindan, pedala yeni yuklenecekmis gibi sag pedal yere 130° derecede (tahmini), siboplar yere 180° (tahmini) ustte ...
Boyle bir seylerdi sanirim. :D

Selamlar, güneşi görünce aklına bisiklet gelen biri daha... Hanımdan izini koparınca, apar topar giyin, ısın, matara, ışık, kask, eldiven vs, kap ve çık yola...:D
Yine bisikletim ve ben sadece...

Kısa bir tur ama, keyfi büyük...
Screenshot_20201031-183830.jpg

Sayin @Murat B. 'yi neden dinlemiyorsunuz. Anlatmisti bisiklet gorseli cekimini. Aynakol en buyuk, ruble en kucuk, bisikletin sagindan, pedala yeni yuklenecekmis gibi sag pedal yere 130° derecede (tahmini), siboplar yere 180° (tahmini) ustte ...
Boyle bir seylerdi sanirim. :D
Aslında ilk aklıma geldi "aman salla geç ona mı bakacağım bir de" dedim. Dün depremi hissettiğim de çok endişem yoktu ama İzmir'deki hasarı ve kayıp olduğunu öğrenince paranoyak oldum gece döndüm durdum. 6 katlı binanın en alt katı tek yaşıyorum vs diyerek. İşte de yoğun olunca tek derdim kafamı biraz olsun rahatlatmaktı. Bir daha ki sürüşte belirtilen kurallar dahilinde çekeceğim.

@Cemal Ç. Şimdilik idareten bu var, o standartta göre üzerinde çanta suluk vs. olmaması gerekiyor.

IMG_20201031_211952.jpg

Ben de dün itibariyle pozitif. Bisiklet sürerken hiçbir sıkıntı yaşamadım, 8 ler okula gelmeye başladığı gibi şifayı kaptım. Bir de keratalar benim testim pozitif çıktı diye sitem etmezler mi? Benden onlara bulaşıp hasta olacaklar diye korkuyorlarmış. Ben sanki havadan kaptım onlardan değil de :komik:
Geçmiş olsun

@Mustaac hocam nasıl oldunuz. Süreç nasıl işliyor sizin yönünüzden. Ev ahalinizle birlikte sağlık ve afiyet içerisindesinizdir İnşallah.

@necmeddin merak ettiğiniz için teşekkür ederim hocam. Cuma günü karantina süreci bitti. İyi hissediyorum, hafif bir öksürük ve halsizlik dışında pek sıkıntım kalmadı. Hanım biraz öksürüyor bu ara. Onların karantinası da salı günü bitecek. Atlatiyoruz inşallah.

Geri