Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Abi bacaklara özgürlük şort giy, haşortman yakar adamı. Hem bisikleti sürdükçe efil efil esen rüzgar bacaklarına değecek ki o duyguyu sonuna kadar yaşayacaksın.
Bırakın haşortmanı @hamlet2006 ve @mariokaldato giysin.
Hey hey Lanet olasi federaller şortuma kimse laf edemez. Müdür vilyım'ın niyork eyalet bankasina ait 24 milyon dolarlik gizli hesabini ifşa edicem haşofmanimdan uzak durmazssa oyle soyleyin .
2019-12-04 01.07.37.png

Scudo
Yağmura yakalanmıyayım diye kısa tuttum ama üç km kala dolu üstümden geçti... :koptum:
88,17 km
22.56 ort
76 rpm ort.
650 m kazanç

@cazci kalkanınızı hazırlayın bence. Forumun meşhur söz bükücüsüne cevap hakkı doğurdunuz.🤣

Abi çok takılıyorsunuz elaleme, boş verin, keyfinize bakın.... :)
Kesinlikle katılıyorum. Elalem ne der...ne derse der, bana ne...Aynen pedallamaya ve yaşamaya devam. Bu dünyada elalem beni izlesin ve hakkımda konuşsun diye bulunmuyorum....Ne yaparsan yap bir grup insanı asla mutlu edemezsin...nokta.

Kesinlikle katılıyorum. Elalem ne der...ne derse der, bana ne...Aynen pedallamaya ve yaşamaya devam. Bu dünyada elalem beni izlesin ve hakkımda konuşsun diye bulunmuyorum....Ne yaparsan yap bir grup insanı asla mutlu edemezsin...nokta.
Senin kadar erkek olsam bende gürlerdim Aslan gibi Ağabey,bu arada benim memleketi aslanlar basmış haberlerdeyiz. :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Sonunu çay simit ile taclanlandırdığımız ufak bir gezinti yaptik.

Dosyalar

• Screenshot_20200615-002037.png
    Screenshot_20200615-002037.png
    93,7 KB · Okunma: 50
  • IMG_20200614_233006.jpg
    IMG_20200614_233006.jpg
    1,2 MB · Okunma: 46
Telefonun şarzı yarı olunca yine km göstergesine kaldık...
168,94 km
7saat 5' 47"
23.80 km ort
75 rpm ort kadans
1330 m kazanım

@Süper Dede Vallaha helal olsun ben 6 km yokuş çıkınca bacaklar tükeniyor. Herhalde bu hale gelmem bi 5 yılı alır.:)

Telefonun şarzı yarı olunca yine km göstergesine kaldık...
168,94 km
7saat 5' 47"
23.80 km ort
75 rpm ort kadans
1330 m kazanım
Ayarları doğruysa o daha sağlıklı bilgiler veriyor. Çoğu zaman Strava 70, 80 km süratlere çıktığımı söylüyor.
Son hız kısmına pek inanmıyorum artık.

@Cemal Ç. Bu echowell ph-7 diye 46 fonksiyonlu bir saat. Hız ve kadans sensörleri var ve her türlü ölçümü yapıyor. Özellikle nabız benim için çok önemli. Reklamları izlediniz... :koptum:

Geri