Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Küçükken eti daha yumuşak olur abi, büyüdükçe sertleşiyor. 😀
Öyle bir anlattın ki bir ara çorba tarifi verecek sandım.:)
@-Skynet- İşin gerçeği ne biliyormusunuz, bir süredir evde beslemek için küçük bir kaplumbağa arıyordum ( kedimizde oynar bşze daha az sarar diye birazda) Göl etrafı turlarında çok bakındım, hep büyük. Bu denk gelince, kabuğu da ufaktan çatlak, tamam dedim götürüyorum..Bir yandanda seviyorum , "yerim lan seni " vs şeklinde.. Sonra kızıma attım resmini, kızım doğal ortamından kopmasını istemedi, zaten benimde niyetimde dönmeye başlamıştı, Bıraktım..

Aklımda o "yerim seni" kalmış..Sonra bir şekilde çorbaya, mangala bağladık..😁..Kimi arkadaşlar ciddiye aldılar, selam ediyorum buradan..👋

Tamam yiyiciyiz ama küçücük bir kaplumbağayı da değil..
..Az büyüsün...
🤣
231984 dosyayı görüntüle

Bugün küçük oğlum Muğlada sınava girdi, beklerken bu mahlukatla biraz hasbıhal ettik..Konu ile alakasız ama görün istedim.Uçamıyor, çekirge türü sanırım, zıplıyor 5 mm filan boyu..Şu doğa ne harika değil mi..😊
Abi koranaya benziyor haberlerde gösterdikleri mor renkli, bu biraz evrim geçirmişe benziyor.

@-Skynet- İşin gerçeği ne biliyormusunuz, bir süredir evde beslemek için küçük bir kaplumbağa arıyordum ( kedimizde oynar bşze daha az sarar diye birazda) Göl etrafı turlarında çok bakındım, hep büyük. Bu denk gelince, kabuğu da ufaktan çatlak, tamam dedim götürüyorum..Bir yandanda seviyorum , "yerim lan seni " vs şeklinde.. Sonra kızıma attım resmini, kızım doğal ortamından kopmasını istemedi, zaten benimde niyetimde dönmeye başlamıştı, Bıraktım..

Aklımda o "yerim seni" kalmış..Sonra bir şekilde çorbaya, mangala bağladık..😁..Kimi arkadaşlar ciddiye aldılar, selam ediyorum buradan..👋

..Az büyüsün...
🤣
231984 dosyayı görüntüle

Bugün küçük oğlum Muğlada sınava girdi, beklerken bu mahlukatla biraz hasbıhal ettik..Konu ile alakasız ama görün istedim.Uçamıyor, çekirge türü sanırım, zıplıyor 5 mm filan boyu..Şu doğa ne harika değil mi..😊

korona virusün evrim geçirmiş hali mi?

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Hayatımda ilk kez böyle birşey gördüm...Önce kuş tüyü sandım..🤔

..Az büyüsün...
🤣
231984 dosyayı görüntüle

Hocam bu Seda sayanin sahne kiyafetlerinden birini giymis gözümü aldi pek havalı hahaGAISBSHS gsyshs :D

Bayağıdır akşam turu yapmıyordum,iyiki de yapmıyor muşum,en iyisi sabah turuymuş🙄 Adamlar bisiklet yolunda mangal yapıyor😬 sosyal mesafe hak getire😷 (link)
78C22811-D2AD-4A7F-AF4A-4666B23A3172.jpeg

Burada bisikletli ceza yiyor.
Demiştim işte keşke demez olaydım. Bisiklet süren Vatandaş nefesini zor alıyor fakat yinede maske takması söyleniyor.

Bayağıdır akşam turu yapmıyordum,iyiki de yapmıyor muşum,en iyisi sabah turuymuş🙄 Adamlar bisiklet yolunda mangal yapıyor😬 sosyal mesafe hak getire😷 (link)231996 dosyayı görüntüle
Bir diğeri de bisiklet yolunda mangal yakmış ona herhangi bir işlem yok. Arkadaşlar maske konusunda hassas olun. Tartışmaya girmeyin ağam paşam deyin boş yere ceza yememeye çalışın.:acpsnr:

Screenshot_20200627-214838.jpg
15.00den sonra sıcak olmasına, direk kafa rüzgarına maruz kalmama rağmen sürüş gerceklestirdim. Tam 14.59 da stravayi çalıştırdım 😀 Sürüş esnasında bir jandarma birde polis ekipleri denk geldi. Durduran maske soran olmadı.

Bütün gün evde mecburi (yağmur, rüzgar) miskinlik yapıp, attım kendimi bir saatliğine dışarıya.
Screenshot_20200627-223326_Strava.jpg

Görsel saat üç aşağı beş yukarı 21:00'de çekildi.
20200627_210129.jpg

@Tutmosis89 maşallahın var çok iyide yol alıyorsun. Ortalaman 30 diyebiliriz. Yarın ne yapacaksın malum 18.30 dediler galiba. Olmadı kaçabiliyorsun dağda sür. :harika:

@Tutmosis89 maşallahın var çok iyide yol alıyorsun. Ortalaman 30 diyebiliriz. Yarın ne yapacaksın malum 18.30 dediler galiba. Olmadı kaçabiliyorsun dağda sür. :harika:
Tesekkur ederim abi.Saatin 18.30 olmasını bekliyorum. Dağlara çıkıcam. Dün geç yatınca sabah uyanamadım. Planim erken kalkıp dağlara vurcaktim kendimi. Artık akşamüzeri süreceğim.

Geri