Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@nbparkin sen bu gidişle tutmosis i geçersin...Yapında düzgün, hadi bakalım..Aman dikkatli ol...
Abi bir arada olsak beni bile gaza getirip bu gençlerle güreş bile tutturursun. Ancak grokomen güreşte hakem kararıyla yenerler. Karakucak da harcarım hepsini. :koptum: Bisiklette şapka çıkarttık zaten.

@Voltaire cümlemizin bayramı kutlu olsun. Bu güzel günde en anlamlı ve uzun sürüşünü yaptın tebrikler.:harika:

Scudo
Aslında niyetin sabah 6gibi çıkıp sakin bir yerde hamağı kurup, konserve yedikten sonra eve dönmekti modern köleliği yarattığı yorgunluk sağ olsun sabah kalkıp"aman ne bisikleti" diyerek geri yattım. Bu aralar malum ege bölgesi başta olmak üzere +38 derece sıcaklarda olunca 18 gibi mini tura çıktım. Geçen hafta indirimle aldığım mi band 5'i de test fırsatı buldum. Aklıma takılan şey gerçekten nabız değeri doğru emin olamıyorum. Evde normal otururken 55-65 arası çıkan nabzın bisiklette Max 172 ortalama 128 diyor.

Dosyalar

• IMG_20200830_185159.jpg
    IMG_20200830_185159.jpg
    1 MB · Okunma: 39
  • Screenshot_2020-08-30-19-52-53-284_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_2020-08-30-19-52-53-284_com.xiaomi.hm.health.jpg
    131,8 KB · Okunma: 39
  • Screenshot_2020-08-30-19-52-47-731_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_2020-08-30-19-52-47-731_com.xiaomi.hm.health.jpg
    107,2 KB · Okunma: 36
  • Screenshot_2020-08-30-19-52-37-551_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_2020-08-30-19-52-37-551_com.xiaomi.hm.health.jpg
    78,2 KB · Okunma: 34
Aslında niyetin sabah 6gibi çıkıp sakin bir yerde hamağı kurup, konserve yedikten sonra eve dönmekti modern köleliği yarattığı yorgunluk sağ olsun sabah kalkıp"aman ne bisikleti" diyerek geri yattım. Bu aralar malum ege bölgesi başta olmak üzere +38 derece sıcaklarda olunca 18 gibi mini tura çıktım. Geçen hafta indirimle aldığım mi band 5'i de test fırsatı buldum. Aklıma takılan şey gerçekten nabız değeri doğru emin olamıyorum. Evde normal otururken 55-65 arası çıkan nabzın bisiklette Max 172 ortalama 128 diyor.
Değerlerde bir sorun gözükmüyor. Bisiklette ortalama bu şekilde çıkıyor bende de. Çok performanslı sürdüğüm sürüşlerde 145 ortalama gördüğüm oluyor. Rahat sürüşlerde 125-130 ortalama takılıyorum. Mi band 2 ile göğüsten ölçen nabız bandını beraber kullanmıştım. Değerleri tutarlı Mi Band 2 nin de. Sadece Droplara inip tekrar hoodlara çıkınca sıfırlayıp tekrar ölçmeye başlıyordu. Temas ettiği yüzey değişimce nabız ölçümünü bir süreliğine durduruyordu.

@MakRo AEECC40E-56C5-4D34-A388-446DEE3C99D4.png

Benimde genelde bu şekilde çıkıyor. Çok yokuş yok. Yaşta biraz ileri olunca nabız çok yükselmiyor herhalde. Bende de mi band 5 var. Yarın igpsport HR60 geliyor. İkisini karşılaştıracağım bakalım.

Dosyalar

• 79B25F48-DE1C-41F4-BA1D-60D92779EB9E.png
    79B25F48-DE1C-41F4-BA1D-60D92779EB9E.png
    50,3 KB · Okunma: 15
Ben de her sürüşü nabız ölçer göğüs bandı ile yapıyorum. Bilekten ölçüm yapan spor saatleri bisikletin titreşiminden çok etkileyebiliyor. Bir de bilekten ölçüm teknolojisi göğüsten ölçüme nazaran o kadar gelişmiş değil

Son düzenleme:
Orada virüse rağmen diyemezsiniz. Bu iletiyi şikayet edeceğim. Virüse rağmen sürenlerle alay ediyor.
Dipçe: Unutmuşum.😅😅😅

