245429 dosyayı görüntüle
Son yarım saat nabız bandının pili bittiği için okuma yapmadı, onun için düşük çıktı...
Son yarım saat nabız bandının pili bittiği için okuma yapmadı, onun için düşük çıktı...
Aslında yol bisikletini övmedim@necmeddin abi yol bisikletçisi ile dağ bisikletcisini övmüş Sun tur bisikletcisini yerin dibine sokmussun bende tur bisikletcisiyim bea 🙄😁
245748 dosyayı görüntüleyagmur çamur dinlemeden 4 aydır toplu taşıma siz her gün 14 km covid korkusu😬 ve bisiklet aşkı bir başkadır 😉
Sayin @Murat B. 'yi neden dinlemiyorsunuz. Anlatmisti bisiklet gorseli cekimini. Aynakol en buyuk, ruble en kucuk, bisikletin sagindan, pedala yeni yuklenecekmis gibi sag pedal yere 130° derecede (tahmini), siboplar yere 180° (tahmini) ustte ...İş sonrası güneşi görünce çıkıp biraz turladım, her ne kadar güneş olsa da bisiklet üzerindeki durum daha farklı oluyor. Zamanında aliexpressten aldığım softshell çok iş görüyor.
Aslında ilk aklıma geldi "aman salla geç ona mı bakacağım bir de" dedim. Dün depremi hissettiğim de çok endişem yoktu ama İzmir'deki hasarı ve kayıp olduğunu öğrenince paranoyak oldum gece döndüm durdum. 6 katlı binanın en alt katı tek yaşıyorum vs diyerek. İşte de yoğun olunca tek derdim kafamı biraz olsun rahatlatmaktı. Bir daha ki sürüşte belirtilen kurallar dahilinde çekeceğim.Sayin @Murat B. 'yi neden dinlemiyorsunuz. Anlatmisti bisiklet gorseli cekimini. Aynakol en buyuk, ruble en kucuk, bisikletin sagindan, pedala yeni yuklenecekmis gibi sag pedal yere 130° derecede (tahmini), siboplar yere 180° (tahmini) ustte ...
Boyle bir seylerdi sanirim.![]()
Geçmiş olsunBen de dün itibariyle pozitif. Bisiklet sürerken hiçbir sıkıntı yaşamadım, 8 ler okula gelmeye başladığı gibi şifayı kaptım. Bir de keratalar benim testim pozitif çıktı diye sitem etmezler mi? Benden onlara bulaşıp hasta olacaklar diye korkuyorlarmış. Ben sanki havadan kaptım onlardan değil de![]()