Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@MertV Yok, bugün süründüm resmen, yalan yok..Böyle olunca tat vermiyor malum..Aç kalmak çok büyük hata, enazından bu dersi aldık...Aç karnına sürekli su...yanlışmış...🙂

@necmeddin Ciddimisin..?..Bayramda iyice artar..😕
Abi maalesef vaka sayısı Çorumda ciddi derecede arttı bir çok akrabamda testler pozitif çıktı. Kesinlikle toplu yerlerde bulunma , dağ taş bisiklet sür. :kötü:

Scudo
@HakanAydn Abi Süpersin yeni bir tur mu başlıyor acaba? Bu arada @necmeddin Abi maalesef Bolu'da da vakalar çok arttı. Bayramdan sonra daha çok artar tüm Türkiye'de.

Dün yeni bisikletimi satın aldım. Artık bu corona zamanlarında otobuse binme derdinden kurtuldum . Otobüsler gereğinden fazla kalabalık. Sağlık iki tekerde. 4 yıldır bisiklet sürüyorum aktif olarak bisiklet aşkı bitmedi bende :) Artık her yere bisikletle gitme vakti tekrar geri geldi

@abidin3714 Gibiydi ama vazgeçtim..Muhtemelen güneş çarptı..Az sonra çocuklar gelip alacaklar...Hem halsizim , hemde yollarda wc aramayalım sürekli..😊

@Olgunn ile akşam turu attık;

29072020.jpg

Bu günkü veriler
202 km
8 saat 14'
24.28 km ort
71 RPM kadans
1800 m kazanım
Bu arada toplam km 15080 oldu

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bayram sonrası köyceğiz dönüşü bisiklet işi çok zor..40 derece. Egede nasıl biniyorsunuz, suyu damardan alarak mı?..😁..

Herkesin bayramını tebrik ediyorum, kazasız belasız sürüşler..

@HakanAydn bugün ciddi bir sıcak vardı abi.Ama vücut bagaşıklık kazandı sıcağa heralde yinede yokuşlarda nefesi neremden aldım bilemedim😀 Yokuş bitiminde ulennn diye bağırdım araç geliyomuş köşeden döndü amca korkmuş noldu evladım iyimisin diyo bana:)

@necmeddin Bu verilerin doğru olduğunu bilmek koyuyor yahu adama...🙂..Birde ortalaması 25 iyimi..Çıta mıta kalmamış, adam aşmış...
@seko35.50 Bu nasıl bir düzlük böyle..😁
Abi gece gece çok güldüm. Yapacak birşey yok veriler ortada. Bize izlemek düşüyor. Hakkını veriyor @Süper Dede olmanın. Süper ötesi maşallah. :harika:

Artık bu yaz sıcaklarında kısa turları sabah erken saatlerde veya akşamüstü 6 dan sonra , uzun tur planlarında da sabah 6 gibi başlayıp en geç 10:30 gibi bitirip yeniden yol yapılacaksa tekrar en erken 17:00 de yola çıkmalı. Arada kalan zamanı deniz/ağaç gölgesi ikilisi olan yerlerde geçirmek , bu arada dinlenip beslenmek ve sıvı tüketmek evla olacaktır.
Zira uzun turumu en temel olarak bu yapıda planlıyorum.

Geri