Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Uzun mesafeli sürüşlerde 1. Bisikletin üzerinde durma dayanıklılığı, 2. Mental yani zihinsel dayanıklılık, 3. Pedal çevirme kondisyonu...Bu üç maddeden biri eksik oldu mu o yarış bitmez.
@Burak Altaç çok geçmiş olsun..

Scudo
@Burak Altaç Allah korumuş kaza bazen imkânlarımızın ve sürüş kabiliyetlerimizin dışında gerçekleşiyor, geçen mazgala takılıp uçuşa geçtiğim gibi. Şehircilik anlayışımızda programlama olsa %80 azalır kaza istatistiği. Kalan %20 de kullanıcı kaynaklı olur diye düşünüyorum.
@Süper Dede haklısın abi. :harika:

@Burak Altaç çok geçmiş olsun..
Sağ ol abi.
@Burak Altaç Allah korumuş kaza bazen imkânlarımızın ve sürüş kabiliyetlerimizin dışında gerçekleşiyor, geçen mazgala takılıp uçuşa geçtiğim gibi. Şehircilik anlayışımızda programlama olsa %80 azalır kaza istatistiği. Kalan %20 de kullanıcı kaynaklı olur diye düşünüyorum.

[/QUOTE]
Kesinlikle öyle,hiç akla gelmeyecek,yahu bu da olur mu denek şey oldu işte.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geçmiş olsun sayın @Burak Altaç. Dediginiz gibi insanlar her yerde. Burada yasaklar biraz gevşetildi, pazar günü dolanırken kanal kenarından sürüyordum. Bir şehrin yakınından geçerken kendimi İzmir kordonda sürüyor sandım. Bir kalabalık bir kalabalıktı aklınız durur.

@Süper Dede bisikleti o kadar ezersen.🤣🤣🤣Bari ramazan da ezmesydin garibimi.. ... Şaka maka da artık herşey pahalı. Elimizdekilre bir şekilde dikkatli kullanıp omrnu öyle bitirmeliyiz.. Tekrar geçmiş olsun..
@Burak Altaç geçmiş olsun

Kavabangaaaa....
Benim başım kel mi:ssrtcbya:İki sene önce saç ektirdim.

Mesafe 9,4 km
Süre yaklaşık 20 dakika
Ortalama hız 28,2 km/sa

Öyle @Cemal Ç. gibi 19-20 ortalama ile laylay lom da değil:tskler::D
Yapıştırdım geçtim

Virüsler arkada ben önde

Kavabangaaaa....
Benim başım kel mi:ssrtcbya:İki sene önce saç ektirdim.

Mesafe 9,4 km
Süre yaklaşık 20 dakika
Ortalama hız 28,2 km/sa

Öyle @Cemal Ç. gibi 19-20 ortalama ile laylay lom da değil:tskler::D
Yapıştırdım geçtim

Virüsler arkada ben önde
Yokuş aşağı mı?🤪🤪🤪

Bende günlük 50km geleneğimi bozmadım,pandemi süresince yasaklı günler hariç hergün bindim velespide,iş yoğunluğum nedeniyle normalde bu kadar vaktim olmuyordu sürmeye,İzmir’de sahil bandı yasak olmaktan çıktı👍 Sanırım normalleşme başladı🙏

Aydın Çevreyolunun dili olsa da konuşsa .38-39 ortalama ile giderken havakoridorumda dili dışarda soluyan kim idi.:snzdglsn::krnz:
Sayın @hamlet2006 beni gömüp durmaktan vaz geçip, elle tutulur bir şeyler yapmanızı rica ediyorum sizden.😏 O değil siz böyle yazıp durdukça insanlar beni ezik sanacak.😅
Kısaca; Kaç ay geçti üzerinden, yeter gari daaa.🤪

Sayın @hamlet2006 beni gömüp durmaktan vaz geçip, elle tutulur bir şeyler yapmanızı rica ediyorum sizden.😏 O değil siz böyle yazıp durdukça insanlar beni ezik sanacak.😅
Kısaca; Kaç ay geçti üzerinden, yeter gari daaa.🤪

Tamam itiraf ediyorum sen öne geçtiğinde benim de dilim dışarıda kalıyordu.Ama suç tamamen @Bahri Kaplan ağabeyde.Ne tempo verdiydi öyle.15 km boyunca kalbim patlayacak sandıydım.Çoğu zaman 40 la gidiyorduk

Tamam itiraf ediyorum sen öne geçtiğinde benim de dilim dışarıda kalıyordu.Ama suç tamamen @Bahri Kaplan ağabeyde.Ne tempo verdiydi öyle.15 km boyunca kalbim patlayacak sandıydım.Çoğu zaman 40 la gidiyorduk
Sonra da bize diyor "yavaş olun gençler" diye.🤔 Ah be sayın @Bahri Kaplan abi, ah be.😏

Yarın çekiceğim video için arkadaştan goprosunu aldıktan sonra sahilde antreman yapcaktım. Farın şarjı bitti, sarj etmeyi unutturcak kadar uzun gidiyor, buda güzel bişey galiba...

Cadde sahil hiç olmadığı kadar kalabalıktı üstelik. Sosyal mesafe hak getire..

Tedavisi biten ve yeni vakka sayısı arasındaki makas git gite azaldı... Bisiklet sürenler olarak ilerleyen günlerde yeni yasakların bizi beklediğini düşünüyorum..

Çok konuştum, sürüşü bırakıyorum usulca...

1590010539281.png

@Burak Altaç geçmiş olsun hocam Allah korumuş ucuz atlatmissiniz. Bugün 27 km kadar sürdük bir arkadaşla ana yoldan giderken servis araçları yarışarak gidiyorlarlardi onlardan kaçmak için kaç gündür düşündüğümüz ama köpek korkusu ile girmedigimiz köy yollarina daldık iyi de oldu köpek falan yoktu piyasada rahat rahat sürdük
Screenshot_20200521-001807.png

Sayın @hamlet2006 lütfen @Cemal Ç. İle uğraşmayı bırakın iki pedal atında görelim. Anca bize peşin peşin geçmiş olsun dileklerinizde bulunuyorsunuz. :koptum:Bende sayın demeye başladım. :) Sanki tv muhabiri olacağım bu yaştan sonra.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Geri