Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Abi Bende Virüse ragmen değil virüs çıktığından beri bisiklet hevesim daha da arttı . Ege bölgesinden izmir seferihisardan başlayıp alanyadan çıktım.Her yerde neredeyse kamp yaptım çılgın arkadaşlar edindim herkese tavsiyem.

+1 olarak katıldığım durum.

Abi Bende Virüse ragmen değil virüs çıktığından beri bisiklet hevesim daha da arttı . Ege bölgesinden izmir seferihisardan başlayıp alanyadan çıktım.Her yerde neredeyse kamp yaptım çılgın arkadaşlar edindim herkese tavsiyem.
Oldukça uzun bir tur yapmışsınız tebrik ederim. "tavsiye ederim sizde yapın" dan çok fazla..😁...Bence başlık açıp resimlerle vs detaylı bir tur yazısı paylaşmalısınız..Bende Antalya düşünüyorum ama, bu seneki istihkakım doldu sanki..🙂..Rotanız, nerelerde konakladınız, kamp tavsiyeleriniz merak ediyorum..

Bu arada dün yorgunluktan belirtmeyi unuttum, gergin gördüm dediğinde haklısın çünkü öyle görünüyor ki kendimi mıcırlı yolda çok kastım ve sağ bacakta ne yazık ki menisküs yırtığı oluştu (turu zaten acılar içinde zor tamamladım). Bugün spor hocamda menisküs yırtılmışa benziyor dedi çünkü bacak kilitleniyor, açılmıyor, üzerine rahat basamıyorum, şiddetli bir ağrı oluşuyor 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Anlaşılan bir süre sahalardan uzak duracağım. Hatta galiba yaş itibariyle benim motosiklete geçme vaktim geldi diye düşünmeye başladım bile...
Pes etmek yok. Moralini bozma. Herşeyin bir hal çaresi vardır ölüm hariç.

Pandemi başladığından beri maskeyle sürüyorum. Özellikle insanların yoğun olduğu yerden geçerken tamamen kapalı olduğundan emin oluyorum. Boş yollarda açıyorum. Geçen gün tamamen araç trafiği olan yaya olmayan bir güzergahta sürdüm. Neredeyse maskeyi hiç takmadım ve maskesiz sürmeyi çok özlediğimi fark ettim. Aslında alışmışım ama maskesiz daha performanslı tabii ki. Geçen sene buff kullanımına sitem ederken bu sene yaz dahil maskeyle sürmek değişik bir tecrübe oldu. Bazı kişiler zorunlu değil kullanmayabilirsin vs diyebilir ama elimden geldiğince dikkat ettim. Umarım yakalanmadan şu süreci atlatırız.

Konya da çekilmiş görüntüler. Tek olduğum sürüşlerde maskeyi çeneme bende indiriyorum. Dikkatli olmak lazımmış .

Arabayla 3600 km yol yaptım, Sivas' ta bir gün konakladım, hatta ana caddesinde inip yürüdüm. Genel olarak maskemi hiç çıkartmam, ama bazen unutuyor insan. İyi ki bu memur beye denk gelmemişim.
Bisiklete biniyorum ama sürüşlerim kısaldı. Maske ile sürüyorum ve max 45 dk lık sürüşlere çıkabiliyorum. Pandemi benim performansımı ne yazık ki aşağı çekti.

Bizim Türk milleti her şeyde olduğu gibi bu maske olayının da cılkını çıkarttı bana kalırsa.😒
Hep diyorum, milletimizin öncelikle bilinçlenmesi lazım diye. Kaldı ki bisiklet yolu, bisikletliye saygı falan hepsi sonra ki işler.
Dipçe: Beni sorarsanız sürekli yanımda maske taşıyorum ama insana yaklaşmadıkça takmıyorum.

Dün 17 km sürdüm. Bugün minik yakışıklı ile beraber 10 km kadar attık.
20201006_162556.jpg
20201006_162718.jpg

Bayadır sürüyorum lakin bu konuya yeni mesaj atıyorum . Maskeli olarak sürüyorum. Ortalık boş olunca açıyoeum.

@seko35.50 selam, hız gostergenizi begendim. Kadans da ölçüyor mu? Modeli nedir?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri