Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
bu pandemi bana yaradı,hayatımda sürmediğim kadar velespid sürdüm yeminle:koptum: 1 hazirana kadara devamke;) niyetim 100k üzeriydi ama olmadı rüzgar ve hava sıcaklığı müsaade etmedi bi ara termometre 42dereceyi gösterdi. (link)

Scudo
Aç, susuz, bu havada bu mesafe olağan şartlarda ne kadar yapar acaba?
Screenshot_20200521-171421_Strava.jpg

Beni kötü etkiledi sanırım ki kulaklarımdan ateş püskürüyor.

Bir 28 km/sa değil ama bu size gelsin sayın @hamlet2006. En azından düz yol ya da yokuş aşağı değil. 🤪
Screenshot_20200521-142139_Strava.jpg

IMG-20200521-WA0019.jpg

Köy yollarında hayranımız çokmuş.. :koptum:
Nefis bir öğleden sonra idi..Serin ve hafif esintili...
Güneş buluta girdi, baktım hava yağmur havasına dönüyor rotayı bypass yapıp dönüverdim..

@HakanAydn , aslında iki kişi turladık bugün..
Pandemi süresince 'sosyal mesafe' kuralına uyduğumdan kendisinden sözetmedim..
Bir ara yokuşu benden önce çıkıp uygun açıda bekleyip çekmiş...
IMG_20200521_170141.jpg

Saygıyla çınlatıyorum kulaklarını :Ali Özgür Emekli... :D

Bugün 45km çevirmişim, yağmurlu havada barbaros bulvarından indim bişey olmadı, metronun yürüyen merdivenin düşüp dirsek ve ayak bileğini sakatladık !
ACEC1578-4DE5-4549-B7D6-6E7285FCDE0D.jpeg
A4E159C3-E29E-45C3-B433-EAFF7F0E5ABA.jpeg

Teşekkürler, kırık cıkıgımız yok ama bitmek bilmeyen ağrı var, 10 gün böyleyiz artık...

Virüse rağmen binmeye devam edip kaza yapmayan kaç kişi kaldık? Bir şey yazmaya korkuyorum, yarın da benim başıma bir şey gelmez umarım hava yağışlı bir kaç gün o_O

Teşekkürler, kırık cıkıgımız yok ama bitmek bilmeyen ağrı var, 10 gün böyleyiz artık...
O kadar taştan, duvardan düştüm. O kadar kaza geçirdim ama bende düz yolda düşüp kolumu kırmıştım.
Kırık, çıkık, çatlak olmamasına sevindim. Geçmiş olsun.

@MertV geçmiş olsun bu günlerde bisikletçilerin üzerinde bir kara bulut dolanıyor hadi hayırlısı

Bugün 45km çevirmişim, yağmurlu havada barbaros bulvarından indim bişey olmadı, metronun yürüyen merdivenin düşüp dirsek ve ayak bileğini sakatladık !

Geçmiş olsun @MertV Yol ayakkabısının altı sanırım merdivenin sert ve kaygan zemininde jilet gibi kayıp ayağınızı yerden kesti. Bu gibi durumların önüne geçmek ve kal ömrünüzü uzatmanız için mutlaka kal koruyucu tavsiye ederim. Çok basit bir plastik fakat işlevi gerçekten büyük.
shimano-sm-sh45-spd-sl-cleat-covers-esmsh45.jpg

Geri