Asıl ben seni şikayet ediyorum.
Bugün tura çıktım, bacaklarım gitmedi. Sırf senin yüzünden sayın @Cemal Ç.
Şimdi niye ki diyeceksiniz.
Bildiğiniz gibi biz Cemal ile nokta ile virgül, Hacivat ile Karagöz, Edi ile Büdü gibiyiz. Biraz didişmemiz gerekiyor, o ak derse benim kara demem şart.
Adam virüs başladı, bisiklete bindi. Benim de reaksiyon olarak bisiklete binmemem tur yapmamam gerekiyordu, nitekim yapmadım da. Elimden geldiğince muhalefetimi yaptım.Ama olan bana olmuş. Hergün işe git gel 7 km kadar biniyorum o da 2 ay oldu hepi topu.Bugün bir 50 km atayım dedim, şiştim kaldım.20 ortalama zor tutturdum yol bisikleti ile dümdüz yolda.
Hep bu Cemal yüzünden. Virüs var binemiyorum deseydi, şimdi ben 250 km atmadan eve girmezdim:kötü:

Bana derken tatsubi siz oldunuz ha sayın @hamlet2006 .😂

Bana derken tatsubi siz oldunuz ha sayın @hamlet2006 .😂
Tatsubi mi tatlı su bisikletçisi mi? Bildiğin tatlı su tosbağası gibiyim. 50 kmyi 1 saat 45 dakika civarında molasız gidebiliyordum, bugün 2 buçuk saat sürdüm artı 1 saat de mola verdim.

Tatsubi mi tatlı su bisikletçisi mi? Bildiğin tatlı su tosbağası gibiyim. 50 kmyi 1 saat 45 dakika civarında molasız gidebiliyordum, bugün 2 buçuk saat sürdüm artı 1 saat de mola verdim.
Olmadı şimdi @Cemal Ç. yi geç ben bile MTB ile sana kafa tutarım gayrı. :koptum:

@necmeddin rastgele. Valla ben bir şey etmedim.😅 Sayın @hamlet2006 'nın orta yaş bunalımı gelmiş. Gerçekleri de görünce günah keçisi ben oldum.
Oğlak burcuyum, yörüğüm, keçileri çok severim ama niye ben?🤪

@necmeddin İsmini adresini aldım, bak noluyo.;)Merzifon'da postaneye giderken sağda gelirken solda.
Bisiklet sporu antrenmansızlığı kesinlikle affetmiyor
Postanenin yanında Musanın Yeri var. Orada 10 numara kelle paça yaparlar. Buradan ilanen duyurulur. Forumda olup da , Merzifona uğrayıp bu çorbadan içmeyen çok şey kaybetmiş demektir. Haber edin ısmarlaması benden. Sirkeyi ,sarımsağı ve limonu katıp, virüse meydan olursunuz. Tabi 24 gün sonra çünkü yıllık izindeyim. Sonbahar ve kış için göbek yapıyorum. Sonrasında virüse rağmen sürmeye devam. :)

@hamlet2006 beğenmezsen Osmanlı Mutfağında topuz kebabı yapıyorlar.
@Cemal Ç. az daha tehdit yesem Tüm İç Anadolu ve Orta Karadeniz mutfağını yığacaktım önüne sarmasın diye. Sen napıyon edişiyon didişiyon sonra gelip burda düştüm diyorsun. @hamlet2006 ile mücadele etmemek lazım. Adam ünlü Bulgar kahin Baba Vanga gibi bir bakış atınca ya çalıya,ya tikene olmadı mazgala düşüyoruz. :kötü:

Başlığı "Virüsten dolayı bisiklete binenler" olarak değiştirmek lazım. Bizim okul hibrid eğitim vereceğini açıkladı yani kampüse gidip gelme olacak. Bu sene sağanak yağmur da olsa, kar da olsa, kuzenim çemkirse de okula giderken bisikletten başka binmeyecem hem üst hem alt yağmurluğum var ıslanmam mümkün değil zaten haftada 2 bisikletle gidiyordum Başıbüyük tepesine tırmanış da yolumun üstünde olduğu hâlde. Son 6 ayda 1 kere istanbulkartıma aylık yüklettim onu da 2 kere basıp (Büyükada'ya gitmek için zorunlu olarak bisiklet eşliğinde vapura binerken) o ay zarara girdim o derece toplu taşıma araçlarından uzağım. Otobüslerde, şöföre göre her daim boş yer olan minibüslerde virüs halay çekiyor, horon tepiyor, misket oynuyor.

Geri